Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
3616
View
25
Reply

[Dunia] Wanita Dikerat 6 Oleh Lelaki Indon - Mayat Berulat *Graphic Warning*

[Copy link]

Author: Burong_Hantuk    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-5-2019 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Dengar bisikan ghaib, wanita dikerat 6 di Malang

JAKARTA 17 Mei C Lelaki yang memotong seorang wanita kepada enam bahagian mendakwa terdengar suara ghaib mengarahkannya berbuat demikian dalam satu kejadian di Pasar Besar, Kota Malang baru-baru ini.

Lapor Viva, suspek, Sugeng berusia 49 tahun ditangkap di Jalan Laksamana Martadinata kira-kira pukul 1.30 petang, kelmarin.

Ketua Polis Kota Malang, Asfuri berkata, berdasarkan keterangan awal pelaku, halusinasi tersebut mendorongnya mengerat mangsa.

Yang jelas, suspek mengakui dirinya melakukan perbuatan itu.

Pelaku juga mengaku tidak mengenali mangsa cuma bertemu pada 11 Mei lalu apabila wanita itu mengaku menderita sakit pada bahagian kelamin dan membuat wasiat, bila mati dia ingin dikerat, katanya. C AGENSI
FB_IMG_1558192225046.jpg

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 18-5-2019 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
.....
FB_IMG_1558192193154.jpg
FB_IMG_1558192208843.jpg
FB_IMG_1558192202734.jpg
FB_IMG_1558192197837.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2019 11:16 PM | Show all posts
banyaknya tulisan kat tapak kaki..
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2019 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Pengamal ilmu hitam kah pempuan itu? Aku ada terbaca ada sejenis ilmu hitam kalau pengamalnya mati memang kena kerat

Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
EvieWanKenobi replied at 18-5-2019 11:16 PM
banyaknya tulisan kat tapak kaki..

Mamat tu tulis atau memang sedia ada?
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 01:37 AM | Show all posts
joy_ah replied at 18-5-2019 11:47 PM
Pengamal ilmu hitam kah pempuan itu? Aku ada terbaca ada sejenis ilmu hitam kalau pengamalnya mati m ...

itu ilmu rainbow sis
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 01:44 AM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 19-5-2019 01:37 AM
itu ilmu rainbow sis

Ilmu rainbow ada dua. Nippon paint atau tusuk menusuk
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 06:24 AM | Show all posts
joy_ah replied at 19-5-2019 12:01 AM
Mamat tu tulis atau memang sedia ada?

macam sedia ada aje..

baru perasan ulat2 rupanya kat mayat tu..
besarnyaaaa..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 07:05 AM From the mobile phone | Show all posts
EvieWanKenobi replied at 19-5-2019 06:24 AM
macam sedia ada aje..

baru perasan ulat2 rupanya kat mayat tu..

Ada kes org gali kubur kat thailand,jumpa mayat yg tinggal tulang tapi bersalut kulit penuh dgn tulisan.

Dari tulisan tu org thai syak praktis ilmu itam.
Google kubur mukdahan.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 07:14 AM From the mobile phone | Show all posts
aku tak dapat tgk gambar kecil tu. aih..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 07:18 AM | Show all posts
apa yg ditulis tapak kaki kanan...wahyu yang ku terima dari........

yg kaki kiri pulak...teh o beng?
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 08:05 AM From the mobile phone | Show all posts
nasib gambar tu kecik. kalau tak trauma iols tak nak mjn bulgogi lagi
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Ngeri nye..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 04:41 PM | Show all posts
lambat lak kaki tu nak mereput? dah celup dlm formalin kah dulu?
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Burong_Hantuk replied at 18-5-2019 11:14 PM
.....

Ko memang Tak reti tepek gambar ke sis????

Penat Nye nak mengajor sekor2 forummer tepek gambar.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Bangsa muka buruk memang Tak layak jadi First World Country..takdir dari Elohim yang Maha Bijaksana.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Try bukak gambar tapi tak keluar2 pon Kecik
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 06:10 AM | Show all posts
SherryZass replied at 19-5-2019 10:33 PM
Try bukak gambar tapi tak keluar2 pon  Kecik
PC user macam FC nampak ok jer gambar tu .. besar

Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 20-5-2019 06:10 AM
PC user macam FC nampak ok jer gambar tu .. besar

Huhu. Guna henpon tak nampak sis. Sedeyyy

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 08:19 AM | Show all posts
SherryZass replied at 20-5-2019 08:15 AM
Huhu. Guna henpon tak nampak sis. Sedeyyy
Tu la ..FC banyak baca kebelakangan ni pasal gambar kecik tak nampak nampak ni ..
Nanti FC akan cuba usulkan ke Pihak Pengurusan Cari ..
kot boleh cari jalan penyelesaian untuk lebih memudahkan Porumer nak Upload gambar

Sekarang ni kata nya kena tekan "insert" dulu baru gambar jadi besar ..
FC tak pernah berporum guna henpon


Terimakasih untuk feedback

Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list