Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
6167
View
89
Reply

Budak 5 Tahun Parah Dirogol Oleh Dua Orang Warga Emas.

[Copy link]

Author: Kaki_Coret       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-5-2019 11:14 AM | Show all posts |Read mode
Dua orang lelaki warga emas terpaksa di tahan kerana didakwa telah merogol seorang kanak-kanak perempuan berusia 5 tahun di Pulau Borneo beberapa hari lalu.


Kejadian tersebut hanya diketahui selepas mangsa dibawa ke hospital kerana mengalami pendarahan dibahagian kemaluan dan terpaksa dirawat kerana mengalami kecederaan yang serius.


Mengikut laporan sumber, mangsa ketika itu baru sahaja pulang daripada sekolah tadika dan di panggil oleh suspek berusia 60 tahun masuk ke dalam rumah.


Ketika berada di dalam rumah berkenaan, suspek memaksa mangsa untuk memasukkan kemaluannya ke dalam mulut dan kemudiannya telah merogol mangsa.


Selepas melakukan perbuatan itu mangsa menangis dan kemudian di berikan sejumlah wang.


Selepas kejadian pertama tersebut, suspek ke dua yang merupakan lelaki berusia 75 tahun (rakan suspek pertama) masuk ke dalam rumah dan melihat kejadian tersebut turut meminta untuk merogol gadis tersebut juga jika tak mahu kejadian itu di bocorkan kepada orang lain.


Di maklumkan mangsa yang tinggal bersama neneknya Siti yang berusia 84 tahun mendapati cucunya menangis dengan teruk selepas balik rumah.


Mangsa kemudiannya dibawa ke hospital untuk membuat pemeriksaan dan doktor memaklumkan bahawa mangsa telah menjadi mangsa rogol.


Nenek mangsa yang terkejut terus membuat laporan polis dan tidak menunggu lama pihak polis terus membuat tangkapan terhadap kedua-dua suspek yang masih berada didalam rumah sama selepas mangsa menceritakan kejadian yang berlaku keatasnya.

WJ.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 21-5-2019 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Jilaka punya setannn
Harap kaunpula diliwat sampai patah pinggang dlm jail
Xpon kena penyakit monkeypox
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannya adik tu....
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Takda yang tumbuk syaitan2 ni sampai pecah muka ka? Apa guna hantar pi penjara dah tua kerepot begini. Belasah sampai mati jah wei!
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:55 AM | Show all posts
bab* sgt perangai kau ni!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:59 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 21-5-2019 03:52 AM
Takda yang tumbuk syaitan2 ni sampai pecah muka ka? Apa guna hantar pi penjara dah tua kerepot begin ...

death is too good to them. i want to make them suffer.

Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
OttoVonBismark replied at 21-5-2019 11:59 AM
death is too good to them. i want to make them suffer.

A'ah khenst. I agree.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 12:09 PM | Show all posts
kalau i mother of dragons, i dracarys kan jantan tua bodo ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 12:19 PM | Show all posts
da tua2 pun power lg pensil nye
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 12:32 PM | Show all posts
mohon gantung sampai mati
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 12:38 PM | Show all posts
Jijiknya perangai org tua tak sedar diri!! SIla mampos dgn kadar segera!
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 12:43 PM | Show all posts
Celaka punya org tua.. dah nk mmpos pun masih buat benda terkutuk tu..syaitannnn
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
dasar babi lahanat tak guna

pleaselah panah petir je spesies babi ni.. tapi jgn sampai msti biar dia terseksa terbakar pelan2
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:06 PM | Show all posts
shernazz replied at 21-5-2019 11:36 AM
Jilaka punya setannn
Harap kaunpula diliwat sampai patah pinggang dlm jail
Xpon kena penyakit monk ...

allahu..x tau apa nak cakap..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:10 PM | Show all posts
choi atuk2 sangat...
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Kejamnya la..budak kecik pi taram kaw2..
Smoga lahanat berdua ni dihukum seberat2nya.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak pak mana.. kalau anak yatim dok ngan nenek.. memang celakaaa tua kutukkkk
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Duduk kat kerusi eletrik sambil kena sula
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:26 PM | Show all posts
Ape kejadah. Bebudak taktau apa. Powkeymark betul jilake2 ni.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Tanam hidup2 je lah 2 ekor tua kutuk ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list