Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
4012
View
13
Reply

telefilem 17 Puasa buahtangan terbaru dari mamat khalid

[Copy link]

Author: johan-adx       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-5-2019 11:46 AM | Show all posts |Read mode
Beberapa minggu lalu, pengarah dan pelakon Aziz M. Osman telah memuat naik gambar bersama pelakon asal 16 Puasa di Twitter.
Teruja dengan foto tersebut, maka ramailah peminat setia telefilem itu meluahkan rasa teruja.
Terbaru, pengarah dan sutradara Mamat Khalid pula memuat naik video teaser telefilem terbabit yang kini berjudul 17 Puasa.
Video berdurasi 49 saat itu menunjukkan beberapa pelakon sedang menunggu juadah 'berbuka puasa' seperti mana mereka lakukan pada 16 Puasa sebelum ini.
Antara yang kelihatan termasuk lah Aziz M.Osman, Mohd Sharwani Hamad Hadi, Ngasrizal Ngasri dan beberapa lagi pelakon lain.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 28-5-2019 09:58 AM | Show all posts
br sudah tengok...nampak kurenggg sikit 17 puasa..
arwah yeh takde..sabri yunus takde...pak jabit takde..
mmg hilang sikit seri
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 03:44 PM | Show all posts
tak best sangat
yeh sekupang takde, sabri yunos takde
ending pun habis macam tu je
tapi menyirap pulak tengok watak abg ipar bell
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-5-2019 03:46 PM | Show all posts
gelas_pelastik replied at 28-5-2019 03:44 PM
tak best sangat
yeh sekupang takde, sabri yunos takde
ending pun habis macam tu je

mamat pakai sari tu ke
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 03:55 PM | Show all posts

siap handbeg bagai
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 03:58 PM | Show all posts
bukan kureng sikit tapikurang banyakkkkkk. abe yeh &  abe li dengan pak jabit van jenazah xde tu kita redha la kan tapi yang ganti abe li/pokya tu pon x memberi effect yang mendalam. nasib baik la si ngasri dengan wani yg suka gelak time krik2 tu ada, terhibur la jugak. tapi xleh belah nama anak ngasri dalam citer tu stephanie ek???
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-5-2019 04:04 PM | Show all posts

tp watak bini ngasri sideburn pun kurengg dh..dlu gengster..kalini dh tak gengster mcm dlu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-5-2019 04:05 PM | Show all posts
azimodin replied at 28-5-2019 03:58 PM
bukan kureng sikit tapikurang banyakkkkkk. abe yeh &  abe li dengan pak jabit van jenazah xde tu kit ...

watak baru yg best cuma yg tukang beli air tu je..apa nama tah...london mariiii
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 10:44 AM | Show all posts
aku tgk 17 puasa baru tgk 16 puasa..tapi aku rasa 17 puasa lagi best..citarasa memasing kan..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 11:33 AM | Show all posts
mana mod yang downkan thread aku.. sini bincang perihal keseluruhan filem.. depa x fokus pada soundtrack filem.. @eddlisa_uyuk
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 12:15 PM | Show all posts
Dewa19XKangen replied at 9-8-2019 11:33 AM
mana mod yang downkan thread aku.. sini bincang perihal keseluruhan filem.. depa x fokus pada soundt ...

awak tanya
Judul Lagu "Seolah Audio Muzik Ghazal" Dalam 16 Dan 17 Puasa Drama Arahan Mamat Khalid



masuk sini je pun boleh tanya....

ataupun buka je di bod muzik

bukan di bod wayang



Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 12:42 PM | Show all posts
ang nie xda SOUL la bang.. camna la ang boleh jadi mod?  

membantu stranger pada ini hari tidak bermaksud ketika ang kena susah kemudian hari stranger itu tidak berjodoh membantu ang pula..

https://ohbulan.com/kisah-diseba ... ereta-rupa-rupanya/

telefilem/filem 16 17 puasa tu dah terang terang dalam mod wayang.. xkan nak p mod muzik pula.. sana dah la geng tekno siam ngan tekno mat salleh ja banyak..
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 09:10 AM | Show all posts
Edited by eddlisa_uyuk at 10-8-2019 09:11 AM
Dewa19XKangen replied at 9-8-2019 12:42 PM
ang nie xda SOUL la bang.. camna la ang boleh jadi mod?  

membantu stranger pada ini hari ...

ini telefilem....bukan filem....maka, sebab itu saya bg link masuk sini

telefilem di bawah bod ini
telefilem ialah tayang utk tv


nak tanya judul lagu je pun tak perlu buka thread baru

tapi kalau rasa2 nak pjg lebar citer ttg lagu nih....sbb tuh suruh buka kt bod muzik....boleh describe pjg lebar ttg lagu
yg sememangnya tak sesuai buka kat bod drama ni


Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 09:30 AM | Show all posts
eddlisa_uyuk replied at 10-8-2019 09:10 AM
ini telefilem....bukan filem....maka, sebab itu saya bg link masuk sini

telefilem di bawah bod  ...

aku dah cari google x membantu.. jadi sini adalah pilihan.. lain la ang ada no mamat khalid.. toya punya mod..  

ibarat orang beli ikan temenung kat market.. beli 3 kilo.. apek dah tercampur ikan sardin 3 4 eko.. balik tuang nak siang.. aiiikkk.. xda dbuangnya ikan sardin 3 4 eko tu.. masih lagi dalam kategori ikan..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list