Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
10283
View
235
Reply

Nak terima atau tidak..

 Close [Copy link]

Author: myakayina       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-5-2019 11:07 AM | Show all posts |Read mode


Ok la mcm ni, aku pendekkan story je..mcm mana korang nak terima lelaki yg dulunya sangat2 jahil..liar..playboy, minum, kaki zina..etc..tapi sejak kenal korang dia nak berubah dan nak ajak ko nikah bina keluarga.. ikhlas kah korang utk terima?


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 22-5-2019 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
dia perlu berubah dulu
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 11:13 AM | Show all posts
Edited by tagas at 22-5-2019 11:16 AM

ape kate ko gi usha thread
amar bangla badan kekar curang dgn bini time tgh pregnant

acah2 konon kena fitnh dgn bini

byk free advice tak perlu byr dlm tu


Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 11:22 AM | Show all posts
nak nikah tu esok lusa ke?
bagi dia masa untuk berubah.. tengok kesungguhan dia.
kot setakat cakap nak berubah sebab nak tackle u je.
pastu habis madu sepah dibuang


Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Taknak terima......
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-5-2019 11:28 AM | Show all posts

tengah dlm proses.. aku tengokkan jela..bersungguh ke tak..
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Biar dia berubah dulu, baru terima. Ko ni pun macam la tak kenal spesis bebird ni cemana. Time belum dapat memang la janji bulan bintang
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-5-2019 11:30 AM | Show all posts
aunty_onion replied at 22-5-2019 11:22 AM
nak nikah tu esok lusa ke?
bagi dia masa untuk berubah.. tengok kesungguhan dia.
kot setakat cakap ...

tidak la dlm masa terdekat ni.. dia tu kena buktikan dulu.. ckp semua boleh gebang.. tapi nampak la dia nak berubah tu ..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-5-2019 11:32 AM | Show all posts
Megikari replied at 22-5-2019 11:29 AM
Biar dia berubah dulu, baru terima. Ko ni pun macam la tak kenal spesis bebird ni cemana. Time belum ...

kann..aku dah brp hari tak jawab call wassup or reply dia..beratus missed call kt hp aku ni..rasa mcm tak nak bagi harapan..tapi ntah la..

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-5-2019 11:36 AM | Show all posts
tagas replied at 22-5-2019 11:13 AM
ape kate ko gi usha thread
amar bangla badan kekar curang dgn bini time tgh pregnant

lelaki..what do u expect? klu yg setia baik tu mungkin masih ada..tapi hampir pupus..
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 11:36 AM | Show all posts
myakayina replied at 22-5-2019 11:30 AM
tidak la dlm masa terdekat ni.. dia tu kena buktikan dulu.. ckp semua boleh gebang.. tapi nampak l ...

yg kaki zina tu dia sendiri ke bagitau?
berapa ramai pompuan dia penah zina?
jgn lupa nanti check dulu kot dia ada penyakit kelamin
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
kategori bad boy + hensem ka laki tu tt?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-5-2019 11:39 AM | Show all posts
aunty_onion replied at 22-5-2019 11:36 AM
yg kaki zina tu dia sendiri ke bagitau?
berapa ramai pompuan dia penah zina?
jgn lupa nanti chec ...

ya sis..sbb i yg suruh dia ngaku jahatnya mcm mana dulu..tapi dia ckp dia guna protection..dia pun tak nak kena penyakit kelamin ni..suka sama suka katanya..tak paksa.. dia ni bukan takde background agama..cuma tersasar je..join group bikers lagi..tapi saya tak nak bagi harapan..berbelah bagi la ..tapi mcm dah syg ..  bencinya...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-5-2019 11:42 AM | Show all posts
terma2nkondisi2 replied at 22-5-2019 11:37 AM
kategori bad boy + hensem ka laki tu tt?

lebih kuranglah..younger a few years than me..tapi nampak i lagi muda dari dia..dia pun tak kisah katanya...asalnya kawan2 jer..sbb kenal pun tak sengaja kat satu event..
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 11:48 AM | Show all posts
kaki zina ni...sampai nak mampuss pun susah nak ubah....

aku ada jumpa org mcm ni....menangis nangis mintak aku terima dia dulu...
jkata jadi baik bila kenal aku....nasib baik aku ni jenis yg geli dgn kaki zina....
skrg dah tua perangai kaki betina tak hilang lagi.....

kau tak yah percaya lah.....bkn senang nak ubah perangai...kecuali dia dok pondok 5tahun, tak tgok dunia luar....dahi dah tukar jadi hitam.....tu pun kalu letak kat pusat tahfiz, ntah ntah blh jadi lain pulak....

tak payah lah kau perjudikan hidup kau....baik pilih orang lain je dik oiii.....kawin bkn sari dua....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-5-2019 11:57 AM | Show all posts
jazaa100 replied at 22-5-2019 11:48 AM
kaki zina ni...sampai nak mampuss pun susah nak ubah....

aku ada jumpa org mcm ni....menangis nan ...

i fikir jgk mcm tu sis..tapi dia ada buat blood test last year sbb dah insaf..result ok takde std..hiv ke..dia pakai kondom..i bgtau dia bersyukur dan taubat la sbb Allah tu tak bagi penyakit kat dia..ni dia pegi belajar agama dgn sorg ustaz ni..adalah group dia kot..next week nak turun Pattani utk donate kat sekolah tahfiz sana katanya utk charity..berkampung la kot kt sana...
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by noraidil_06 at 22-5-2019 01:15 PM

X yah la mya. U single pun u happy je kan? Orang kate jgn judge ms silam org. Tp ayat ni x boleh pakai utk lelaki. Once a playboy, forever playboy
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
dah berapa lama kenal dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Ikhlaskah nak terima? tak dah kenal baru nak berubah. nipu je tu tambah2 dah tua, bukan senang org nak berubah ni... Lain la dia sendiri yang nak berubah bukan sebab org lain tapi sebab diri sendiri. sekadar pandangan iols je

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 12:27 PM | Show all posts
terima je sis
bad boy biasanya sedap
good boy selalunya boring dan xtetu lagi sedap

jgn fkir terlalu jauh ke hadapan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list