Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1041
View
16
Reply

..

[Copy link]

Author: Biuuuuuu    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-5-2019 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by Biuuuuuu at 23-5-2019 01:10 PM

...........
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 23-5-2019 11:53 AM | Show all posts
biasanya akan berlarutan mintak nudes ko then mintak ponsek pastu ngesek...da la..tinggalkan ajelah...marilah add pabji main ngn aku ngn bini aku(bukan cinta pabji okeh)...kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 11:54 AM | Show all posts
hmm.adik, akak rasa kan, adik kena slow2 lepaskan dia lupakan kawan adik tu. x baik lah dik. adik masih muda lagi. nanti adik terbiasa, terjebak dengan benda2 macam ni. record tu delete. x yah simpan. adik mcm suka je bnda tu. jauhkan.
nak main game tu boleh. main lah apa2 game, tapi jngan sampai makan diri.
normal lha kalau adik boleh tersuka dengan kawan yang main dengan adik tu. sebab akak pun pernah macam tu jugak. hujung, kecewa jugak.
jadi jangan d sebabkan game ni, adik leka & hanyut
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Berporem dekat sini je la
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 12:25 PM | Show all posts
dah terang-terang dia buat benda tak senonoh u masih boleh tanya patut ke tak kawan dengan dia?
girl.. wake up!!
awat bodoh sangat tak boleh fikir..
dah sah-sah dia lelaki jenis nak amik kesempatan dengan perempuan..
kalau dia orang baik-baik takde nya vc nak melancap bagai..
kepala otak u kat mana?
belajar tinggi tinggi pun masih tak mampu nak fikir ke?
masih hadap dengan jantan macam tu?
u nak tunggu dia rogol u ke baru boleh fikir?
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 12:29 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 23-5-2019 12:25 PM
dah terang-terang dia buat benda tak senonoh u masih boleh tanya patut ke tak kawan dengan dia?
gir ...

ni kes bbnu la kot...xpon sejenis yg xboleh fkir panjang...rasa sumenye okeh asalkan xlukakan hati perasaan hati jendul dia..sbb tu kita sbgai org tetua kat sini patot bagi nasehat yg sewajarnya..nak melahar pon ckit2 boleh la...kang sensitip plak khens...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebarkan vc dia dalam tumbler
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 12:41 PM | Show all posts
slumber je vc tunjuk konek..
tinggalkan jelaklu cmtu dikk
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 12:47 PM | Show all posts
TalibanRock replied at 23-5-2019 12:29 PM
ni kes bbnu la kot...xpon sejenis yg xboleh fkir panjang...rasa sumenye okeh asalkan xlukakan hati ...

budak umur belasan tahun boleh la lagi bersangka baik dorang tak leh fikir panjang..
ni dah umur 22 kot.. belajar ipt lagi..
takkan masih tak mampu fikir baik buruk..
kalau laki tu takat ayat-ayat manis, ok la lagi..
ni sampai dah tunjuk melancap bagai boleh pulak tanya nak kawan lagi ke tak?
adoiyaiiii...
pada tt, orang nasihat dan marah bersebab..
so ambil nasihat kami bagi sebagai panduan ye..
fikir wajah mak ayah yang tentu kecewa kalau u tersilap langkah..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 12:59 PM | Show all posts
Benda ni sementara je
Percayalah
Ni semua bukan cinta
Ni semua nafsu menguasai diri
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 01:09 PM | Show all posts
Kalau dah sampai tahap begini, tinggalkanlah lelaki tu. Dia bukan ikhlas dengan kau.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 01:10 PM | Show all posts
ko pun naik syok ke dgn video tu?

sbb ko ada perasaan suka jgk kt dia

tolong jauhkn diri dari jantan mcm tu

sblm maruah ko tergadai

sbb ko dh mula ada perasaan suka pd dia

nnt apa dia suruh buat yg bukan2 ko ikutkn je  

menyesal kemudian pn dh tak guna nnt

Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 01:21 PM | Show all posts
Meh aku nasihat sebagai lelaki.

Sila lah tinggalkan jantan tak guna macam tuh, mana ada org waras tetibe nak tunjuk kote dia atau melancap depan org lain.

Jantan nih hanya gunakan u sebagai stok melampiaskan nafsu. Dia cakap manis2 tuh hanya nak perangkap u je, tengok2 terjerat, suka la dia.

Aku rasa u nih naive la, innocent sangat, lagi2 tak pernah bercinta sumer, nampak sangat lelaki nih jenis yg x elok, u kena sedar yg dia layan baik semua sebelum nih sebabkan nafsu dia je, kalau ikutkan nanti lama2 dia mintak pulak gambar bogel u sumer, suka punya sebab u pon bagi lah, lama2 dia mintak jolok pulak, abis la.

Nasib lah u x penah tunjuk muka tuh, kalau x macam2 dia boleh buat. Dah2 x perlu pikir banyak, u block je jantan keparat tuh drpd semua socmed dan game.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 02:17 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 23-5-2019 12:47 PM
budak umur belasan tahun boleh la lagi bersangka baik dorang tak leh fikir panjang..
ni dah umur  ...

everyone has their first time for everything. cant blame her 100% though. nasib lah die bertanya dan minta nasihat walaupon da terang2 mende tu adalah salah from every aspect of normal life..tu belum kira bab agama lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Did i miss something?
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 02:32 PM | Show all posts
tak sempat nak baca...
emmmm
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 08:21 PM | Show all posts
patut le tetiber bod love melompat jadi rank4
ada citer best ropanyerr.
tt pliss citer balik. tertingal bas hokehh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list