Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
16887
View
98
Reply

"Tak Perlukan Awak Maafkan Saya" - Isteri Ammar Alfian Dedah Bukti Perbualan WhatsApp

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-5-2019 03:25 PM | Show all posts |Read mode
Beberapa hari lepas, isteri kepada pelakon Ammar Alfian mendedahkan suaminya curang ketika dia sedang hamil 6 bulan. Namun, tuduhan itu dinafikan oleh Ammar Alfian dan memilih untuk berdiamkan diri.


Baca: Ammar Alfian Curang Ketika Isteri Sedang Hamil 6 Bulan


Ammar juga memberitahu media yang kenyataan isterinya itu hanyalah tuduhan palsu yang direka-reka.




Foto: OB






"Saya memilih untuk berdiam diri kerana anda tidak layak mengetahui kebenaran yang anda tidak akan pernah tahu. Untuk pengetahuan, isteri saya sudah memohon maaf atas setiap kenyataan yang dikeluarkan," katanya kepada mStar.



Dia juga memberitahu, Nelissa Nezam sudah mengakui kesilapannya kerana memuat naik kenyataan seperti itu di Instagramnya. Malah Ammar juga telah memaafkan isterinya dan orang luar yang menfitnah.


Pun begitu, Tampil membeli diri, Nelissa Nezam mendedahkan kesemua mesej Whatsapp perbualan bersama suaminya.






"Saya takkan berdiam diri sementara penipu itu cuba untuk memanipulasi keadaan dengan menjadikan saya seperti penipu.

"Saya memohon maaf atas tindakan saya yang kurang rasional kerana mengutamakan bayi dalam kandungan dan kasihankan kamu.

"Semua yang saya katakan sebelum ini bukan fitnah.

"Saya tak perlukan kamu untuk memaafkan saya. Kamu seharusnya bimbang bagaimana untuk memaafkan diri sendiri.




Foto: Gempak


Foto Gempak


Foto: Gempak



Nampaknya tahun 2019 ini adalah tahun yang terburuk buat para pasangan artis di Malaysia. - CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 23-5-2019 03:30 PM | Show all posts
bukti whatsapp tu mana?
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 03:33 PM | Show all posts
sejenis laki yg tak bertanggungjawab. dahla tak admit his wrongdoing, pastu dia buatkan bini dia yg nampak buruk, tak kisah langsung nak jaga hati bni yg tgh mengandungkn anak dia..

kesian kt his wife. i hope she finds a better life without him lepas nie.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh skrg mmg trend gado laki bini kene tunjuk bukti kt socmed kah?
Diam2 gado, diam2 cerai dah la.
Nak luah kan, pi cari kaunselor kt jab agama, lagi ada input camner nk settle kan masalah.
Lg satu yang minah ni kutip jantan yg rekod tah pape tu apahal. Ingat bila da dpt kwen ko leh ubah perangai laki?
Atau laki bila da dpt ko, tetiba rasa mcm nak ubah perangai sbb menghargai dpt hidup dgn ko? What u see is what u get lah.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 03:41 PM | Show all posts

kan.... up la sikit...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Jantan ni memang jahat.

Bukti dia jahat adalah hapa dia buat dengan wife Syamsul tu.

Hati jantan ni memang hitam berkeladak. Spisis male bitch sangat. Curang2 Alif Aziz, Alif tak pernah burukkan tino2 dalam hidup sheols.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 03:50 PM | Show all posts
baru sat tadi baca paper online kata si ammar ni dah ngaku dia mmg curang.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 03:52 PM | Show all posts
'Ya, saya curang'


PELAKON filem Paskal, Ammar Alfian akhirnya mengaku dia berlaku curang seperti didakwa isterinya, Nelissa Nezam di Instagram, Isnin lalu.

Ammar, 32, atau nama sebenarnya Ammar Alfian Aziz Mohd Zakri berkata, dia sudah meminta maaf berkali-kali terhadap isterinya berhubung perkara itu.

Saya tahu apa saya lakukan adalah salah. Saya sudah pun meminta maaf berkali-kali sebelum ini pada isteri saya. Tapi, ini hukuman yang saya dapat daripada dia. Saya reda dan terima kerana ini semua daripada Allah.

Dalam bulan Ramadan ini, saya meminta maaf kepada semua. Saya berdosa dan percaya Allah akan memaafkan hambanya yang datang kepada-Nya, katanya.

Dalam status yang dimuat naik di Instagram hari ini, Ammar berkata, fokusnya kini pada anak lelaki yang bakal dilahirkan selain ingin menyelamatkan perkahwinan yang dibina pada Mac 2016.

Ini adalah kenyataan saya terakhir mengenai isu ini. Tolong hormati perkahwinan saya dan beri saya ruang untuk selamatkan perkahwinan saya.

Saya harap perjalanan hidup lebih tenang dan dekat pada Allah selepas ini. Sesuatu yang berlaku ada hikmahnya, katanya.

Dalam masa sama, Ammar enggan melayan sikap isterinya yang dianggap satu permainan kerana mendedahkan perkara itu kepada umum.

Isteri saya yang memilih cara penyelesaian seperti ini. Harap dia berpuas hati selepas motif tercapai. Fokus saya adalah pada anak lelaki yang bakal lahir dan tiada perkara lain yang lebih penting. Saya sudah buat pilihan untuk berdiam diri dan selesaikan masalah ini antara saya dan isteri, tetapi dia mahu memalukan saya kepada khalayak ramai.

Saya takkan main permainan dia. Seperti mana saya beritahu sebelum ini, anda semua tidak boleh faham dan tak mahu dengar sebelah pihak saya. Jadi, buat apa saya jelaskan apa-apa. Cukup bagi saya, isteri, ibu bapa dan keluarga mentua yang tahu, katanya.

Sementara itu, Nelissa ketika dihubungi berkata, dia tidak kisah dengan apa pun tindakan Ammar selepas ini.

Nelissa yang juga bekas penyampai berita di sebuah stesen televisyen berbayar berkata, buat masa sekarang dia tidak mahu diganggu kerana ingin memberi fokus kepada kehamilannya yang kini mencecah enam bulan.

Terdahulu, Nelissa mendedahkan perbualan WhatsApp dengan Ammar di Instagram Stories yang membuktikan pelakon itu berlaku curang terhadapnya.

Tindakan itu dibuat Nelissa selepas Ammar memuat naik status yang mendakwa isterinya itu menipu dan sudah meminta maaf atas ketelanjuran berkongsi di laman sosial.

Jangan sesekali memutar belit permohonan maaf saya sehingga saya kelihatan seperti penipu. Saya memohon maaf kerana tidak bersikap rasional dan berbuat demikian kerana mengutamakan anak dalam kandungan, selain kasihankan dia, katanya.

Dalam hantaran perbualan yang dikongsi, Ammar dikatakan memohon maaf kerana tidak berterus terang sejak awal lagi.

Selain mengaku kesalahannya, Ammar juga dikatakan memberikan alasan merahsiakan hubungan sulitnya kerana enggan memanjangkan kemelut rumah tangga mereka.

Artikel ini disiarkan pada : Khamis, 23 Mei 2019 @ 2:35 PM
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Ammar ni nampak kepam...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 04:01 PM | Show all posts
nelissa ni sikit punya hot kot..

tu pun jantan nk curang jugak,

kalu dah jantan gatal kote mmg mcm tu lah, patutnya bini tgh peknen, jaga la perangai tuh...!

alip, abu, ammar, whos next?
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 23-5-2019 03:46 PM
Jantan ni memang jahat.

Bukti dia jahat adalah hapa dia buat dengan wife Syamsul tu.

sol sol sol...

puaka gile mulot si ammar mase PSL awal2 nak menikah dgn sol sol sol..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Eeewww.. laki camni pun ko nak kahwin.. menakutkannnn
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
manehnya replied at 23-5-2019 04:01 PM
nelissa ni sikit punya hot kot..

tu pun jantan nk curang jugak,

Sebab dia kahwin ngan jate sosial.. dah biasa.. x heran seksi meksi pun.. laki yg baik akan suruh bini tutup aurat
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 04:13 PM | Show all posts
namieamuro replied at 23-5-2019 04:07 PM
sol sol sol...

puaka gile mulot si ammar mase PSL awal2 nak menikah dgn sol sol sol..

apa dia cakap?

Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni satu opis ngan wife aku..muka biasa aje ape yg hotnya..korang tgk instagram memang la..dulu selalu nampak laki dia ambil time balik keje, now tgk dtg pun jalan kaki
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 04:32 PM | Show all posts
Kira spesis Alip la ni..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Si bini nya pun baru skrg nk ingat "his track record" masa parent ko x bpa nk restu ko menikoh dgn ammar ni ko x ambil kira plak his track record
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 04:35 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 23-5-2019 03:46 PM
Jantan ni memang jahat.

Bukti dia jahat adalah hapa dia buat dengan wife Syamsul tu.

Tak brp nak jelas apa yg dia ni dah buat kat wife Syamsul ni dulu ...?
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
nuno replied at 23-5-2019 04:23 PM
Dia ni satu opis ngan wife aku..muka biasa aje ape yg hotnya..korang tgk instagram memang la..dulu s ...

Bukan diorg duk OZ ke?
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Taklah, ada kat kl ni..opis wife dia kat kl
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list