Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
10247
View
140
Reply

[Tempatan] biadapnya mukhriz madey

[Copy link]

Author: sitipah    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-5-2019 04:09 AM | Show all posts |Read mode
Edited by sitipah at 24-5-2019 02:25 PM

nick baru lagi, layaaaaaaaaaaaannnnnnn



tarak adap punya pemimpin parti bunga



Kalau benci TMJ tu Aku boleh faham tetapi dengan Tuanku Sultan Johor pun macam ni punya biadap MB Kedah Mukhriz Mahathir
Mana adab? Mana tauladan untuk anak bangsa? Sangat memalukan orang Melayu tindakan Boboboi ni.
Tidak matang dan perangai budak-budak apatah lagi dibulan Ramadhan yang mulia ni berkelakuan sebegini. Hati dah hitam sangat ke Mukhriz?








Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 24-5-2019 04:11 AM | Show all posts
k bye, nak ngaji kejap sementara tunggu sahur

tata titi tutu





Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-5-2019 04:13 AM | Show all posts






lagaknya alim, adabnya kelaut

Tingkatkan penghayatan setiap firman Allah SWT didalam Al-Quran sepanjang Ramadhan ini. - Mukhriz Mahathir




k chow dulu

babai






Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 05:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Beza anak Sultan dan anak Mahafiraun.
Screenshot_2019-05-24-05-08-29-86.png
Screenshot_2019-05-24-05-08-22-68.png
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 05:24 AM From the mobile phone | Show all posts
pagi ni pergi sahur dulu
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 05:29 AM From the mobile phone | Show all posts
safriehalim replied at 24-5-2019 05:20 AM
Beza anak Sultan dan anak Mahafiraun.

Keturunan keling Kerala. What to expect?
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 05:32 AM | Show all posts
bila buku bertemu facebook
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 05:48 AM From the mobile phone | Show all posts
safriehalim replied at 24-5-2019 05:20 AM
Beza anak Sultan dan anak Mahafiraun.

Belajar tepek pic la oii
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 05:53 AM | Show all posts
Fuhhhh.. Speechless sbb at first ingtkan J xsalam Tun. Sekali plot twist plak
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 05:55 AM From the mobile phone | Show all posts
safriehalim replied at 24-5-2019 05:20 AM
Beza anak Sultan dan anak Mahafiraun.

Tak nampak la gambar tu...
Kecik benar...

Teringat ada sorang pakcik tua warga emas kat office i pernah cerita...
Dia tengah lepak2 kat cafe padang golf JDT...
Terserempak someone yg penting jugak tak ingat siapa dan adik TMJ yang paling kecik tu...
Satu kumpulan pakcik tu adik TMJ salam siap cium tangan..

Sampai pakcik tu cakap kat kita orang...
"Sopan budak tu"...

Itulah kisahnya..
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 05:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Wow yakinnya kamuuu
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 06:16 AM | Show all posts
so unprofessional.. period!
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 07:21 AM | Show all posts
mungkin dia tak nampak tu...bersangka baik dibulan ramadhan
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 08:54 AM | Show all posts
anak2 madey semuanya berdaddykasi...puiii
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Ini kuang ajor nih...kalo aku jadi j aku dah debik
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 09:26 AM | Show all posts
Tak luak punnn

Sementara papa masih hidup buatlahhhhhhhhhh jgn pula dikemudian waktu ko yang rembat tangan Royalty nak cium nak salam , time tu berdoalah supaya xkena  penampar gajah.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 10:05 AM | Show all posts
PM ke 8 pilihan atok ...


kesian nuart,  dah tunggu lebih 20 tahun masih belum tiba tiba lagi giliran

manakala di sudut lain,   bossku masih ada second chan ke ?    kesian yg muda punya terpaksa tunggu tah sampai bila  ....  kick out jelah yg tua bangka  ....   nuart dari umur 40 + tunggu sampai kang dah lebih 70 masih belum dpt naik jadi PM ... pemuda UMNO mostly kang umur dah berapa ?   

iols tak nak tengok PM masa depan semua stok warga emas

PAS plak,   belum pasti ada jantan bertanding atas tiket sendiri atau jilat parti lain  ... kalu jilat,  maksud nye kene diperkuda la  ...  lantak la PAS,   iols genti takan undi PAS
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 10:16 AM | Show all posts
aih sedangkan kite yg org biasa bila kena skip salam pon terasa kecil hati, biadap btl mukriz ni..
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Euw, belagaknya mamak ne. Mesti raja pempuan johor takajut nengok smp bisik dgn sultan johor.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 10:25 AM | Show all posts
boboi buat perangai budak2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list