Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
2621
View
27
Reply

[2019] Terminator: Dark Fate

[Copy link]

Author: jofizo    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-5-2019 09:07 AM | Show all posts |Read mode

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 24-5-2019 09:08 AM | Show all posts
Ahead of the trailer debut for Terminator: Dark Fate tomorrow, Paramount Pictures and Skydance have released the first teaser poster today. Dark Fate is described as a sequel to James Camerons iconic 1991 follow-up Terminator 2: Judgment Day and finds Linda Hamilton reprising her role as Sarah Connor for the first time since that film. Arnold Schwarzenegger is also back at the T-800, with a story that takes the franchise in a new direction with new leads played by Mackenzie Davis (Halt and Catch Fire), Natalia Reyes (Birds of Passage), Gabriel Luna (Agents of S.H.I.E.L.D.), and Diego Boneta (Rock of Ages). Luna plays the new Terminator.

Until now, we havent exactly known when, where or, how the story takes placesequels post-T2 have shown us very different pre- and post-Judgment Day worlds. But according to the tagline on this poster, Terminator: Dark Fate takes place the day after Judgment Day, and Sarah Connor is locked, loaded, and ready to roll.

Cameron is involved as a producer this time around, steering a story thats spearheaded by director Tim Miller, who previously helmed the smash-hit R-rated comic book adaptation Deadpool. Additionally, the poster reveals some preliminary screenplay credit details, as the story is credited to Cameron, Charles Eglee (who created the Cameron-produced TV series Dark Angel) and Josh Friedman (who created the TV series The Sarah Connor Chronicles) with ampersand credits meaning they all worked together, with David Goyer (Man of Steel) and Justin Rhodes (Grassroots) earning a separate story by credit, as it appears Goyer and Rhodes came onto the project a bit later. The screenplay is credited to Goyer and Rhodes as co-writers, and Billy Ray (Captain Phillips) separatelymeaning Ray probably came in to do a rewrite of Goyer and Rhodes script. TLDR: writing major blockbuster movies is a difficult task.

Take a look at the Terminator: Dark Fate poster below, and check back tomorrow morning to watch the trailer. The film opens in theaters on November 1st.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-5-2019 09:09 AM | Show all posts
plot cerita belum didedahkan lagi.... tp watak utama dah evergreen larr......hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 11:46 AM | Show all posts
erkk,yg terminator genisys tu masa post credit scene skynet idup lg xde sambungan la ye...

makanya dark fate ni dah musnahkan timeline2 terminator sebelum ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 12:09 PM | Show all posts
robot dah tua
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Malas nak tgk dah sbb dah x faham.. tgk yg awal2 dlu jer
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
katanyer film ni akan amik timeline asal yg 1997 tu. lepas T2.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 04:01 PM | Show all posts
Edited by manjalara_01 at 25-5-2019 05:49 PM
jofizo replied at 24-5-2019 09:09 AM
plot cerita belum didedahkan lagi.... tp watak utama dah evergreen larr......hahaha

oh my! evergreen sgt...

well manja tetap akan tgk movie ni...a familiar face...Mackenzie Davis..for those yg x kenal die ade berlakon dlm Blade Runner 2049 & 1 episode Black Mirror..almost x recognize die dgn rambut pendek..


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2019 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu n kini
4580206-6213849-image-a-16_1538040885527.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by delia3003 at 26-5-2019 12:50 PM
wajaman replied at 24-5-2019 11:46 AM
erkk,yg terminator genisys tu masa post credit scene skynet idup lg xde sambungan la ye...

makany ...


Macam reboot je, James Cameron involve balik. Terminator 3, Salvation dgn Genisys dia tak terlibat langsung, sebab tu dia sambung daripada Terminator 2. Tapi pelakon2 dah tua, diorang guna CGI ke nanti muka Arnold dgn Linda Hamilton untuk nampak lebih muda? Cerita bila dah melibatkan time travel boleh je pusing2 sampai dah jadi pening. Boleh je buat ending ala2 tergantung selagi rasa nak buat sequel, Judgement Day tu sampai ke sudah ler tak dapat stop selagi nak buat sequel, pusing2 macam mana pun tetap tak dapat stop Judgement Day, walaupun timeline utk Judgement Day tu boleh berubah. Budak yang diorang pilih jadi John Connor (Jude Collie, fresh face), ada iras2 Edward Furlong, maybe sengaja ambik muka ada iras. Edward Furlong tu cute betul tapi sayang rosak sebab tak dapat handle fame pada usia muda.
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2019 02:09 PM | Show all posts
baru lpas tgk..
sbb aku peminat terminator,i would say WOW...sbb ada edward furlong masa muda dan .....(spoiler skit)...bring back the old memories..
yang lain2 tgk sendiri la

rating 9/10

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2019 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila cite pasal time travel ni mmg x akan ada kesudahan jalan cite die.
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2019 05:27 PM | Show all posts
dah tengok dah citer ni. ntahla maybe faktor aku penat kot, citer ni mmg action-packed la dari mula smpi akhir, tp ntahla mcm mendatar je jalan citer dia.

pastu francais ni aku rasa mmg takkan berakhir, sbb die menunjukkan yg judgment day tu mmg akan tetap berlaku gak no matter la ko buat ape pun. cumanye, dulu musuh adalah skynet, tapi skrang ni legion.

and the new iron lady yg kekonon nak ganti sarah connor tu, erm, yup die latina tp some part mcm annoyingnye minah ni ko tu org penting tau tak ko tak paham ke kalau ko mati akan mengganggu the future of humanity

hakak kasi 7.0/10 tp akak recommend la korg tengok citer ni kalau nak tgk action semata-mata.
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2019 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Waduh x sempat nonton lagi nih
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2019 11:18 AM | Show all posts
Sesuai buat mereka yang suka menonton filem aksi.  Kadang agak mengelirukan dan sedikit bosan pun ada bila terlalu banyak flash back.  Tak ada lah wow sangat seperti yang ramai nanti2kan sebelum ni dan ada sedikit longgar.  Nampaknya filem ini akan ada sambungannya juga nanti sejak ada penambahan watak baru dalam series kali ini.  Kalau siapa yang rindukan dan meninggu ucapan  Hasta La Vista Baby pasti akan hampa hingga kehujungnya.  Overall bagi 7/10 je

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2019 03:00 PM | Show all posts
Aku cam konfius sikit semalam.. bukan ke John Connor selamat kenapa dia mati ek.. bukan dalam rise of the machine dia hidup ke masa aku gi toilet terkucil aku miss information.. aku puji filem ni aksi si Grace lawan Rev 9 tu memang best yang watak Latina tu yup agak annoying.. macam watak budak perempuan dalam Transformers Last Night tu..
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2019 05:23 PM | Show all posts
buragazz replied at 29-10-2019 03:00 PM
Aku cam konfius sikit semalam.. bukan ke John Connor selamat kenapa dia mati ek.. bukan dalam rise o ...

kepahaman aku mcm ni. Sarah n John berjaya stop apocalypse, so kirenye in the future tu takde la skynet. tp robot T800 si arnold susah-nak-eja tu kan masih lg terperangkap di masa sekarang, dan die mmg dah diprogramkan utk bunuh John, so die pun bunuhla John (tp part ni pun aku tak paham gak sbb dalam T2 kan ending die si T800 tu bunuh diri utk elakkan skynet ni wujud di masa depan. habeh yg muncul ni maybe mmg robot2 yg dihantar skynet dari future utk bunuh John la, maybe kot).
tapi walaupun skynet dah tak wujud, akan ada jugak kuasa seakan2 skynet yg tujuan pun same gak mcm skynet, namenye legion.


so pd pendpt aku, dlm francais terminator nih, rise of the machines, salvation, and terminator yg hauk tak ingat aku dah ape tajuknye mmg tak wujud la, sbb pd timeline dark fate ni bile John Connor dah mati.

kirenye terminator ni mmg universe yg lagi berserabut dari X-Men la hahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2019 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by delia3003 at 29-10-2019 08:54 PM

Versi yang ni John Connor mati? Tak bestnye, nasib baik iols tak pegi tengok kat cinema, buang karan je rasa. Iols anggap je ler versi yang ni tak wujud, keluar tv pun belum tentu rasa nak tengok setakat ni
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
No more the great john connor.. Lpas ni maybe terminator fokus kt dani pulak.. Dgn asal legion..
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 02:05 AM | Show all posts
oconor pggil terminator terus tersedaq...robot ada felling no
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list