Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
3367
View
35
Reply

"Jujur, Tak Kenal Ramai Pelakon Baru" - Keith Foo

[Copy link]

Author: Cari-Amiey       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-5-2019 02:41 PM | Show all posts |Read mode
Pelakon kacak Keith Foo mengakui berasa terkejut dengan wajah-wajah baharu yang mewarnai dunia lakonan tanah air pada masa ini.

Memang, tidak dinafikan saban hari ada sahaja pelakon kacak dan cantik yang muncul di kaca TV.

Jika tidak mengikuti dunia seni, silap-silap ramai juga yang tidak mengenali pelakon-pelakon baharu ini kan!

"Jujur agak terkejut kerana begitu ramai pelakon baharu yang saya tidak kenal.







"Kebanjiran pendatang baharu adalah perkara yang positif bagi saya sebab ia menandakan industri lakonan tempatan sedang berkembang," ujarnya kepada Astro Gempak.

Pun begitu, pelakon yang turut terkenal di negara seberang ini tidaklah berasa seperti ketinggalan atau pun tergugat. Malah, Keith mengakui berasa bangga dengan perkembangan tersebut.

"Tidak perlu berasa tergugat, sebaliknya kita harus berbangga kerana industri sentiasa meriah dengan bakat baharu.


Foto Carian internet


"ada masa sama, saya tidak rasa persaingan kerana bukan semua pelakon senior mempunyai idea yang bagus kerana adakalanya pelakon baharu juga banyak dengan idea bagus serta segar," katanya lagi.

Apa pun abam Keith tetap jadi pilihan kami lah! - CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 24-5-2019 02:48 PM | Show all posts
macam lah kau tu dikenali..
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 02:51 PM | Show all posts
makin kembang heols

cuba diet cam nanas tgk dah ensom semula npk wangi
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 02:52 PM | Show all posts
kau pun tidaklah famous sangat...

suam suam juga.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 03:06 PM | Show all posts
dia nih malaysian eh?

baru ku tahu
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 03:21 PM | Show all posts
org yg betul famous tak sibuk pon ckp xkenal org kiri kanan..
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 03:27 PM | Show all posts
Kalau istilah dalam forum, "Jujur, whoareyusssssssssssssss" - Keith Foo'
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 03:49 PM | Show all posts
haruslah replied at 24-5-2019 03:06 PM
dia nih malaysian eh?

baru ku tahu

me too....ingat dia Indonesian....hahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringin nak peluk dia..
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 03:52 PM | Show all posts
Kurex replied at 24-5-2019 03:51 PM
Teringin nak peluk dia..

adoii..
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 04:33 PM | Show all posts
aku pon tak berapa kenal artis baru sekarang.. dah mcm-mcm rupa bentuk umur dan gaya..
tak boleh nak beza, mana pelakon mana artis tik tok yg mana isnta famous, yg mana budak viral.. sama level je.. bukak socmed muka lain lain, tak abis kenal yg ni yang baru pulak muncul
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 04:38 PM | Show all posts
Berisi la dia skrg
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 04:45 PM | Show all posts
kekadang iols kenal retis baru sebab tetiba ada kontrobasi la scandal la so nama deols disebut2 kat porem.
contoh macam oktagon manrose tu, kalau bukan sebab cite scandal alif tu sampai kesudah iols tak kenal sape.
tapi yelah iols memang jarang tengok tv pon.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Trying so hard lah KF ni nak up kan nama balik. Masa anda sudah berlalu pakkk Tulah, dulu kat Yindon ko pemes, thiber nak blk Mesia. Skali kat Mesia, kau berlakun Ariana Rose, tu jelah boom. Tu pun sebab Patiah sewel tu. Ko? Air bersuhu 20 celcius ya..... Suammmmmmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 08:55 PM | Show all posts
Aku OK je kalau dia berlakon balik.. Better la dari tengok ntah sapa2 pelakon kat TV sekarang..
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni kalau kurus lagi memang lebih booomss
Sebb dia punya features memang editorial materials yaaa
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 05:40 AM From the mobile phone | Show all posts
samalah aku pun x kenal da ramai sgt yg nk jadi artis gitu {:nose{:nose{:nose{:nose
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 10:30 AM | Show all posts
Sedeh nok.Ko mmg sendu di aidilfitri.  Even citer cina pun x nak ambik ko belakon. Mereput laa
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Keith foo g indon balik laa..entah2 meletop2 balik kt sana.kt sini pon senduu je
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Masalahnye sekarang, artis baru yg ada sekarang ni kenal ke keith foo?
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list