Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12237
View
128
Reply

Anak Jamal Abdillah Pengsan Masa IG Live, Doktor Bimbang Ada Jangkitan Dalam Darah

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-8-2020 12:16 PM | Show all posts |Read mode
Anak penyanyi Datuk Jamal Abdillah, Zaki Yamani dilaporkan ditahan di sebuah wad di pusat perubatan di Shah Alam selepas pengsan ketika membuat Instagram Live pada Isnin lalu.




Kredit foto: IG Zaki




Memetik mStar, ibunya, Fatimatuzahra Samat, 39, yang terkejut dengan kejadian memaklumkan bahawa anaknya berusia 14 tahun itu menghidap asma dan mengadu sesak nafas serta batuk sejak beberapa hari lalu.

"Saya pun masa tu sedang bersiap untuk hantar dia ke klinik dan tak perasan yang dia buat IG live. Bila saya cari dia tengok-tengok dia dah jatuh dah.

"Saya sempat save IG live tu untuk tengok balik apa yang terjadi," katanya kepada mStar.


Tambahnya, Zaki tidak melakukan sebarang aktiviti lasak sebelum kejadian dan ia kali pertama remaja itu pengsan sejak menghidap asma ketika berusia lapan bulan.




  



  



  



Fatimatuzahra mendakwa ia mungkin berlaku kerana anaknya terlalu penat dan Zaki kini sudah stabil serta bertenaga untuk bangun dan bercakap.


Doktor yang merawat Zaki bimbang ada jangkitan dalam darahnya dan mereka kini menunggu keputusan ujian darah.

"Doktor pun ada sebut semalam yang bacaan darah Zaki sedikit tinggi sebab tu dia terus dimasukkan ke wad," jelasnya. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 5-8-2020 12:19 PM | Show all posts
macam2 penyakit sekarang ni..
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 12:23 PM | Show all posts
semoga cepat sembuh
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 12:35 PM | Show all posts
Kuat pula bunyi masa jatuh pengsan tu. Harap2 tak teruk lah.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
eloklah dia tak stay dgn ayah dia buat masa skrg... hujung minggu je katanya dtg rumah ayah dia tengokkan azura. Jamal sayang betul kt dia ni...pernah tengok Zaki ni dgn ayah dia masa dia kecik...tak lepas tgn jamal pegang
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
muga cpt sembuh ye nak.. Xyah lah g sekolah Kalu ade asma cam gini dah..
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
walaupon dah prepare aku tetap terkejut bila dia jatuh, semoga takde pape zaki dan gws
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 12:46 PM | Show all posts
berapa orang anak jamal ni?
anak2 dia sume dari lain2 bini kan?
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Ini bukan komen mencerca iya
Cuma nak kata anak2 Dato Jamal dari bekas3 bini tak ada yg ikut dna ketampanan beliau
Yg sulung badan kuss semangat
Yg second ni muka jawa, mcm iras muka laki Saerah dgn rambut krinting2 nya.
Dgn anak bini baru rasa nya baru menurun dna Dato jamal sikit..
Gws yach dik zaki
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm staged jahhhhhhhh demi sesuap viral..
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga cepat sembuh dan jadi lelaki yg hensem
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 01:10 PM | Show all posts
Madel replied at 5-8-2020 12:56 PM
Ini bukan komen mencerca iya
Cuma nak kata anak2 Dato Jamal dari bekas3 bini tak ada yg ikut dna ke ...

hehehehe..komen ni buat sakit perut gelak..mmg teliti tau
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel: Ini bukan komen mencerca iyaCuma nak kata anak2 Dato Jamal dari bekas3 bini tak ada yg ikut dna ketampanan beliauYg sulung badan kuss semangatYg secon ...

Haha. Jahatnya.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 01:52 PM | Show all posts
alahai.. gws dik
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
kechikchomel replied at 5-8-2020 12:46 PM
berapa orang anak jamal ni?
anak2 dia sume dari lain2 bini kan?

Sekarang 3, semua lain mak. Cuma yg bakal lahir ke 4 ni jah sama emak dengan azura baby ke 3
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Benasz at 5-8-2020 02:09 PM
Madel replied at 5-8-2020 12:56 PM
Ini bukan komen mencerca iya
Cuma nak kata anak2 Dato Jamal dari bekas3 bini tak ada yg ikut dna ke ...


Jahatnya kau! Kau tgk tau ig zaki ni? Zaki ni saja buat rambut kerinting tu! Sbb dia dapat sponsor, untuk sementara je.zaki ni punya gile handsome!! Ade ke kau kutuk dia muka jawa! Go n check ig dia dulu bro before nak komen. Aku baru scroll ig dia tadi!!  Tak baik dowh kata budak tu!!
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 02:07 PM | Show all posts
alahai kesiannyaaa. mcm teruk jgk tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 02:23 PM | Show all posts
Benasz replied at 5-8-2020 01:06 PM
Jahatnya kau! Kau tgk tau ig zaki ni? Zaki ni saja buat rambut kerinting tu! Sbb dia dapat spons ...

semata2 register nk bekap zaki ke sis?
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Benasz at 5-8-2020 02:26 PM
beta_carotene replied at 5-8-2020 02:23 PM
semata2 register nk bekap zaki ke sis?


Backup benda betul apa salah. Dah la kutuk sbb tak ikut DNA. Apa la jawa lah. Tak matang punya komen. Serupa kutuk ciptaan Allah.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
ni yg ade lagu fast mcm mael n asad nk muntah tu kn auto budx tiktok
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list