Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
6033
View
58
Reply

Tasha Shilla Seronok Suami Selalu Teman Ke Sana Ke Mari

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-8-2020 03:51 PM | Show all posts |Read mode
Beruntungnya jadi Tasha Shilla, dapat suami penyayang.


Mana tidaknya, suaminya, Muhammad Atiq Idris selalu sahaja menemaninya pergi bekerja.


Sebelum ini Tasha selalu ditemani ibunya, sekarang suaminya pula setia mengikutnya ke mana-mana sahaja.


Foto: IG


"Kalau sebelum ini, ibu yang selalu menjadi peneman, tapi sekarang dia dah dapat berehat dan meluangkan masa bersama cucu kerana tugasan itu diambil alih suami," katanya kepada Gempak.


Kata Tasha dia memang senang hati ke sana ke mari bersama Atiq. Dia juga akan melakukan pekara yang sama kepada suaminya jika tidak sibuk dengan jadual kerjanya.


  



  



Bukan itu sahaja, dia kini mampu menarik nafas lega jika perlu pulang lewat malam sebab suaminya akan muncul menjemputnya di lokasi penggambaran.


Pelakon ini juga mengakui yang dia semakin bahagia selepas berkahwin dan merasakan kehidupannya lengkap apabila bergelar isteri.


  



  



Tasha dan Atiq berkahwin pada 28 Februari lepas. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 5-8-2020 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
k           
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Lps byk gila skandal akhirnya kawen jugak dia. Harap lps ni dok diam berlakon byk2. Aku suka je lakonan dia
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Chantiq lah seluar kaler lumut tu
Iols berkenan btol seluar tu..
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 04:20 PM | Show all posts
nanti ada la yg komen urat timbul di kaki tgn tasha
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki sheols xde kerja ke duk mengekor bini 24 jam?
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
i xtau kenapa eveb dr dia bermasalah mcm fathia latiff tuh, i ada soft spot kat dia...i rasa dia lebih telus, i mean xhipokrit .. dr kawan dia yg dia duk gaduh zaman dolu2....
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga berbahagia ke anak cucu. Penampilan tasha pun dh sopan skrg. Tak seksa mcm dulu2
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 5-8-2020 04:30 PM
Laki sheols xde kerja ke duk mengekor bini 24 jam?

Baru nk tanya....sbb heols kerja main golf jer. Katanya kerja dgn finance company meeting2 jer laa nak tunjuk buat2 sibuk. Iols pon confused. Jap lagik ada laa Jemah2 molot herot ngata orang kaya2 mana sibuk keje...billionaire yg iols tahu pon hari2 masuk opis..laaagik busy.

Lg satu iols nk komen kat laki sheols ni x payah laa nk show off ko punya dimple tak jadik yg buruk tu bila senyum. Kot kalau Afgan Syahrezza or Kim Nam Joon BTS tu sedap mata memandang...
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94: Laki sheols xde kerja ke duk mengekor bini 24 jam?


Lakinya kerja kat spore. PKP tak boleh balik sana lagi kot, for safety
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 05:35 PM | Show all posts
produk takde apa2, karya lagi la ke laut..tup2 kuar cite tayang kebahagiaan umah tngga kau jee yihhh
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 05:37 PM | Show all posts
sama betul muka dgn hubs dia, moga panjang jodohnya! amin
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Meols ada soft spot kt dia ni. Meols rasa dia sgt cantik
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 06:30 PM | Show all posts
ALDRIN replied at 5-8-2020 05:13 PM
Baru nk tanya....sbb heols kerja main golf jer. Katanya kerja dgn finance company meeting2 jer laa ...

tapi betul la chuolss.. makhluk2 yang ada dimple atau buat dimple ni gigih benor nak tunjuk dimplenya bila senyum dia dah rasa dia paling herlokkkk di dunia la tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
ALDRIN replied at 5-8-2020 05:13 PM
Baru nk tanya....sbb heols kerja main golf jer. Katanya kerja dgn finance company meeting2 jer laa ...

mcm beriya naaa senyum nya smpi nmpk lebar lubang hidung tertarik pipi

Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
ALDRIN replied at 5-8-2020 05:13 PM
Baru nk tanya....sbb heols kerja main golf jer. Katanya kerja dgn finance company meeting2 jer laa ...

Hmmmm Namjoonie memang hensem and dimples dia memang deep gitu
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka hubby dia mcm teringat kat pengacara Astro Oasis Amin Idris tue
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Sakit hati dengan iklan, takleh nak tekan kat bahagian bawah Semoga berkekalan lah tasah sila. Jaga laki helok2
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Dik tasya. Jgn ditayang. Bahaya tau. Zaman 2020 ni org tk malu malu dah rampas..
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 07:42 PM | Show all posts
uol perasan tak kening laki sheol, nape very the sgt
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list