Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
79711
View
745
Reply

Puteri Sarah ke pejabat agama? Semoga yang baik baik utk rumahtangga Syamsul Yusof dan Puteri Sarah

[Copy link]

Author: lolipopbiru       Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-9-2020 04:40 PM | Show all posts |Read mode
Kuala Lumpur: "Maaf, tiada apa yang ingin saya kongsikan buat masa ini," kata pelakon Puteri Sarah ringkas.
Ia susulan timbul dakwaan isteri kepada pengarah terkenal, Syamsul Yusof itu dilihat muncul di Pejabat Agama Islam Daerah Gombak, kelmarin.
Puteri Sarah, 35, dikatakan hadir dengan ditemani seorang wanita yang didakwa ibu mentuanya.

Kelibat Puteri Sarah yang berjubah dan bertudung hitam itu menarik perhatian orang ramai yang kebetulan berada di situ apabila dia masuk ke bahagian undang-undang keluarga.
Namun, tidak dapat dipastikan tujuan sebenar Puteri Sarah hadir ke situ.
Malah, berdasarkan pemerhatian Harian Metro, Puteri Sarah juga sudah tidak mengikuti Syamsul di Instagram.
Begitu juga di Instagram Syamsul yang mana kali terakhir memuat naik gambar bersama isteri dan anak-anak pada Mei lalu. Gambar bersama Puteri Sarah pula kali terakhir pada November tahun lalu.
Didoakan semoga yang baik-baik saja buat pasangan ini.
Puteri Sarah dan Syamsul berkahwin pada 8 Mac 2014 dan dikurniakan dua cahaya mata Syaikhul Islam, 3, dan Sumayyah, 1.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 20-9-2020 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Tah dia teman mak mentua dia kot. Bukan kes dia.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2020 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia bayo duit zakat kot
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2020 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
adaakukesah replied at 20-9-2020 04:53 PM
Tah dia teman mak mentua dia kot. Bukan kes dia.

Tu la...kalau nk cerai dgn sol takkn bawak mil pulak kan...
Harap2 bukan la..sb aku suka je diorg ni...so sawitttt
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2020 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 20-9-2020 04:58 PM
Tu la...kalau nk cerai dgn sol takkn bawak mil pulak kan...
Harap2 bukan la..sb aku suka je diorg ...

Tak jugak. Cousin aku divorce, mertua dia yg teman. Sampai skrg mertua n ipar dia syg kat dia lg. Frame gambar besar2 kat umah mil dia walaupun dah berpisah. Jenis mertua backup menantu sebab anak dia buat hal huhuuu. Anak dia kahwin baru pun, tetap mil dia syg kat cousin aku ni. Nak2 pulak bini baru anak dia tu punca penceraian. Huhuu. Apa2 pun semoga yy baik2 utk rumahtangga sol sol sol
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2020 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak dorang yg no 2 sumayyah tu comelnya ya Allah. Suka tgk
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2020 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 20-9-2020 04:54 PM
Dia bayo duit zakat kot

Kau biau betol? Kau bayar zakat kat pejabat agama ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2020 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 20-9-2020 05:05 PM
Kau biau betol? Kau bayar zakat kat pejabat agama ke?

Hahaha.. saje je akunyakat..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-9-2020 05:11 PM | Show all posts
Edited by lolipopbiru at 20-9-2020 05:14 PM

trend/hint hint artis jika ada masalah rumahtgga adalah:
-unfollow ig
-up quotes relay
-tiba tiba mkin aktif buat kerja seni (cth nyanyi/kembali blakon)
-rebel memberontak dr segi attitude, pakaian, sosial life.
-delete gmbr suami kat ig
-byk luang masa dgn kwn/bff

ada lagi tak? sila tambah

Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2020 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada pun yg buka thread ni.

Sebenarnya dlm tahun lepas aku pernah dgr drpd kawan aku yg kerja dlm industri yg rumahtagga dorang ni tak la aman sweet sgt pun.

Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2020 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Alaaaa jgn la. Aku suka kot tgk dorg ni. Semoga yg baik2 je.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2020 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Manakala ex samsol masih setia mempertahankan perkahwinannya walaupon suami beliau banyak membuat masalah...
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2020 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
F685 replied at 20-9-2020 05:12 PM
Ada pun yg buka thread ni.

Sebenarnya dlm tahun lepas aku pernah dgr drpd kawan aku yg kerja dlm  ...

Dulu forumer semut merah ke kerengga ke ntah ada juga bawak gossip ni.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2020 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Xtahan dah kot sol jenis baran. Harap puteri sarah aman2 je jgn la sheols kena abuse dgn solsolsol
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2020 05:19 PM | Show all posts
syamsul ni panas baran kot...atau terlalu kuat berjimak
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2020 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
I mcm dejavu haritu kes artis mana ntah mcm ade prob
Mcm kes diorg....masa buat aqiqah ke ape ek...i lupa laa
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2020 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada yg gosip kan thn lps kata nya sol ni ada skandal gak ? baca kt forum jugak
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2020 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Thread sebelah org ckap sol curang
Tp i rasa sol pun kuat mengongkong
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2020 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
asma87 replied at 20-9-2020 05:15 PM
Manakala ex samsol masih setia mempertahankan perkahwinannya walaupon suami beliau banyak membuat ma ...

Manakala xsarah pulak menganiaya isteri
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2020 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
tikusmontok replied at 20-9-2020 05:31 PM
Manakala xsarah pulak menganiaya isteri

Alamak..aku tertinggi train....lupe la sape ex Sarah....sape ek?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list