Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
16366
View
215
Reply

"Jeans Tu Ketat, Blouse Paras Paha" - Mira Filzah Ditegur Bapa Soal Pakaian

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-9-2020 05:27 PM | Show all posts |Read mode
Sempena ulang tahun kelahiran bapanya yang ke-56, selain memberi ucapan istimewa buat Badioezaman Abdul Khalik, Mira Filzah berkongsi teguran daripada bapanya mengenai pakaiannya.




Kredit foto: IG Mira




Paparan skrin perbualan di WhatsApp itu dikongsikannya menerusi hantaran di Instagram.


Kelihatan lembut saja cara bapanya menegur Mira yang dikatakan memakai jeans ketat dan blouse yang dirasakannya agak singkat.


Kredit foto: IG Mira



"Lain kali, cuba elakkan berpakaian begitu di mana-mana majlis jika ia akan dipaparkan di media.

"Mungkin kerana ia berkilau, sekali gus menampakkan bentuk tubuh lebih jelas," tegur encik Badioezaman.




Mira dan Wan Emir Astar mendirikan rumah tangga pada 3 September lalu.
Kredit foto: IG Mira




Mira juga dilihat menerima teguran bapanya itu dengan baik dan berjanji akan lebih berhati-hati dalam pemilihan pakaiannya kelak. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 22-9-2020 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
SEmua benda nak cerita ke.......
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 22-9-2020 05:29 PM
SEmua benda nak cerita ke.......

Sweetheart bbnu katanya.. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas ni wasap mak plak ke..
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas tue tunjuk plop wasap laki hehe
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Simpan sendiri je dik mira benda benda gini. Tak perlu share kepada umum
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 05:39 PM | Show all posts
euw mirapija smkin hri smkin show off......
sumer nk gthu,........
dr aku tak brapa nk menyampah.....
now makin menyampah.......

abah tgur konon........
bkn dlu kau free hair ke sblm msuk industri?........
yg tu abh tk tgur?
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Baju yg mana??
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Y pakai veil time kawin x tegur plak sbb menyerupai kaum agama lain?pakai baju kawin y ikut bentuk tubuh pun abah x tegur?bosannnnnn~ buat mcm ni nk stay relevant ke apa
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
rotijohanz replied at 22-9-2020 05:39 PM
euw mirapija smkin hri smkin show off......
sumer nk gthu,........
dr aku tak brapa nk menyampah.. ...

Nanti mira jawab tu zaman jahiliyyah atau masa tu masih belum baligh
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
dah tu kena kagum ke apa bapak tegur mcm tu. nak tunjuk keluarga islamik ke?
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 05:47 PM | Show all posts
Perlu ke perbualan antara kau dan bapak kau jadi paparan umum. Ada limitlah weyhh nak mengisi socmed platform kau. Tak reti-reti eh jaga privacy?

Kang orang terlebeh kepochi kau juga teriak nak privacy.
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus teguran tu. Utk peringatan kita bersama jgk. Bersih x hati aku?
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Poyoooo ler.. Muka dh la jenis lempeng. Fake semedang... Now acah muslimah.. Laki pon dpt jns boring.. Asikla merempan legasi 5wan..Sesuai sgt
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh...bapak miwa bukan spesis kaza la yekk..sampai dah berlaki pon bapak miwa tegur yach...kaza take note
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki: Y pakai veil time kawin x tegur plak sbb menyerupai kaum agama lain?pakai baju kawin y ikut bentuk tubuh pun abah x tegur?bosannnnnn~ buat mcm ni nk s ...


Pki serupa anney minachi utk iklan kontek lens elok plk yedak... Propa much!!!
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 05:53 PM | Show all posts
TomyamPuteh replied at 22-9-2020 05:47 PM
Bagus teguran tu. Utk peringatan kita bersama jgk. Bersih x hati aku?

bersih2..aku suka dia post tu.. caption dia related dgn gmbr dia post, cara bapak dia tunjuk sayang anak..
yg kat sini bitter aku tak faham haha
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
menguap pada skala kelebaran cadar katil saiz king
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
awanysss replied at 22-9-2020 05:53 PM
bersih2..aku suka dia post tu.. caption dia related dgn gmbr dia post, cara bapak dia tunjuk sayan ...

Bagus bapaknya nih
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
bagusnya ayah dia tegur mcm tu.bukan sume ayah sanggup menegur mcm ni.ada tu sbb tak kisah, ada sebab jahil, ada sbb tk nak anak merajuk.mmg ramai bertudung tapi baju singkat seluat ketat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list