Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
9162
View
134
Reply

[Tempatan] Guru Sains Terhegeh Carikan Isteri Umor 21 Taon Buad Somi Terchenta Yang Juge Pengetua Sekolah Agame #dulupencaras #dasarmuketebal

[Copy link]

Author: tumpanglalu74       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-9-2020 07:24 PM | Show all posts |Read mode
Edited by tumpanglalu74 at 24-9-2020 08:59 PM

'Madu saya calon kelapan suami'

Rosyilah menunjukkan foto majlis perkahwinan suaminya bersama Nurul Ain yang diadakan pada Ahad lalu di Kampung Kubang Palas, Kuala Nerang.

KUALA NERANG - Bagi kebanyakan wanita bukan mudah menerima hakikat dirinya dimadukan dan terpaksa berkongsi kasih apatah lagi untuk membuat persiapan majlis perkahwinan baharu suami.

Namun, guru sains di Maktab Mahmud Padang Terap, Rosyilah Abd Rashid, 42, bukan sahaja membuat persiapan majlis perkahwinan malah menemani suaminya, Khubaib Ramli, 36, semasa majlis akad nikah ketiga di Masjid Kampung Kubang Palas, Ahad lalu.

Perkongsian Rosyilah mengenai persiapan majlis perkahwinan suami bersama isteri baharunya, Nurul Ain Md Soleh, 21, dan gambar bersama mereka bertiga yang dimuat naik sendiri olehnya tular di media sosial sehingga mendapat pelbagai reaksi netizen.

Rosyilah berkata, dia turut menjadi tulang belakang dengan membuat persiapan perkahwinan termasuklah menyarungkan cincin tunang ke jari Nurul Ain sehinggalah majlis persandingan suaminya yang juga merupakan pengetua sekolah agama di Padang Terap.

Menurutnya, dia tidak pernah menghalang suaminya berpoligami sama ada dengan anak dara atau pun janda, malah dia sendiri membantu mencari calon isteri lain buat suami.


Katanya, madunya itu adalah calon kelapan buat suaminya sebagai isteri selepas gagal dalam pencarian sebelum ini.

Artikel Penuh : https://www.sinarharian.com.my/a ... calon-kelapan-suami

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 24-9-2020 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus laaaa..laki pun 30an..dia dah 40an.
Mungkin tak larat nak ikut selera suami.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-9-2020 07:53 PM | Show all posts

Mana La Boley Dia Ni Jadi Pengetua

Belibis replied at 24-9-2020 07:45 PM
Bagus laaaa..laki pun 30an..dia dah 40an.
Mungkin tak larat nak ikut selera suami.



Habes disauknye anak orang nanti..  Yang bini pulak udah sewel.

Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2020 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Belibis replied at 24-9-2020 07:45 PM
Bagus laaaa..laki pun 30an..dia dah 40an.
Mungkin tak larat nak ikut selera suami.

Betul tu. Better la suruh laki cari lain drpd terseksa badan dilanyak laki giler ngesek je
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2020 08:01 PM | Show all posts
geli je...
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2020 08:03 PM | Show all posts
wujud perkara mcm ini

entahlah

kalau ko ok ,biarlah

tp AWAS kalau yg no 2 tu xnak bermadu kanggg ko yg diceraikan.

Kebaikan tanpa sempadan adalah kebodohan xde ubat.
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2020 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Benda halal,tuan punya badan redho tapi ada pulak yang sakit jiwa.
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2020 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah suam kuku dah kes depa baru nk masuk forem ke

Rosyilah ni dulu pun caras laki tu dr isteri asal kn.
Sampai cerai la bini yg tu.
Xsangka dia tua byk dr laki tu.

Pastu madu baru ni pun sibuk nk limelight gk diwaktu org dah xpedulik tentang kamu.
Beria2 dia wat kronologi camne boleh kawen ngn laki tu.
Baru masuk kje beberapa hari kt ofis laki tu,dah dpt tawaran jd bini ke2.
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2020 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau tgk fb laki die, laki die nak saman bini no 1 sbb mengaibkan die kekdahnye. So paham2 la laki die jenis mcm mane kan
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2020 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagi satu apsal bini die tetiba jadi cikgu sains? Dlm bio fb tulis keje mekap artis?
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2020 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
MontanaHannah replied at 24-9-2020 08:03 PM
wujud perkara mcm ini

entahlah

Tak salah aku.. Dia bini no 2..dia dah buat no 1 diceraikan.
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2020 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Nk viral jugekksssss
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2020 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 24-9-2020 08:07 PM
Kalau tgk fb laki die, laki die nak saman bini no 1 sbb mengaibkan die kekdahnye. So paham2 la laki  ...

Aik, aibkan camana plak? Bkn bini no. 1 tlg carikan calon pastu siap involved in the whole wedding process ka?
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2020 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
mesti laki dia nafsu kuda sampai rela carikan foo kee baru
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2020 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak pak budak pompuan tu redho je ye anak dah lah masih muda baru 21lahaiii...panjang lagi masa depan...kalau pompuan muda umur 21 dibodohkan yelah nak buat camne tp mak bapak tu tolong lahhh...ishhk stress btol baca berita mcm nih
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2020 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 24-9-2020 08:06 PM
Dah suam kuku dah kes depa baru nk masuk forem ke

Rosyilah ni dulu pun caras laki tu dr isteri as ...

Kan dah sejuk baru nak masuk porem, hari tu masa mula2 viral iols tgk fb isteri dia nih.
Rupanya sejak bulan 5/6 tu lagi dia dah duk kompang bgtau kat Fb teman laki utk permohonan poligami. Tapi tak viral lagi bila dia duk post gambar2 tu baru viral.
Pastu iols cam pelikla  apasal kawen 2015 tp anak berderet2, anak angkat ke apa.
Lagi rasa aneh bila dia mcm nk tunjuk sgt dia hepi dan bahagia.
Ada sekali tu dia cerita bila suami dia bgtau nak poligami tu dia terus setuju dia siap sebut kacang je.
Ni dia cite dlm fb tu ye

Btw iols setuju dengan ramai pendapat bahawa pompuan yg setuju dimadukan ni adalah pompuan lemah bukan kuat yaa
Loyer baca komen2 jantan semua duk puji hebat la, bagus la itu ini bagai konon seorang pompuan ni hebat bila tak kisah dimadukan padahal kalau betul kuat dan hebat dah blah dah drpd perkahwinan tu.
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2020 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Suchi at 24-9-2020 08:39 PM
Scheherazade replied at 24-9-2020 08:17 PM
Aik, aibkan camana plak? Bkn bini no. 1 tlg carikan calon pastu siap involved in the whole wedding ...


Bini no 1 tu dulu seblum ni adalah no 2.Ustaz ni penah kawen dulu ngn seorang setazah ni. Dapat anak 6 orang. Masa ustazah tu ngandung anak ke 6 tu ustaz ni kawen senyap2 kat sempadan ngn bini yg MUA/cikgu sains ni.Yang cikgu sains ni janda anak 2 masa sblm kahwin ngn ustaz ni.
Bila kantoi gaduhla ustaz dan bini tua yg ustazah tu, kalau ikut cerita ustazah aka ex wife tu ada berlaku pukul2 gak la.
Pastu ustazah tu failkan penceraian, anak 5 orang ustaz tu ambil yg kecik no 6 je dapat kat ustazah tu.



Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2020 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Scheherazade replied at 24-9-2020 08:17 PM
Aik, aibkan camana plak? Bkn bini no. 1 tlg carikan calon pastu siap involved in the whole wedding ...

Yg ni bkn bini no 1. Tp sondol laki org smpi diceraikan bini no 1 tu. Tu yg jd bini no 1 tu. Technically die ni bini no 2 je
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2020 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 24-9-2020 08:09 PM
Lagi satu apsal bini die tetiba jadi cikgu sains? Dlm bio fb tulis keje mekap artis?

betul.. ak tgk dlm fb duk kata dia mua... bila jd cg sains?
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2020 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
ipanimanz1 replied at 24-9-2020 08:39 PM
betul.. ak tgk dlm fb duk kata dia mua... bila jd cg sains?

Aku terbaca komen laki die pun pengetua tahfiz kt area kuala nerang tu. Jd cikgu sains pakai kabel laki ke? Sbb baru2 ni je pun die change status keje bawah kpm
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list