Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
4050
View
86
Reply

Korang kawen tak dengan crush korang?

[Copy link]

Author: chenta_dewi    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-9-2020 02:34 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Crush ni mestilah idaman korang ye ..maybe kacak..dan korang yg minat sgt dg dia..

Tp yg dapat laki skrg adalah laki yg dok ngorat uols.. jadi terima jalah kan ..
Single Polls, Total 94 Users voted
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 25-9-2020 07:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols redho...
Klu kawen ngn crush dia xkn syg iols mcm mana tok laki skang syg iols..

Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 09:09 AM | Show all posts
saya tak kawen dgn candy crush saya
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 09:15 AM | Show all posts
lagi satu type lelaki yg kita nak tu kita tak dapat pun..
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 09:16 AM | Show all posts
mmm, tak. Crush kahwin dengan orang lain , I pun kahwin dengan orang lain.
Hubby cakap saya ni crush dia . I tak pernah nampak pun dia masa kat uni even ada sekelas lagi
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 09:46 AM | Show all posts
Kahwin dengan best friend.  Tahu yang dia tergila-gilakan Ngah dari kawan lain tapi takut nak confess sebab takut Ngah lari.

Ngah yang ajak dia kahwin sebab ramai yang jamin dia seorang lelaki yang baik, termasuk abang ipar dia sendiri.

Walau hati berbelah bagi sepanjang waktu bertunang, dialah lelaki terbaik untuk Ngah sebagai suami.  
Allah dah atur cantik, nikmat apa lagi yang nak kita dustakan.
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
TT buat untuk perempuan sajakah? Tambah la untuk laki juga, baru lebih meriah gitu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-9-2020 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Catpaw replied at 25-9-2020 10:18 AM
TT buat untuk perempuan sajakah? Tambah la untuk laki juga, baru lebih meriah gitu

Lelaki mungkin 99% kawen dgn crush sbb laki kan start dulu mesti la dia pilih yg dia nak
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
chenta_dewi replied at 25-9-2020 10:20 AM
Lelaki mungkin 99% kawen dgn crush sbb laki kan start dulu mesti la dia pilih yg dia nak

Bagitukah? Perempuan tak reject ke
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak kawin dgn crush tp laki aku yg kawin dgn crush dia
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku x penah ada crush. Aku bercinta lps kawin
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Crush aku tk minat aku..ku je tergila gila kat dia tp ajak lepak dia on..pau dia makan2 pn on...
Lambert sgt nk bertindak..aku kwin je dgn pilihan org tua.... Muka mcm ala2 zarul umbrela laktu..pakej taat dengar cakap muahahahaaha..skg bahagiaaaa ...
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Hmm, tak kahwin lagi jadi tak dapat nak vote.
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 12:05 PM | Show all posts
kawin dgn org yg lbh sygkan kita
wpon ada serba kekurangan pada dia
dgn crush ni lom tentu bahgia pon..
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols kawen dgn crush yg kebetulan tergila2kan iolss jgkk.. Mampoo.. hahahaha.. tapi die pemalu yg amat dh mse2 suntuk bru nk ajak kawen.. lambertt skit mak pak iolss nk cri jodoh lain.. kalo yg tu bru thp redhoo giteww
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
bini aku yg crush dgn aku

sedekad lebih dah 2 org anak

happily eva afta
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 04:13 PM | Show all posts
J4I replied at 25-9-2020 11:56 AM
Hmm, tak kahwin lagi jadi tak dapat nak vote.

*sambil mengharapkan crush suka kite balik*
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
iols takdop crush...bz pnjat pagar kat ostel dulu+ bz study. tp laki iols kawen la ngan crush dia ni.
ape la org suh bljr kat sek sibuk nak crush2 bagai.
masuk uni takdop la crush2 ni sbb dah bfgf ala2 setia gitu.

dah 12thn kawen anak 2 hrp smpai ke hjg nyawa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-9-2020 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
luvcomot87 replied at 25-9-2020 12:45 PM
Iols kawen dgn crush yg kebetulan tergila2kan iolss jgkk.. Mampoo.. hahahaha.. tapi die pemalu yg am ...

Syioknya uols mesti cantik kan
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 05:08 PM | Show all posts
i tak kahwin dengan crush..
mana kat uni ada crush dengan this guy tapi dia tak de feel yang sama..
hmmm 3 tahun lepas dapat tahu dia divorce ada yang kata dia suka yang sama jantina pulaaa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list