Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
5819
View
82
Reply

"Jarang Bergaduh Dengan Suami Sebab Berpegang Teguh Kepada Tali Allah,"-Abby Abadi

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-9-2020 02:25 PM | Show all posts |Read mode
Dah lima tahun Abby Abadi berkahwin dengan suaminya, Muhammad Faizal Zakaria.


Dia bersyukur kerana perkahwinan mereka kekal harmoni dan bahagia sehingga kini.


Berkongsi tips, Abbykata dia dan suami sentiasa berpegang teguh pada ajaran agama.


Foto: IG


"Ada pasang surutnya tapi saling menerima, melengkapi, bertolak ansur, bekerjasama. Sejujurnya saya dan suami tersayang kurang bergaduh sebab berpegang kuat pada tali Allah ya," katanya melalui IG Story.


Via mStar Online


Dalam masa yang sama Abby kata dia dan suami memberikan kasih sayang sama rata tanpa membeza-bezakan antara anak angkat dan anak kandung.


Pasangan ini memelihara tiga anak angkat sejak mereka kecil lagi. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 25-9-2020 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
yakinnya kamu
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga berkekalan lah yer.
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 02:36 PM | Show all posts
yg mintak tips tu poonn
bodoh ya ampun
org tu bru 5 tahun kahwen
kau g mntk tips kebahagiaan org yg 5 tahun kahwen???
len kali mntk tips kat org dah 20 tahun ke atas kahwen
bukan lima tahun... bodo
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg betulnya laki sayang dia lebih. Sebab portfolio n exposure abby lebih skt dari toklaki. So dia appreciate kawin dgn celeb macam abby strenghtened lg portfolio dia
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Ooo masa 2 laki terdahulu dia xjumpa tali kekdahnya
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
cukup2 la mintak tips dari retis....
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 25-9-2020 02:39 PM
Ooo masa 2 laki terdahulu dia xjumpa tali kekdahnya

Mungkin yang dulu berpegang pada tali kapal
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 03:11 PM | Show all posts
baru 5 tahun, semuanya masih wangi lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Doakn yg baik2. InsyaAllah kita pon akn dpt yg baik2 jgk
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 03:28 PM | Show all posts
Dulu layang2 putus tali kah?
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 25-9-2020 02:59 PM
cukup2 la mintak tips dari retis....

Betul tu kurex. Akak setuju. Ni nk kawin, tanya artis. Nk buat anak, tanya artis. Nk parenting tips tanya artis..
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
gummiebear replied at 25-9-2020 03:05 PM
Mungkin yang dulu berpegang pada tali kapal

Hahahaha. Adoi tergelak iolls. Tak jumpa lagi tali sebelum2 ni chuolls. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 03:36 PM | Show all posts
Tak sangka pula dia jaga 3 orang anak angkat. Baguslah menyayangi anak orang lain.
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm tak kena je nak tanya soalan mcm gitu dkt abby sebab abby pun banyak kali kawin cerai.. soalan gitu patut ditanya dkt org yg kawin nak dkt 20-30 tahun. Iols agak yg tanya ni mungkin bbnu
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
gummiebear replied at 25-9-2020 03:05 PM
Mungkin yang dulu berpegang pada tali kapal

Hahahaha vongok lah. Yg penting nak jugekkk selit agama phuiiii
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku baca tajuk ja.. Lepas tu terus.. Whatever.. Sambil scroll baca komen.
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Koser lah benda mcm ni pun nak bgtau umum. So cheap.
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Nana_Man replied at 25-9-2020 03:36 PM
Betul tu kurex. Akak setuju. Ni nk kawin, tanya artis. Nk buat anak, tanya artis. Nk parenting tip ...

lagi sorang retis yg netizen mintak tips... si arjuna beta tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 04:13 PM | Show all posts

Aku Ni Bercerai

Sebab pegang tali setan la kot..  Next!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list