Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
16284
View
110
Reply

Alvin chong bercinta dengan tik-toker athalia ke? Anak sharidah zarina... Panass

[Copy link]

Author: polahdek19    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-9-2020 02:31 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Sis tak sure tapi tengah dok tengok tengok tik tok tiba2 keluar tik tok athalia anak sh. Zarina, dengan alvin chong.. Terkojottt siss.. Bercinta pulak, budak tu baru 17tahun, alvin tu katanya 30tahun.. Tak reti nak tepek video..
Screenshot_20200927_023001.jpg
Screenshot_20200927_022947.jpg
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 27-9-2020 02:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Sis baca komen ramai dok marah bcinta dengan budak underage.. 2 3 jugak video deme ni.. Mcm betul ajo bcinta nyaa
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 02:45 AM | Show all posts
ingatkan melayu je pedo.. rupanya set ni pun sama
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 02:56 AM From the mobile phone | Show all posts
X glamrr nexttttttttt
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 03:08 AM | Show all posts
iols ada tertengok haritu tiktok sh zarina buat reaction pasal anak dia n alvin buat tiktok sesama...macam tak rasa berchenta pon...lebih kepada kengkawan tiktok gitu...
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 04:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan ada leaked comolot tadi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-9-2020 04:18 AM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 27-9-2020 03:08 AM
iols ada tertengok haritu tiktok sh zarina buat reaction pasal anak dia n alvin buat tiktok sesama.. ...

Yeke.. Tengok tik tok page alvin ada 1 video tu siap panggil syg lagi
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 05:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Memula ingat alvin pornstar tu hahahahha
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 06:13 AM From the mobile phone | Show all posts
ooooo dh tu kita nk kena mggelabah teksssss ke tak ni?
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 06:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Alvin ada kata dia belum ke arah nak kahwin lagi sebab financially belum stable. So rasanya theyols like buddy yang mesra.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 07:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan tak lurus #syukur
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 07:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Sampai trending kat twitter malam tadi. Baru tau Alvin nak masuk 30 tahun dah. Nampak muda.

Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 07:40 AM From the mobile phone | Show all posts
dia bercinta ngan bdk sekolah ke....ish ish ish....
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Nmpk cm sebaya je
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Kna sunat dlu la klau cmtu
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
ni alvin yg dengan emma dulu ke? mmg taste nya melayu ke
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 08:50 AM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 27-9-2020 06:13 AM
ooooo dh tu kita nk kena mggelabah teksssss ke tak ni?

Menggelabah kan je lah tetek ko tuh kiah kalo dah takde aktiviti sgt pepagi ahad neh

Jgn lupa tgk nona pukoi dua ptg kang. Mana tau kot2 muka acik kuar tibi
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
MakareyumSuciey replied at 27-9-2020 06:28 AM
Alvin ada kata dia belum ke arah nak kahwin lagi sebab financially belum stable. So rasanya theyols  ...

Tak ready nak kawin tak bermaksud tak bercinta.

Besar jugak anak sh zarina ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
duri_durians replied at 27-9-2020 02:45 AM
ingatkan melayu je pedo.. rupanya set ni pun sama

Set set tu pon leh tahan pedo la uolss
Pedo ni tak kenal bangsa ..
Asal boleh je ..
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Lula2 replied at 27-9-2020 01:00 AM
Tak ready nak kawin tak bermaksud tak bercinta.

Besar jugak anak sh zarina ni

Dia maauk industri dulu pun dia dah kawin dan ada anak kan....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list