Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
123
Return to list New
4647
View
46
Reply

[Gambar] Cute kan kucing korang

[Copy link]

Author: Lavender85       Show all posts   Read mode

Post time 5-6-2021 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Carcosa replied at 4-6-2021 10:11 PM
Bodohnya mamat ni, semata2 utk likes. Buatnya kucing tu cekau bijik mata dia, haaa time tu, kau ga ...

Katanye kucing seperti tersebut bipolar. Sebab kejam seronok kejap gila. Iols tgk kat youtube mana tah
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 05:54 PM | Show all posts
Lavender85 replied at 4-6-2021 08:18 PM
saya lagi parut besar gila sbb dlm sgt dia cakar .. nak mengawan dia jadi agresif + garang sgt. Na ...

kalau saya masa kena tu jgn bergerak nnt kucing tu cepat lepas jgn tarik masa tengah kena tu mmg makin dalam luka
pernah kena benam taring dgn cengkaman maut habis calar2 luka tangan dibuatnya
tp dululah sekarang ni dah malas nak manja2 dgn kucing cuma sediakan mkn minum je

Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 5-6-2021 05:51 PM
Katanye kucing seperti tersebut bipolar. Sebab kejam seronok kejap gila. Iols tgk kat youtube mana ...

Ohhh iya ke chuolsssss
Kucing pon ada bipolar ya. Kalau gitu, mungkin kucing girl meols ni bipolar package schizo sekali. Kihkihkih
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 06:02 PM | Show all posts
KIM.K replied at 5-6-2021 05:51 PM
Katanye kucing seperti tersebut bipolar. Sebab kejam seronok kejap gila. Iols tgk kat youtube mana ...

kucing pun ada bipolar jugak rupanya
pernah jugak bela dulu masa tahun 2007 tengah elok2 gosok tiba2 dia mcm terkejut terus cakar dah lah masa mkn tak boleh kongsi
klu ada kucing lain nak menumpang mkn mmg kena tonyoh kepala kat pinggan masa dia mati sedih sekejap sbb walaupun gila2 tp manja
bila kita panggil terus nak naik atas riba suruh gosok dgn comel mata warna biru, bulu warna kelabu
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok utk diri meols menjadi taktau kalau yg lain. Bile meols kena cakar je dgn kucing meols cepat2 letak vaseline. After tu cakar/luka2/merah2 semua surut. Meols tak guna pun minyak gamat. Kawan2 lain boleh cuba sape2 yg selalu kena cakar tu.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau kena cakar tak pegang dah
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 01:11 AM | Show all posts
aku punya tam tammy si kucing hitam tu, manja terlebih.. tak padan dgn badan besaq, tapi suka head butt kita pastu suruh gosok belly, tapi kalau salah sikit, awas, mmg dia cakaq and gigit, so mmg tak bagi anak aku main.. dia pun outdoor cat.. pandai memburu.. apa apa pun aku tetap syg dia.. kalau aku dok baring kat ruang tamu, layan angin sepoi2, dia pun mai la sebelah kita tumpang sekaki.. hehehehe...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list