Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
4700
View
46
Reply

[Gambar] Cute kan kucing korang

[Copy link]

Author: Lavender85    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 4-6-2021 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 4-6-2021 06:53 PM

Kalu aku dpat kucing cmni aku da hantar g pasar basah da..sayonara~~~
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-6-2021 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
cikpuanviolet replied at 4-6-2021 11:05 PM
I sekarang 4ekor, ni stray cat yang tumpang beranak last2 i bela indoor. Tapi semalam nampak ada s ...

yg bela ni pun sbnrnya asal stray . yg sekor oren tu ank bawak balik. Biasa yg selekeh2 anak bawak balik x sggup bela dh cuma mandikan bagi mkn suruh anak letk balik mana dia ambik. Tapi yg sekor ni dgn kurus , comot , hujan plak waktu tu .. rasa x smpi hati suh anak hntr balik mana dia kutip . so jaga la smpi dh comel gebu manja pula tu. hheheh. Susah rumah kecik bela byk2 . Dahla yg bela semua jenis indoor . socially awkward sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 01:32 AM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 4-6-2021 06:53 PM

Garangnya kucing dia..
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 01:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Iolss sampai parut kekal kat tangan. Huhu. Salah iolss juga, tolong leraikan kucing gaduh. Sekarang ni kalau budak2 bulu gaduh, ambil air je siram..mencecet lari.
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 03:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 03:08 AM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 4-6-2021 06:53 PM

kicing pn menyampah memekak je katanya
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 07:09 AM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 4-6-2021 06:53 PM

Kat umah ni aku pun ada kucing British Shorthair sebijik mcm ni. Tapi mak aku yg bela la. 10 saat je kita belai dia lepas tu menggelupur dah X nk. MMG buat hal dia je. Nasib baik comel.
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Cakar la byk mna pun, tetap sayang, cium2 lagi
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 08:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg ni dia mmg sayang sangat kat bonjovi kucing dia..lepas kucing ni mati dia sedih sgt..

Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Parutnya sehingga kini.. penuh 1 tgn.. haiishh.. i suka serkup ja muka depa.. gerammn
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols suka kucing yg jenis malas suka golek2 buat hal sendiri. Bila kita pegang dia tak marah. Yg jenis hyperaktif suka belit kaki pastu lompat sampai hinggap ke muka memang iols spray air je.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-6-2021 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
misc replied at 5-6-2021 12:50 PM
Iols suka kucing yg jenis malas suka golek2 buat hal sendiri. Bila kita pegang dia tak marah. Yg jen ...

haha smpi kena spray air
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Lavender85 replied at 5-6-2021 01:06 PM
haha smpi kena spray air

Ini kira kurang kejam sebab spray manja2. Nak lagi best tgk dorang mencicit lari boleh guna pistol air budak2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 5-6-2021 08:05 AM
Yg ni dia mmg sayang sangat kat bonjovi kucing dia..lepas kucing ni mati dia sedih sgt..

Ha ha ha garangnya
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka cik bulu ni tapi rumah now tak sesuai nak bela membela ni. No space for litter etc. Tunggu ada rezeki rumah besar sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau ada kencing manis, hati-hati dengan cakaran kucing. Pakcik saya arwah gara-gara kaki dia luka kena cakar kucing.
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Fakta: kucing yang paling comel adalah kucing sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
BSH kaka jenis pemalu pastu xbrp suka kna gomol. Ada hangin dia mencakar waima tade pasal cuma melintas lalu dpn dia pn dikaitnya kaki kita.

Klu kt luar rumah..harap muka je garang tp penakut namati. Kaki terpijak pasir pun dia bole renjis. Teman kaka berkebun mmg rajin tp setakat kt kaki lima jek.
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 04:27 PM | Show all posts
teringin nak ada tapi tu lah risau takleh jaga
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 4-6-2021 06:53 PM

Ya ampun. Bertabahnya tuan dia..

Kalau saya, mmg taklah nak pegang dia lagi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list