Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
7149
View
114
Reply

[Dunia] Kerajaan kapir lehnat USA jual aparment milik Riza Aziz (anak Rosmah) di New York pada harga USD$16.8 jota

[Copy link]

Author: JohnyEnglish    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 5-6-2021 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
MissYouSayang replied at 5-6-2021 03:09 PM
Nape si keris tu meroyan mcm budak baru nak tumbuh bulu yek.buat malu jer tgk.dia punya point2 main  ...

Jangan salah cucuk

taksir dengan tafsir pun failed ko ni

tunjuk sikit yang mana tak ada fakta
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 5-6-2021 01:16 PM
Bisnes apo la kaya mcmtu..xcaya aku tengok muka PON xcaya.

Bisnes rompak negara
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
MissYouSayang replied at 5-6-2021 03:09 PM
Nape si keris tu meroyan mcm budak baru nak tumbuh bulu yek.buat malu jer tgk.dia punya point2 main  ...

Nanti dia panggil mu ahso....jaga2...tp maafkanlah dia uncle fei mao...
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak puas hati, rompak banyak, pulangkan sikit je sebagai pelepasan
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
cik_chili replied at 5-6-2021 03:37 PM
Nanti dia panggil mu ahso....jaga2...tp maafkanlah dia uncle fei mao...

Dia bukan ahso

tu budak Melayu geng tik tok

i harap you jangan hasut dia la ahso

area dia duduk bukannya kawasan parliman cina DAP pun
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
mclaren replied at 5-6-2021 03:39 PM
Tak puas hati, rompak banyak, pulangkan sikit je sebagai pelepasan

Yang dituduh rompak najib

yang pulangkan pihak lain

tak ke bodoh orang yang tak nampak2 jugak isu ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
cik_chili replied at 5-6-2021 03:37 PM
Nanti dia panggil mu ahso....jaga2...tp maafkanlah dia uncle fei mao...

Dia uncle fei mao ke.patut la lemban semacam jer bila mengomen.dia bodoh mcm najib.tp dia bodoh banyak dr najib.suke makan tahi org politik jer.tahi najib pun dia makan gak.wakaka.
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Gila kaya anak Rosmah ni sampai apartment boleh jual rega gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Dizek and being a dickhead berpisah teda.
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 04:14 PM | Show all posts
dizekni replied at 5-6-2021 07:59 AM
Yang dituduh rompak najib

yang pulangkan pihak lain

Alahai.... kau duduk gua mana?
Kau ingat transactions guna Buku 555 ka labuuuu?



Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
yg untung Atok Madey Kutty & Anak2 billionaire... jd  kepala perompak 22thn + 22bln... tp tak kena dakwa sbb takda sapa berani heret dia...

Bijan ni, kalo.dia rembat duit pun, takda la sehebat & sebanyak Atok merembat duit negara, smpi anak2 Atok bertaraf billonaire... cucu2 Atok yg tak keja pun mampu milik kapal layar..

cuba kalo anak cucu org lain yg kaya raya, dh tentu Atok cakap bapa dia perompak...

Atok Madey merompak duit negara takpe, rakyat redha je...



Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
tipahketipung replied at 5-6-2021 04:14 PM
Alahai.... kau duduk gua mana?
Kau ingat transactions guna Buku 555 ka labuuuu?


Nama2 rba biasa gini la

tipah ketipung

tapir biru
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
dizekni replied at 5-6-2021 08:17 AM
Nama2 rba biasa gini la

tipah ketipung

Koh x3 kau tak payah nak buat serangan peribadi ke atas akak. Kau berhujah la dengan cara orang yang ada akal. Pahammmm??!!!
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa lah diharap pd anak2 ex PM ni. Harap modal dr bapak, dilantik jadi director etc etc.

Anak2 atok billionare company cari gali minyak, kereta lumba, etc etc. Nampak bijak sikit la.
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
aint replied at 5-6-2021 04:16 PM
yg untung Atok Madey Kutty & Anak2 billionaire... jd  kepala perompak 22thn + 22bln... tp tak kena d ...

Buktikan...jgn sembang...aku pun x berkenan dgn Tun...tp setakat sembang sejak dari jaman dulu walhal satu pun x terbukti unlike kes jibby yg terang lagi bersuluh ni...pun msih org deny lagi...

Pls buktikan...
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
tipahketipung replied at 5-6-2021 04:38 PM
Koh x3 kau tak payah nak buat serangan peribadi ke atas akak. Kau berhujah la dengan cara orang ya ...

Kalo ada akal takde la mudah kena tipu

banyak minuman yang elok, kencing PH jugak ko minum
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
dizekni replied at 5-6-2021 08:44 AM
Kalo ada akal takde la mudah kena tipu

banyak minuman yang elok, kencing PH jugak ko minum

Akak dah tak mengundi dah 3 abad dik. Orang2 IQ rendah je taksub sama politik ni. Yang kaya diaorang yang kau jadilah penjilat tegar.
Ke hulu ke hilir cam hantu raya tak bertuan!
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
tipahketipung replied at 5-6-2021 04:49 PM
Akak dah tak mengundi dah 3 abad dik. Orang2 IQ rendah je taksub sama politik ni. Yang kaya diaora ...

Lagi la tak boleh pakai

pung pang pung pang

beruk lagi berguna petik buah kelapa
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
aint replied at 5-6-2021 04:16 PM
yg untung Atok Madey Kutty & Anak2 billionaire... jd  kepala perompak 22thn + 22bln... tp tak kena d ...

Atok madey kutty &sons rembat duit pun guna saluran betul.tak pernah miss bayar cukai takziran, ssm, zakat perniagaan!! Unlike najib &sons rembat duit guna saluran salah!!
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
dizekni replied at 5-6-2021 08:51 AM
Lagi la tak boleh pakai

pung pang pung pang

Berok tak berok idola kau tu kaki songlap. Lepas tu ada hati meraung mintak diskaun tak bayor cukai. Hoi pakcik jaga pun baca wall street journal lah bukan macam kau dok baca utusan malaysia yang nyawa2 ikan tu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list