Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
5982
View
114
Reply

[Dunia] Kerajaan kapir lehnat USA jual aparment milik Riza Aziz (anak Rosmah) di New York pada harga USD$16.8 jota

[Copy link]

Author: JohnyEnglish    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 5-6-2021 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
MissYouSayang replied at 5-6-2021 08:42 PM
Najib pun main tiktok jgk la bodoh.apesal la ko ni bodoh sgt.

Main tik tok tak salah

asal tau apa itu taksir
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
tipahketipung replied at 5-6-2021 08:39 PM
dah masok Book of Guinness Recod Malaysia pun masih tak sedar diri lagi tu.
Ex PM pertama jad ...

Bodohnya

ex pm pertama jadi pembangkang tu mader

yang turun bersih

apa punya bangang la ko ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
pyropura replied at 5-6-2021 08:34 PM
Patut ler Umngok lingkop, ambik cytro bebal macam Dijek

Lingkup celah pantat ko ka

tau tau maksud lingkup patut la jadi rba dap

pfftt

Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
cik_chili replied at 5-6-2021 08:33 PM
Inspired by sisturr..haha...
Main tembak jer ...padan laa sis..gamaknya astora jabat x jadi kot.  ...

Takde point nak tambah kencing terus lari

dasar scammer
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 09:09 PM | Show all posts
dizekni replied at 5-6-2021 01:04 PM
Bodohnya

ex pm pertama jadi pembangkang tu mader

Ex Pm jadi pembangang sebab di afundi keluar itulah idola kauuuuu!
Org lain menunju puncak idola kau menuju dasar laut.

Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
tipahketipung replied at 5-6-2021 09:09 PM
Ex Pm jadi pembangang sebab di afundi keluar itulah idola kauuuuu!
Org lain menunju puncak idola  ...

Sekatang cina dap pujaan lu pulak jadi pembangkang semula

so what

apa ko dapat

orang mengundi ko tak

lepas tu tunjuk sewel kat sini

ceh
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 09:12 PM | Show all posts
dizekni replied at 5-6-2021 01:10 PM
Sekatang cina dap pujaan lu pulak jadi pembangkang semula

so what

sokong penyamon tak sewel?
Adoi la... ko Maharaja Lawok musim ke berapa ni

Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
tipahketipung replied at 5-6-2021 09:12 PM
sokong penyamon tak sewel?
Adoi la... ko Maharaja Lawok musim ke berapa ni


Penyamun tu abah kau

kau pulak anak penyamun

kahkekah
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
dizekni replied at 5-6-2021 04:58 PM
Suara anti Najib wakil borneo ka ni cikgu

pfft

Dickhead.
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Bengap si Najib rembat berbilion, bengap dijek apa pun tak dapat...
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
xy_daen replied at 5-6-2021 09:23 PM
Bengap si Najib rembat berbilion, bengap dijek apa pun tak dapat...

Bengap ko dapat dosa fitnah
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
dizekni replied at 5-6-2021 01:17 PM
Penyamun tu abah kau

kau pulak anak penyamun

Tak guna kau maki aku pun.
Orang gila ja yang duit berjuta/juta masok dalam akaun peribadi lepas tu sonyap.
Apa kata kau pergi maki Tok Arab tu.

Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 09:38 PM | Show all posts
elaun abang dijek lebat tak? mesti berbaloi kan... tanya jek

Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
tipahketipung replied at 5-6-2021 09:36 PM
Tak guna kau maki aku pun.
Orang gila ja yang duit berjuta/juta masok dalam akaun peribadi lepas  ...

Ko je taktau sebab duduk dalam jamban

orang yang banyak membaca tau semua fakta pertuduhan karut ph
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
dizekni replied at 5-6-2021 01:39 PM
Ko je taktau sebab duduk dalam jamban

orang yang banyak membaca tau semua fakta pertuduhan karu ...

Melalut-lalut kau tuduh aku pakcik oi.
Sudahlah kau gi kumpol surat kabor Utusan kesanyangan tu kau lapik buat kucing makan.
Dapat jugak pahala. Huhu
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
dizekni replied at 5-6-2021 01:39 PM
Ko je taktau sebab duduk dalam jamban

orang yang banyak membaca tau semua fakta pertuduhan karu ...

Melalut-lalut kau tuduh aku pakcik oi.
Sudahlah kau gi kumpol surat kabor Utusan kesanyangan tu kau lapik buat kucing makan.
Dapat jugak pahala. Huhu
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
tipahketipung replied at 5-6-2021 09:43 PM
Melalut-lalut kau tuduh aku pakcik oi.
Sudahlah kau gi kumpol surat kabor Utusan kesanyangan tu k ...

Sekarang orang baca paper online je

teruk sangat ketinggalan ko ni

gua mana la ko duduk
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
dizekni replied at 5-6-2021 01:45 PM
Sekarang orang baca paper online je

teruk sangat ketinggalan ko ni

Dah baca paper online masih dunggu ka?
Kesian nya. Buat habis data ja baik kau pergi selak2 hadith kot2 jumpa dalil pasal rasuah, korupsi tak pon money laundering. Buang masa ja ada internet tapi bodoh serupo kerbau.
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Tipahtertipu

itu yang banyak terjadi bila bodoh

senang2 dikencing cina dap
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
dizekni replied at 5-6-2021 09:58 PM
Tipahtertipu

itu yang banyak terjadi bila bodoh

UMNO UMNO UMNO UMNO UMNO
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list