Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
7148
View
114
Reply

[Dunia] Kerajaan kapir lehnat USA jual aparment milik Riza Aziz (anak Rosmah) di New York pada harga USD$16.8 jota

[Copy link]

Author: JohnyEnglish    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 5-6-2021 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
dizekni replied at 5-6-2021 01:58 PM
Tipahtertipu

itu yang banyak terjadi bila bodoh

Yang bodoh pentaksub macam kau ni.
Selangkah ja lagi idola kau nak jadi banduan.
Baik kau kumpol tin milo lepas tu hempok kepala kau yang kosong tu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Punat_button replied at 5-6-2021 09:38 PM
elaun abang dijek lebat tak? mesti berbaloi kan... tanya jek

Dia sekor UMNO yang tinggal kuat memekak.
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
dizekni replied at 5-6-2021 09:06 PM
Takde point nak tambah kencing terus lari

dasar scammer

Boooooooooooo.....

Uncle dijek mohon tido awal...bole bgun tahajud...minta buka ati minda smua...

Suh RCi bagai...tang madey suh msuk court...Jibby bukti terbuntang jatuh bersalah dikata fitnah ...
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
cik_chili replied at 5-6-2021 11:20 PM
Boooooooooooo.....

Uncle dijek mohon tido awal...bole bgun tahajud...minta buka ati minda smua. ...

Suruhanjaya Siasatan Diraja tak mudah dibentuk

dah selesai menyiasat

boleh pulak saka tua pergunakan keling tomato untuk NFA bila ph menang pru14

dia mungkin boleh menipu dan perbodoh sesetengah orang

tapi bukan semua orang mudah diperbodohkan dia
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 02:18 AM From the mobile phone | Show all posts
tipahketipung replied at 5-6-2021 08:39 PM
dah masok Book of Guinness Recod Malaysia pun masih tak sedar diri lagi tu.
Ex PM pertama jad ...

Padahal jibun laki bini pakai cytro terbanyak & termahal. Sayangnya bodo bebal cam Dijek
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 02:20 AM From the mobile phone | Show all posts
dizekni replied at 5-6-2021 09:05 PM
Lingkup celah pantat ko ka

tau tau maksud lingkup patut la jadi rba dap

Dapig lagi banyak seats dari UMngok.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 02:35 AM From the mobile phone | Show all posts
pyropura replied at 5-6-2021 01:45 PM
Umah dia kat sebelah hostel backpack YMCA pprt. Apa barang kan. Tapi sebelah Central Park lar :lol ...

Rumah dia yg kat west 63rd st
yg ni yg fed govern jual
central park yg  220  central park south
tak ada kena mengena dgn dia
a bit confusing article kat atas tu
mentioned w 63rd st
lepas tu 220 central park pulak


Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 02:48 AM From the mobile phone | Show all posts
guesswho09 replied at 6-6-2021 02:35 AM
Rumah dia yg kat west 63rd st
yg ni yg fed govern jual
central park yg  220  central park south
...

220 Central Park South tu nama building nya, disebut limestone tower kan. Manakala  15 W 63rd tu alamatnya/lot nya. Ada beberapa buildings kat lot tu.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 03:34 AM From the mobile phone | Show all posts
pyropura replied at 6-6-2021 02:48 AM
220 Central Park South tu nama building nya, disebut limestone tower kan. Manakala  15 W 63rd tu a ...

lain...
220 central park south
tak diberitau siapa seller
kalau tak silap i la
220 central park kat 58th st
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 07:56 AM From the mobile phone | Show all posts
pyropura replied at 6-6-2021 02:20 AM
Dapig lagi banyak seats dari UMngok.

Tapi jadi pembangkang

tak ke bodoh

teruk cina kena kencing dengan dap
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by pyropura at 6-6-2021 11:38 AM
guesswho09 replied at 6-6-2021 03:34 AM
lain...
220 central park south
tak diberitau siapa seller


Central park bermula di 59 st. So tak mungkin kat 58th. Kat 59 tu penah nampak Central Park Associates (company/firm - tak jauh dr. Columbus Circle)
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
dizekni replied at 5-6-2021 02:11 PM
Bersepah cina yang duduk oversea tapi still pegang kerakyatan Malaysia

Jho low keparat included ...

Dulu jho low x bersalah, jho low xterlibat. Now semua salah jho low. Haha

Kes 1mdb ni dari 2011. Sejak 2014 dah kecoh. Tahun 2015 pun kj gesa tangkap jho low.

Tapi kpn ketika tu x keluarkan waran tangkap pun. Siap bersihkan jho low lagi.

Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
ResellerMaxis replied at 6-6-2021 10:27 AM
Dulu jho low x bersalah, jho low xterlibat. Now semua salah jho low. Haha

Kes 1mdb ni dari 2011 ...

Tak ada siapa yang tangkap dan dakwa dia

perancangan jahat menyembunyikan cina bangsat tu tentu libatkan organisasi luar

yahudi tak mustahil
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
dizekni replied at 6-6-2021 10:47 AM
Tak ada siapa yang tangkap dan dakwa dia

perancangan jahat menyembunyikan cina bangsat tu tentu ...

Sepanjang najib berkuasa boleh je access dia. Tapi najib dan segala panglima beliau yang lindungi jho low.

Selepas najib xberkuasa. Jho low pun dah hilangkan diri. Organisasi luar yang bersubahat dengan najib macam china, uae n saudi je possible sorokkan jho low.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
ResellerMaxis replied at 6-6-2021 10:55 AM
Sepanjang najib berkuasa boleh je access dia. Tapi najib dan segala panglima beliau yang lindungi  ...

Sepanjang badut PH berkuasa pun boleh

lagi boleh sebab korang yang beria tuduh

hipokrit
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
dizekni replied at 6-6-2021 10:56 AM
Sepanjang badut PH berkuasa pun boleh

lagi boleh sebab korang yang beria tuduh

Sepanjang ph berkuasa najib dah sorok jho low.

Kau patut tanya najib kenapa masa dia berkuasa beriya defend jho low. Now bila dah didakwa di mahkamah sibuk sorok jho low yang dia dah sorok.

Tah hidup ke mati jho low tu pun xtahu.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
ResellerMaxis replied at 6-6-2021 10:59 AM
Sepanjang ph berkuasa najib dah sorok jho low.

Kau patut tanya najib kenapa masa dia berkuasa  ...

Saka tua pilih keling tomato sebab jenis korang kuat spin

mula2 dia gunakan tomato untuk NFA kan rci forex dia

lepas tu teruskan pertuduhan atas najib walau ramai saksi utama tak ada

tapi kuat sangat belit sampai terbelit diri sendiri lepas 22 bulan

padan muka
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
dizekni replied at 6-6-2021 07:56 AM
Tapi jadi pembangkang

tak ke bodoh

Dap dikata bodoh, tapi diratib siang & malam. Bayangkan level apa org.yg.ratib org.bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
pyropura replied at 6-6-2021 11:29 AM
Dap dikata bodoh, tapi diratib siang & malam. Bayangkan level apa org.yg.ratib org.bodoh

DAP ni barah dalam Malaysis

imigran tinggalan british iaitu cina dan india dalam parti celaka tu banyak bawa budaya buruk di negara ni

menipu dan memfitnah guna internet salah satu masalah terbesar hari ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
dizekni replied at 6-6-2021 11:34 AM
DAP ni barah dalam Malaysis

imigran tinggalan british iaitu cina dan india dalam parti celaka t ...

Sekejap bodoh sekejap barah, yg.penting dapat oeluang ratib Dapig hihi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list