Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
15526
View
157
Reply

Bekas Suami Zarina Anjoulie Minta RM10,000 Sebelum Cerai, Ugut Sebar Foto Aib

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-6-2021 02:32 PM | Show all posts |Read mode
Makin panas nampaknya kemelut antara Zarina Anjoulie dan bekas suaminya, Eilyas Azhar.


Zarina yang mesra disapa Anju mendedahkan bahawa Eilyas atau Yas meminta RM10,000 daripadanya sebelum diminta melafazkan cerai.




Kredit foto: IG




Anju juga menyertakan bukti bahawa Yas ada membuat permintaan berkenaan dengan memuat naik paparan skrin perbualan mereka di mesej peribadi Instagram (DM).


Bukan berniat membuka aib bekas suami, namun kesabarannya juga ada had. Maruahnya perlu dipertahankan daripada terus dipijak-pijak.

"Sekarang aku dah fed up, aku buka semua cerita," tulisnya.


Bagaimanapun, dua posting berkenaan sudah dipadam Anju daripada IGnya.







Kredit foto: IG




Anju kemudian memuat naik satu lagi hantaran yang menjelaskan bahawa tidak semua lelaki sama dan wanita di luar sana tidak perlu takut berdepan pengalaman sama dilaluinya.


Dia sebaliknya berkongsi situasinya itu sebagai pengajaran.




Kredit foto: IG



"Jangan jadi macam aku. Dah nampak tanda-tanda tapi buat bodoh sebab terlampau kemaruk nak disayangi," ujarnya.


Sementara itu, ketika ditanya mStar, Anju juga mendedahkan menerima banyak ugutan daripada bekas suaminya itu.

"Sejak akhir-akhirnya, banyak ugutan yang saya terima daripada dia. Pada mulanya, memang saya nak berdiam diri sahaja tapi kali ini sudah melampau. Bukan niat saya nak buka aib dia.

"Tapi macam-macam ugutan yang saya terima. Bulan lalu, saya sudah membuat laporan polis terhadap dia yang menceroboh rumah saya dengan memanjat demi mengambil gambar aib saya.

"Malam tadi pun saya ada buat laporan polis kali kedua selepas terima lagi ugutan. Sepanjang setahun kami berkahwin, dia suka ambil gambar aib saya dan jadikan bahan untuk ugut saya setiap hari," katanya pada Ahad.


Selain membuat laporan polis, Anju berkongsi beberapa bukti untuk mempertahankan dirinya.

"Selama ini dia rasa saya takut sebab dia boleh ugut dengan gambar-gambar aib saya.

"Tapi dia silap, saya tak takut pun dengan dia! Kalau betul saya fitnah, kenapa dia tak buat laporan polis? Dan kenapa dia diam apabila saya keluarkan bukti?" ujarnya.



Bertabahlah Anju. Semoga hidup Anju lebih tenang dan bertemu kebahagiaan lain selepas ini. - CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 6-6-2021 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Kemaruk nak disayangi. Kesian.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
1st rules nak dpt pasangan baik, kita kena baik dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 02:46 PM | Show all posts
padan muka...
memang sama2 hauk pun... sama2 padan gittew laki bini...

kesian anjuling ni dari dulu terpaksa beli laki untuk hidup...
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar aib dah bersepah.nak heran apa lagi kalau ugut modal tu..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Yas pnya ig deactive ke apa..aku bkk tk boleh pn..kluar gmbr profile jek..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
La...nmpk dia dulu yg offer brp nak byr klau nak bercerai
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Fara mendosa tengah libasss..awasssss




Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 02:49 PM | Show all posts
semoga jumpa jalan yg terbaik
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Alaaaaa... Ntah2 si yas saje nk probok2 die yg meroyan mintak cerai je keje... Die lak mmg tunggu ayat2 mcm tu utk pembuktian konon2... Tunjuk la bukti slip transfer dlu... Baru betul cerita nye... Tino ni lagi bercabang lidah dr ular... So mmg tk ku caya satu sen pon cite die
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
minahgempal replied at 6-6-2021 02:47 PM
Yas pnya ig deactive ke apa..aku bkk tk boleh pn..kluar gmbr profile jek..

Semlm anju ni ada offer 30 org report ig yas smpai terbenam...berbayar...
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
HappyGumbira replied at 6-6-2021 02:45 PM
1st rules nak dpt pasangan baik, kita kena baik dulu.

Wise words. Mmg begitu lah hukum alam
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias: padan muka...memang sama2 hauk pun... sama2 padan gittew laki bini...kesian anjuling ni dari dulu terpaksa beli laki untuk hidup...


Apsal tak terus mengangkang untuk VIP ja kalau sendiri kata level dia main VIP? Apa keperluan menikah? Sangat bodoh. Anak sorang pun tak terjaga.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 6-6-2021 02:53 PM
Apsal tak terus mengangkang untuk VIP ja kalau sendiri kata level dia main VIP? Apa keperluan me ...

vip xpandang pun dia. kalu vip nak dh lama ambik dia masa muda bgetah dulu. ni dh loyot ada ke vip mau? lg pulak mulut xreti diam. pecah lobang vip nnt
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Die yg offer..bukan yas tu mntk ke ape..appooo..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Upload delete, up harga review. Smpai ajm pn tk kn hbis drama kau ni coz tu cara kau cari duit.
Senyap sehari dua, pastu create drama lgi.
Up harga review, tunjuk brpe org view.
Rkyat msia still bodoh ya tk faham MO dia.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
     ju, kau ni xhabis habis...
next
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Wei aku geli tgk mak dia tak pakai bra dlm video. Patut la ank cmtu. Hauk sehauknya.

Anju ni meroyan je keja. Lepas buat hal update berapa view dia dpt. Gituh la org yg menyara hidup dgn viewers
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
HappyGumbira replied at 6-6-2021 02:58 PM
vip xpandang pun dia. kalu vip nak dh lama ambik dia masa muda bgetah dulu. ni dh loyot ada ke vip ...


Dia molia  tau. Kaka apa tau.  
Kata fans dia smbil senyum.tgk anjuling tnjuk montot kt ig
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak..apa yg aibnya..kan ke foto ko berlambak kt tenet
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list