Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
16351
View
199
Reply

[Jenayah] 25-year-old daughter of M'sian immigrants shot to death while driving home in US city

[Copy link]

Author: Lavender85    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 6-6-2021 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Lavender85 replied at 6-6-2021 05:45 PM
Haha kelakar. Mcm2 eh. Alhamdulillah , nasib baik selamat eh. Ada sorg kwn dulu belajar kat europe ...

Betul sgt tu lavender..kawan2 da pesan klu kena kacau dgn budak2 jgn layan, buat muka straight jer..kat europe tu mmg sgt la ramai pickpokets..seram nal travel sana sorang2
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 6-6-2021 05:43 PM
Yela lupa underground ada tulis muka mexican..pun ada iras Melayu

Ye betul Noor..kalau kat US tu balik2 kena approach dgn geng dorang yg sesat mintak tunjuk arah jalan
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 6-6-2021 08:03 AM
Yeap. Even Pinoy muka ada sikit keCinaan pun kena. Saya tau pasal ni pun bila tengok video2 kat Yo ...

maka bersorak sorailah minah2 mat2 south east yang kategori berkerak tu

Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Video yang aku tengok belasah cina ni semua ahli blm. Nigga yang konon ditindas. Dia bunuh dan belasah orang takpe.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Nsb baik aku blh tkr2 muka. Dok Malaysia jd muka Malaysia. Dok jepun jd muka jepun. Dok amerika, jd muka mat Saleh.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 6-6-2021 03:51 PM
Kazen sazzy duk atlanta jugak.

Yes baru besalin kan.
I know mcm sensitive. But her hubs mmg dh converted ?
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 6-6-2021 03:56 PM
Meka benci Asian sebab korona virus kak. Masalahnya, meka tak gheti bezakan ummah China ka Vietk ...

Sape sepet avislaaaa wpun vietnannn...
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
amylopectin replied at 6-6-2021 05:56 PM
Betul sgt tu lavender..kawan2 da pesan klu kena kacau dgn budak2 jgn layan, buat muka straight jer ...

Tak pi obersea pun tak pe laaa.. kalo pi kotaraye kl puduraye pung aku dah rase mcm pi obersea dah.. org jahat kiri kanab jeee
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 6-6-2021 04:03 PM
Yeap. Even Pinoy muka ada sikit keCinaan pun kena. Saya tau pasal ni pun bila tengok video2 kat Yo ...

Ni mcm lepas 9/11 dulu kan. Org islam yg tak bersalah pun kena taji. Bersorak kaper sepet dulu kemain lagi. Life is a cycle. condolense to the demise family.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
bioessence replied at 6-6-2021 05:02 PM
Tengok date
Article tahun ni 24 Mac 2021

Andrew Yang tu kuat juga orang support dia di NY.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 06:36 PM | Show all posts
baru nak berangan nak cikcur ke LA, muka ai dah la mcm Pinoy. Laki ai selamat la kot, sekali imbas mcm salman khan katanya
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Skuau replied at 6-6-2021 05:33 PM
Apa la dlm otak drng...melihat 'mende camni'...dan banding dgn kehidupan mereka kat Msia sekarang  ...

Kalau tengok comment2 mereka di FB dan IG yang buruk buruk saja about Malaysia ni, melainkan Tan sri Michelle Yeoh yang selalu cakap good2 about Malaysia.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
amylopectin replied at 6-6-2021 05:39 PM
Cuak jgk la time tu..da la sensorang..tapi aku buat taklayan jer..terus jalan ke depan..nasib dia  ...

Kalau ada belajar ilmu silat boleh bersilat dpn mat saleh tu..bior dia konfius ngape lain nau dgn kungfu yg dia lehat dlm movie
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
slavehunter replied at 6-6-2021 06:36 PM
Kalau tengok comment2 mereka di FB dan IG yang buruk buruk saja about Malaysia ni, melainkan Tan s ...

selepas 'peristiwa ini'.....apa agaknya komen drng.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
matchstick replied at 6-6-2021 06:37 PM
Kalau ada belajar ilmu silat boleh bersilat dpn mat saleh tu..bior dia konfius ngape lain nau dgn  ...

Mungkin omputih tu akan ingat ko tgh menari, sbb kena buka2 dulu buah dgn lentok2 kan. Sekali haiyyah noh pengsan terus kene hentam. Kira mcm pukul curik la
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Ape kabar pelakon porno Alvin di USA?
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 06:47 PM | Show all posts
sbb tu la ai side eye kan adja BLM movement. Black ppl ni pon bole tahan rasis, takbole kenakan white ppl, so dia org hentam target paling senang = Asians.

  



  



bideo menarik psl hubungan chinese immigrants dgn locals (local kerr? ) di US


Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Belibis replied at 6-6-2021 03:59 PM
Elokkkk..puja sangat negara barat,kununya kat sini kena diskriminasi..

Mmg padan la muka depa ...
Keturunan kaduk naik junjung ...
Duduk mana mana pon nak ada Chinatown.. mmg sewel
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Skuau replied at 6-6-2021 06:42 PM
selepas 'peristiwa ini'.....apa agaknya komen drng.

Bila Asian kena attack di America, mereka minta support tapi di cashkan balik oleh BLM, sebab during Blm asian tak tolong pun. Kesahnye Asian kena dengan both white supremacist dan Blm.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Atlanta memang tinggi crime rate sebab ramai blacks. Kesian mendiang ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list