Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
13228
View
199
Reply

[Jenayah] 25-year-old daughter of M'sian immigrants shot to death while driving home in US city

[Copy link]

Author: Lavender85    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 6-6-2021 07:13 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 6-6-2021 04:11 PM
Yeap. Racism di tanahair ni teruk mainly sebab politik ja. At least Malaysia ni belum sampai level ...

geonecide cina last2 tiongkok pegang ekonomi 80%, walaupun tukar nama nusantara still tiongkok.  sama cm west papua, gerakan aceh merdeka, banyak geonecide.

sbb tu kaka xsuka pilak masuk malaysia takut bawa perangai barbarian, nak2 lg pencaras suami jusa c minus
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 07:13 PM | Show all posts
TomyamPuteh replied at 6-6-2021 06:12 PM
Nsb baik aku blh tkr2 muka. Dok Malaysia jd muka Malaysia. Dok jepun jd muka jepun. Dok amerika, jd  ...

confirm muka renovate tak siap ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Takziah..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka2 cinot ni hati2 je la sekarang..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 6-6-2021 06:20 PM
Yes baru besalin kan.
I know mcm sensitive. But her hubs mmg dh converted ?

Husband makcik Sazzy tu (cousin mak dia) melayu totok la.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 6-6-2021 03:41 PM
Muka2 oriental memang dalam bahaya di US sekarang. Moga akak Darsita hokeh2 adja.

Npe derg anti asian kat us? Sebelum mcm kurang kedengarn seperti itu
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
org melayu x dek sorang sorang drive...ber teman nye......kesian lahai...takziah pada family...harap kematian dia dpt pembelaaan
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
amylopectin replied at 6-6-2021 05:12 PM
Aku pernah kena kat London..lama da la tapi..2010..masa tu jalan sensorang..tiba2 ada satu mamat whi ...

Pelik tu sis. Ai n co derg kata mcm muka mexico. Cmne tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
cantik jugak arwah ni..sian nya la..
xde hrpn la nk cikcur kt us sana..dh muka i mcm cino bukit
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh..cina kauduk rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Straya replied at 6-6-2021 07:29 PM
Husband makcik Sazzy tu (cousin mak dia) melayu totok la.

bukan laki dia (ayah cousin sazzy) tu omputeh ke?
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 6-6-2021 06:20 PM
Yes baru besalin kan.
I know mcm sensitive. But her hubs mmg dh converted ?

Tak tahulah hubby sheols tu. Tapi sheols memang Islam.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 08:00 PM | Show all posts
iols baca ni mcm tembakan rambang je.tk nampak plak tumpu pada etnik tertentu
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 6-6-2021 06:36 PM
baru nak berangan nak cikcur ke LA, muka ai dah la mcm Pinoy. Laki ai selamat la kot, sekali imbas m ...

Tak payah risau la kat LA tu. Toleh kiri berkerak toleh kanan busuk, pendatang dimana2 haters pun rambang mata. Insya Allah la selamat.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
lola0311 replied at 6-6-2021 07:51 PM
bukan laki dia (ayah cousin sazzy) tu omputeh ke?

Oh sorry dia ada 2 makcik tinggal kat sana rupanya. Ingat sorang aje sharifah hakimah tu.1 batch dengan husband i.kenal sebab berapa kerat aje melayu duduk atlanta 20 tahun dulu
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Straya replied at 6-6-2021 07:29 PM
Husband makcik Sazzy tu (cousin mak dia) melayu totok la.

Kira bapak azizah tu melayu asli? Cumaan dia je kawen dgn nigga atlanta sana ? Tu her 1st marriage ?
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
lola0311 replied at 6-6-2021 07:51 PM
bukan laki dia (ayah cousin sazzy) tu omputeh ke?

apa nama kazen sazzy yg kawen black tu? Akak dia pun dah cerai kan?
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by fatinandreanna at 6-6-2021 09:27 PM

Hal ni telah diramal oleh seorng pakar fengshui dlm tahun 2013. Malah dlm testimoni clientnya jua menyucapkn thnx sbb discourage pegi sana. Testimoni tu this year. Advice tu few years before.

Btw mendiang ni US citizen kn. By virtue lahir disana under constitution diorng.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Carcosa at 6-6-2021 09:29 PM

Sian nya dia... Dahla lawa. Pandai plk tu. Cemana lah saat2 akhir dia pergi

Ummah Amerika ni, selalu di agung2 kan oleh ummah Asia. Tapi jgn taktau, byk ummah Amerika yg bodoh samdol dogol lagi tolol. Pada diorang Asia tu satu negara je, China  Meols penah berbual dgn American bongok ni, dia mati2 kata HongKong tu dlm Jepun. And ada yg ingat Malaysia dlm Vietnam.
Diorang ni geography mmg fail dan bebal. Acah2 pandai just because byk movie drpd America. Tapi rakyat tolol
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 6-6-2021 03:50 PM
Ok kot. Sebab anti Asian hate crime kat US tu setakat ni target muka2 oriental mata sepet saja.  ...

Betul ke uols? Patut la makin open stop asian hating something like that. X sangka diaorang anti. Maybe sbb anti china?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list