Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
13116
View
199
Reply

[Jenayah] 25-year-old daughter of M'sian immigrants shot to death while driving home in US city

[Copy link]

Author: Lavender85       Show all posts   Read mode

Post time 6-6-2021 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian jugak la tengok video tu. Sebab orang yang x bersalah kena. Kalau kena dekat racist2 cina yang kat msia ni, baru diorang sedar. Msia berganda2 lagi baik dari sana.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan muka cina2 rasis dap

konon Melayu buli cina la

negara tak ada raja lagi bagus la

ambik kau, rasakan
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 09:58 PM | Show all posts
xper pulak sebut immigrant

kt malaysia ni x boleh sebut atuk nenek depa pendatang...
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 6-6-2021 08:53 PM
Kira bapak azizah tu melayu asli? Cumaan dia je kawen dgn nigga atlanta sana ? Tu her 1st marriage ...

Sazzy ada dua orang makcik tinggal atlanta.yang husband aku kenal sorang lagi.laki dia memang melayu.bukan parents pada azizah tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan biden dah menang ni aman sentosa
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
bioessence replied at 6-6-2021 04:37 PM
In Australia ada white Australia policy juga targeting Chinese looking but phase out in 70s
Tak  ...

Australian lagi la menyampah kat cina
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:17 PM | Show all posts
dizekni replied at 6-6-2021 09:43 PM
Padan muka cina2 rasis dap

konon Melayu buli cina la

Wow makin hari makin brutal lah komen ankel dijek. gerun ai membacanya. gini kot yg dipanggil semangat patriotik tak terhingga. go ankel, go

Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 6-6-2021 03:41 PM
Muka2 oriental memang dalam bahaya di US sekarang. Moga akak Darsita hokeh2 adja.

Muka. dia. mcm Mekyun
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 6-6-2021 04:05 PM
Lupa nk sebut pinoy ...vietnamese dan orang Thai...pun muka sama...

pinoy dan thai ada muka. melayu
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 6-6-2021 04:09 PM
Suma jadik target kak. Tu yang ai mention kak Dar tu. Rasanya kak Dwdrum selamat sebab dia takda d ...

Dexa pun duduk sana juga
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:26 PM | Show all posts
dizekni replied at 6-6-2021 09:43 PM
Padan muka cina2 rasis dap

konon Melayu buli cina la

abang dijek jeles ka tak dapat tembak cina? tanya je


Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 6-6-2021 10:17 PM
Wow makin hari makin brutal lah komen ankel dijek. gerun ai membacanya. gini kot yg dipanggil sema ...

Call a spade a spade

cina rasis dap ni secara terbuka jadi duri dalam daging

isu ceroboh ruang angkasa Malaysia baru ni pun ramai yang sokong perbuatan biadap negara cina prc

bangsa ni tak boleh cakap tapis2

derang tak akan faham

stupid racist
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Uncle Roger (Nigel Ng) pun ada kena tumbuk tanpa sebab aritu
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 6-6-2021 05:22 PM
Muka Melayu ada iras orang Hawaii kan
..hehe

normala. samsudin pun kena kejae dgn org itali..

normala. samsudin tu.. muka. bukan cina pun..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Punat_button replied at 6-6-2021 10:26 PM
abang dijek jeles ka tak dapat tembak cina? tanya je

Soalan bangang budak lembam

entah apa yang kelakar

kita tak suka perbuatan ganas apa lagi bunuh nyawa tak berdosa

cuma kita nak mereka nilai sendiri situasi sebenar di Tanah Melayu ni

ada atau tak cina kat sini kena tembak mati macam di amerika tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:31 PM | Show all posts
kita rasa macam gah nya dgn msians yg duduk negara omputih , hakikatnya asians dipandang macam kita pandang PATI.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:37 PM | Show all posts
sekngucing replied at 6-6-2021 10:24 PM
pinoy dan thai ada muka. melayu

actually muka macam mana yang dikatakan muka Siam sebab dekat sana pun ada melayu, ada cina, ada Laos etc. dan dorang tak differentiate pun.

Kalau ko jalan2 ke Bangkok tak kisahlah ko sepet ka berkerak ka dorang confirm akan cakap Siam dengan ko. Bila ko kata ko dari Malaysia, standard response 'Oh! you look like Thai...'


Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Decaffeinated replied at 6-6-2021 10:37 PM
actually muka macam mana yang dikatakan muka Siam sebab dekat sana pun ada melayu, ada cina, ada L ...

Aku pegi bangkok, laki aku buat suit kat kedai india.. nganga aku dengar india tu cakap siam  haha tu je nak kabor.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Alvin dengan Namewee yang konon samseng sangat apa cerita

gi la bawak geng cina kongsi gelap lawan

setakat maki hina Melayu je la lu berani
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 10:48 PM | Show all posts
emera replied at 6-6-2021 10:43 PM
Aku pegi bangkok, laki aku buat suit kat kedai india.. nganga aku dengar india tu cakap siam  haha ...

Aku ada kenal sorang Singh orang Malaysia boleh cakap Siam macam air. Itu lagi sadis hoccay


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list