Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
16343
View
199
Reply

[Jenayah] 25-year-old daughter of M'sian immigrants shot to death while driving home in US city

[Copy link]

Author: Lavender85       Show all posts   Read mode

Post time 7-6-2021 12:58 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 7-6-2021 12:35 AM
Ah, ni lagik satu persepsi yang susah nak kikis. Asian = Chinese. Dang!

Rupa orang melayu ni dekat-dekat rupa hispanic kan?
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 01:23 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 6-6-2021 03:43 PM
Akak syak pembunuhnya adalah ummah BLM or ummah chicano keturunan pendatang jua. Sapa je tak pendata ...

sokong.. depa ja suka ber-geng geng kat sana... sejenis main tembak ja.. lagipun atlanta, georgia ni mmg ramai BLM and chicano ni..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 01:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Mampos la.  Aku sana dulu locals selalu ingat aku jepun.  Tapi belah bapak aku malayalam.  Belah mak yang sepets.  Uwaaaaaa!
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 01:50 AM From the mobile phone | Show all posts
mana je negara yg suka dorang ni...
x sedar diri...
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 02:05 AM | Show all posts
orkidorkido replied at 6-6-2021 11:03 PM
Asian hate ni ramai perempuan mat saleh juga tukang tembak. Mereka benci chinese immigrant sebab den ...

Laaa tak reti ckp english...aku ingat bangsa cainis ni buat perangai kat msia je tak reti ckp melayu sampai mampos
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 05:33 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 6-6-2021 04:11 PM
Yeap. Racism di tanahair ni teruk mainly sebab politik ja. At least Malaysia ni belum sampai level ...

Yindon massacre..bkn genocide..pitnah tu

Bunuh cina ramai ramai sebab Parti Kominis Indonesia..almost nk jadi..China backup

Ce bayang..indonesia ari ni Repablik Kominis Indonesia aaaa..cigu abis laaa

General indon sme kne bunuh kominis GESTAPO...gerakan september 30

Sukarno dah kne belit..kominis indon dah mula nk kuasa askor yindon so Sukarno letak jawatan..kasik SUHARTO

Aaaaa naik pak harto ni ler..massacre ramai chinese..sb sinonim KOMINIS

Tu yg lastly cabut masuk.hutan..Kalimantan esp

Kasik bersihhhh..tu cina yindon tuko nama jawa..cakap yindon..tk bani cing cong cing cong

Kurang lebih gitu laaa cite nya..genocide tadak la.....nazi pun tadak genocide...serbian pun...ethnic cleansing depa massacre..korek lobang dgn back hoe..suh hadap lobang keliling tuu..tembak sme jatuh lobang n kimbuss..bnyk gini k
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 07:14 AM From the mobile phone | Show all posts
fatinandreanna replied at 6-6-2021 09:26 PM
Hal ni telah diramal oleh seorng pakar fengshui dlm tahun 2013. Malah dlm testimoni clientnya jua me ...

Jus soli?
US pun nak do away with that sebab ramai dtg US Cari pasal beranak sana konon otomatik citizen
Skrg tengok citizenship mak bapak
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 07:37 AM From the mobile phone | Show all posts
ajinomotonosuga replied at 7-6-2021 05:33 AM
Yindon massacre..bkn genocide..pitnah tu

Bunuh cina ramai ramai sebab Parti Kominis Indonesia.. ...

Oo . Kebanyakkan cina di layan camtu dulu sebab asal nya dari perangai diorang la jugak. Cam bila dah ramai, diorang nak conquer pemerintahan la, sombong la taknak cakap bahasa local kat situ. Huhu.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 07:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Takziah keluarga mendiang
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 07:43 AM From the mobile phone | Show all posts
org US memang saiko...elak kan la pegi negara kapir yg ini...
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
emera replied at 6-6-2021 08:54 PM
apa nama kazen sazzy yg kawen black tu? Akak dia pun dah cerai kan?

azizah ,ig dia azi ape tah
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 6-6-2021 03:51 PM
Kazen sazzy duk atlanta jugak.

sazzy falaq ke? muslim lg ke tu, tapi nampak ada wish raya, cuma tang puasa tak pasti buat ke tak kan
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dua_chzy at 7-6-2021 08:55 AM
ajinomotonosuga replied at 7-6-2021 05:33 AM
Yindon massacre..bkn genocide..pitnah tu

Bunuh cina ramai ramai sebab Parti Kominis Indonesia.. ...


I see at as genocide. We see differently, no problem. Yang penting fact, ummah Islam Ndon tu bunuh kapir2 chinkies beramai2 dulu. And no, bukan sebab parti komunis. Aku kata pasal genocide tahun 90an tu. Bukan zaman 60an. Kakak guru tuisyen aku zaman sekolah rendah, hilang masa tu. Sampai ke sudah tak jumpa.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Straya replied at 6-6-2021 08:21 PM
Oh sorry dia ada 2 makcik tinggal kat sana rupanya. Ingat sorang aje sharifah hakimah tu.1 batch d ...

alang cakap pasl sazzy ni .atok dia dulu ahli falak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 7-6-2021 08:13 AM
sazzy falaq ke? muslim lg ke tu, tapi nampak ada wish raya, cuma tang puasa tak pasti buat ke tak  ...

ada ke pic dia pergi masjid ramdhan
entah lah sebab dr ganbar ada first dapat dulu then diorang kawen skrg dh anak dua anak syawal aritu
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Dalam gambar tu macam iras mexican girl pon ada la kalau mata tu besar sikit. Teruk betul la perangai blm ni tapi bukan semua.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
tom2 replied at 7-6-2021 07:37 AM
Oo . Kebanyakkan cina di layan camtu dulu sebab asal nya dari perangai diorang la jugak. Cam bila  ...

Mcm cina kita dok sembah DAP

Duluuuu parti kominis indon back up by chinan sentimen depa kuatttt anti jepun

Kn jepun kasi indon merdeka

Kominis bunuh massacre berpoloh jeneral indon.. sukarno da kne cek mate ngan depa so dia serah power kat suharto..tuuu mula chinese bashing aaaa
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannya, tulah bg lg lesen pistol kat us so sape2 above 18 leh je tembakk
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
zamzam replied at 6-6-2021 06:30 PM
Ni mcm lepas 9/11 dulu kan. Org islam yg tak bersalah pun kena taji. Bersorak kaper sepet dulu kem ...

Kezen aku salah sorg kna aim lps 11/9.. dh la muka mami.. pkai tudung plk.. hari2 nk p U mmg kna baling batu, kna ejek.. x ingat dua @ 3 taun sj bertahan kt sana.. blk abiskan degree kt sini
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 11:15 AM | Show all posts
sheols cantik..RIP
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list