Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
11055
View
123
Reply

[Dunia] Lilibet Diana Nama Diberi ~ Onyang Terkedu Di Atas Takhte

[Copy link]

Author: tumpanglalu74    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-6-2021 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Thunderclouds replied at 7-6-2021 03:54 PM
Regardless, she's still independently wealthy due to own efforts bukan harta warisan tok moyang ny ...

Back in May 2019,Forbesestimated that Meghan's net worth is $2.2 million based on the salary she earned from acting on the USA television showSuits.

Forbesestimated in February that Meghan and Harry's joint net worth is $10 million, including the worth of their new home in Montecito, California.

How Much Are Meghan Markle, Prince Harry, Kate Middleton, and Prince William Worth?

Here's how the Sussexes and Cambridges are making their money.

BYAMY MACKELDENANDERICA GONZALES

MAR 7 2021, 10:11 PM EST

https://www.google.com/amp/s/www.harpersbazaar.com/celebrity/latest/amp23379222/meghan-markle-net-worth-prince-harry-kate-middleton-prince-william-compared/
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Erkkk bukan ke diorg ni lari dari BRF, nak idup simple2 nak lari dari limelight gitu.. alih2 buat interview dgn Oprah pastu tu trash the royals, now bg nama anak sempena nickname queen?!!
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 7-6-2021 04:10 PM
Ada Gak sugar Dalam ni ye..

Btw I Takleh brain kapel ni letak nickname as name, then Lepas t ...

Nama doria diana, singkatan DoDi.. giteww...
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by delia3003 at 7-6-2021 05:01 PM
Thunderclouds replied at 7-6-2021 03:54 PM
Regardless, she's still independently wealthy due to own efforts bukan harta warisan tok moyang ny ...


Sorry, bab wealthy tu iols sangsi utk mekgan, Hairy ye sbb status putera raja dan harta peninggalan. Tapi hairy merempan jugak kena cut financially, security pun tak dapat. Logik ler dah diorang sendiri bukan lagi working royal. Apa ler yg nak diherankan independent pun, sbb diorang still dapat privilege, bukan struggle nak cari makan pun. Sbb tu ler diorang berani keluar BRF sbb dah nampak peluang utk cari makan guna status dan privilege.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 7-6-2021 04:25 PM
Isu anak2 dia, kalau charles naik takhta sekalipun, charles kena bg letters patent utk namakan ana ...


Iye, iols pun tak rasa PC nak bagi, buat apa susah2, diorang dah keluar BRF dan duduk jauh kat US nun, jumpa pun tak. Dah ler teruk kena hentam dgn laki bini montecito tu, giler ler kalau nak bagi muka jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 05:27 PM | Show all posts
delia3003 replied at 7-6-2021 05:00 PM
Sorry, bab wealthy tu iols sangsi utk mekgan, Hairy ye sbb status putera raja dan harta peningga ...

True. Good fr them lah imo. Nk tonggang tbalik pn depa. If luck is on them pn depa.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam kesian je budak tu letak pet name jadi real name. Kot ye pun nak letak nama letak jela Lily Diana ke. Dulu pun ada ura2 archie tu pet name Prince George kan. Knowing perangai couple tersangkak ni full of plan kan. Ada la tu yg diorg nak take advantages
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni betul2 dia beranak ke ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 05:48 PM | Show all posts
Ai ingat ramai yg tahu psl NPD, yalorr JahLopak la poster girl nya dlm porem nih.

Makcik Megan ni pun sama jerr, kalau tak level big boss. Gaslighting, pathological liar, manipulative, lovebombing and whatnot.

Anyhoo... Kalau Diana masih hidup, mesti dia happy sesangat kan? Toksah kulu kilir memburu cinta dan perhatian. Ramai dah cucu2 dia utk ditumpahkan kasih sayang.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboiii dah kata diorg racist bagai ada hati lg nak letak nama serupa ya. Tak respect langsung!
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Kemain beria aritu nak stand alone x nak ada kaitan dengan britain dah. Ujung2 nama anak siap nickname queen lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Thunderclouds replied at 7-6-2021 08:03 AM
Booohooo..u go cry to ur mama then

You are so basic lah.
Go and play with your sand castle!
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 06:04 PM | Show all posts
daripada apa yang aku pernah baca la, kalau dlm royal family ni mmg nama anak baru lahir tu kene ada restu queen or king. tu pasal nama putera puteri ni sepesen je.  George, William, Henry, Elizabeth, Mary, pusing-pusing nama tu jugak. jgn harap ko nak namakan anak ko dengan nama moden2. even harry ni pun nama asal die Henry

Lilibeth and Archie nama yg comel ape.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha..dah sedap mengata orng tua tu. Acah2 tak mau berkait dengan royals, hujung2 guna juga nama orng tua tu. Nama nickname pula tu yg pada iolss lagi personal
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
delia3003 replied at 7-6-2021 05:04 PM
Iye, iols pun tak rasa PC nak bagi, buat apa susah2, diorang dah keluar BRF dan duduk jauh kat U ...

Iols rasa drama deme bakal bertahun2 sirinya.. hampir setiap bulan dok makan popcorn jahh.. voley mukmuks mcm nihh
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Takde identity betul, kalau satu je nama yg ambik dari opah or oyang, ok la, ni semua nama copy nama opah&oyang.

Nama yg menggambarkan identiti anak tu sendiri dah takde. Ape2 jela mekgan asalkan puas hati ko, walaupun mcmtu tetaplah anak ko tak jadi cucu kesayangan
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by supermum at 7-6-2021 07:24 PM
Tinot7 replied at 7-6-2021 01:13 PM
Pins of wales punya twitter masa ucapkan hepi besday kat lottie pakai title penuh. Sbb tu iols kat ...


Hanya anak kepada next in line akan dapat title. Macam dorang, Prince William and anak-anak ada title. Untuk Harry, cuma dia ada title dapat melalui Charles tapi anak-anak dia takde sebab dia bukan next in line.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by awanearisu at 7-6-2021 07:36 PM

Kenapa tak bagi nama yang ada identiti asal sebagai keturunan yang memilki campuran British, Amerika dan Afrika. Mesti lagi unik. Lagi-lagi kalau nama puteri raja benua Afrika.

Contoh:

African Mona Lisa: Long-lost portrait of Nigerian princess remains a mystery
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
supermum replied at 7-6-2021 07:23 PM
Hanya anak kepada next in line akan dapat title. Macam dorang, Prince William and anak-anak ada  ...

Nama heri pun takde title.. tu yg iols tanya.. kat royals twitter, deme panggil duke and duchess of sussex jahh
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah beria dragged the BRF through the mud, ada hati lagi nak pilih nama associated with the current monarch. Elok bagi nama Doria je.
Helah Mek & Heri doing the damage control nak ambik hati QE la tu. Probably an attempt to secure whatever royal benefits that they have left.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list