Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
10774
View
123
Reply

[Dunia] Lilibet Diana Nama Diberi ~ Onyang Terkedu Di Atas Takhte

[Copy link]

Author: tumpanglalu74    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-6-2021 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
aderaderker replied at 7-6-2021 09:21 AM
Nak jugak kan..

Takpe WillsKate dah ambik nama tu dulu kan utk Charlotte.

Macam william logic nama pakai middie name elizabeth sbb the wife herself nama catherine elizabeth ..
Mak catherine nama carole elizabeth ..
Charlotte is the middle name for her sister

Philippa charlotte middleton ...
Dia just tambah diana ...

Si pompuan gila ni kenapa x nak boh nama mak dia Doria Diana ... Why ? ... Sbb bunyi kampung and pariahh sgt kan ...
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
riyadhK replied at 7-6-2021 07:22 AM
Sah2 idea mekgan si ular terrrpalingggg yg bagi idea nak nama kan anak gitu

Sama macam ambik nama onyang, Hasnah tapi bubuh Senah..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 11:42 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa bukan yiyibet je?
Pun begitu berduyun ucapan tahniah dari kerabats ya. Kelasss kau meghan.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
so adakah akan ada anak seterusnya? nama akan pakai atok nenek belah meghan pulak? baru fair..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
tahniah @MeghanK
iols suke baby girl
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
ramainya penjilat BRF ya
acik2 masih lagi rasa mereka ni semua bayangan tohan kaa?
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Lilibet, comelnyaa.. dulu plan kalau ada anak perempuan nak letak Lily sebab bunyi sweet je..
Sekali makcik belah husband ada nama Lily pulak..
Arwah nenek weols dulu kata nama jangan bubuh sama dengan mak atuk nenek.. entahla kenapa..
Tapi royal families ni gemar recycle nama..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Titles dah kena strip ka? Deme tak kena panggil by titles pon?



Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Ahhaha kalo title kena ambil..mau meroyan achik meghan ..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
tp tajuk tred mmg lawak
btw,si Onyang nya pun takyah la nak pissed off ke hapa
ko tu esok lusa pun dh ke alam barzakh
udah2 le tu nak berdendam dgn bini si cucu tu
fokus je amal ibadah,baca kitab injil tu hari2
esok2 malaikat izrail dtg bagi salam kat onyang pun kan
takyah la kejor DUNYA ni lagi (saja eja dunia ala2 neelofa)
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by delia3003 at 7-6-2021 12:33 PM
cmf_premierleag replied at 7-6-2021 12:27 PM
tp tajuk tred mmg lawak
btw,si Onyang nya pun takyah la nak pissed off ke hapa
ko tu esok l ...


Tang mana oyang dia marah tu. Siap ucap tahniah lagi

Yg nampak berdendam dgn BRF, hairry dgn mekgan. Byk keluar kenyataan sendiri.

Bg iols tak lawa nama anak official Lilibet. Panggilan manja takpe ler jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 7-6-2021 12:20 PM
Titles dah kena strip ka? Deme tak kena panggil by titles pon?

Lebih kpd nak tunjuk yg diorang tu family, tu tak guna title kot. Kalau title kena tarik harus ler dah kecoh.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 12:42 PM | Show all posts
diorang ni ada penchant untuk guna nickname as full name... Archie... Lilibet...

kalau nama babynya Elizabeth Diana akan dengar lebih manis dan satu dunia mungkin akan ber ooh-aaah dengan nama ni... But it's not anyone's business  but theirs so...
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 12:45 PM | Show all posts
Tak habis2 nak cari perhatian
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Cutenye dah ada sepasang dah...Archie n Lily....
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 12:59 PM | Show all posts
Tinot7 replied at 7-6-2021 12:20 PM
Titles dah kena strip ka? Deme tak kena panggil by titles pon?

Xstrip pon. Depa masih part of BRF, harry pn masih kekal in line for the throne blakang ank2 sedara dia. Ni sembang santai sesama  family. Kalo kna strip sekali pon harry tetap lah seorang prince. He was born with the title.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 01:05 PM | Show all posts
Congrats! Dah sepasang. Bestnya. Dh boleh fokus kerja keras bg ank2 mkn & good education utk depa survive in the future.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Kuat menganjing si megan ni...mmg sakit ati berbulu la si queen...  , dulu menantu ko diana tu makan ati selalu diperkotak katik...now merasa ko dpt cucu menantu perangai nyetan
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
delia3003 replied at 7-6-2021 12:35 PM
Lebih kpd nak tunjuk yg diorang tu family, tu tak guna title kot. Kalau title kena tarik harus ler ...

Pins of wales punya twitter masa ucapkan hepi besday kat lottie pakai title penuh. Sbb tu iols kata, semenjak QE2 panggil deme tanpa title, ada kebarangkalian deme bakalan hilang titles giteww..





Tu yg iols tanya.. dah hilang title ka heri, mekgan, kwaci dan baby Lil Di(bunyi gansta ciked mcm nihh).
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list