Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
15398
View
276
Reply

[Tempatan] Breakong:Majlis Raja-Raja akan adakan mesyuarat tergempar.Pilihanraya coming soon?

[Copy link]

Author: YgBenar    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 8-6-2021 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 8-6-2021 02:33 PM
Pasaipa SJ takmau.
Aku pun ada instinct turn SP.

nanti sku tanya....

sekarang pkp.....kalau tak memang kerap juga golfing bersamanya....nak call macam tak beradab khenz?
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
AbukRokok replied at 8-6-2021 11:29 AM
ada yg kata agong nak letak jawatan

Ye ke ni hanggg
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 8-6-2021 11:57 AM
Yg aku dengar.. Bulan 8 ni.. Tgg dan lihat..

Nak pilihanraya jugakke sarah.. depa ni gila ke
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
allshares replied at 8-6-2021 12:08 PM
Kalau pru, mmg iols x nk ngundi. Penting diri to d max if nk pru dlm masa terdekat.

Aku pun takkan  ngundi.. cume aku riso bpk akulaa.. semangat lain mcm.. mesti turun punya
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerforever replied at 8-6-2021 06:29 AM
Nope sultan johor sepatutnya skg ini tapi beliau pass baton to the next in line yaitu our present  ...

Ehhhh nick baru ke?  Baik pon kena turun kasta ke?

Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 8-6-2021 03:57 AM
Yg aku dengar.. Bulan 8 ni.. Tgg dan lihat..

Bulan lapan lambat.
Kompani2 byk nk pindah bungkos dah aih.
Ni bukan Thailand under military.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
tipahketipung replied at 8-6-2021 03:21 PM
Ehhhh nick baru ke?  Baik pon kena turun kasta ke?

Kau ambil la segala kasta kusta yg kau inginkan..yg penting aku dapat terus berkarya....menghapuskan segala angin hitam diboard ini...bak kata pak salim edwin joko anwar..

Kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerforever replied at 8-6-2021 03:11 PM
nanti sku tanya....

sekarang pkp.....kalau tak memang kerap juga golfing bersamanya....nak call ...

Bukan ko bancuh kopi dgn urut kakinya ke
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerforever replied at 8-6-2021 07:32 AM
Kau ambil la segala kasta kusta yg kau inginkan..yg penting aku dapat terus berkarya....menghapusk ...

#Dengkike???

Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 8-6-2021 03:36 PM
Bukan ko bancuh kopi dgn urut kakinya ke

Aku paham kecemburuan kau...yg masih perlu ikat perut berbulan bulan sedangkan golongan macam aku bergolfing...sekali hayunan tee, dua project boleh close..

Kau mampooo?

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
tipahketipung replied at 8-6-2021 03:39 PM
#Dengkike???


Berkarya iteww is in my blood...you can take the rest..ini bukan cubaan tapi betul betul...

Kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Punat_button replied at 8-6-2021 12:55 PM
Siam sembah raja macam tuhan tapi bila politikus bercekau abg asokar juga mai tolong settle. Anak  ...

Sini bukan semberono macam kat luar

selagi ramai yang salah pilih masa ngundi, dapat la pentadbiran yang korang nak sangat tu

apehal pulak nak suruh tentera  campurtangan
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tipahketipung at 8-6-2021 07:48 AM
stingerforever replied at 8-6-2021 07:39 AM
Aku paham kecemburuan kau...yg masih perlu ikat perut berbulan bulan sedangkan golongan macam aku  ...


dik muhasabah la
tunggu je result engkau kat kelinik kesehatan tu untung sabot kau timbul kat tg rambotan
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa isteri ke 3 agong
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
alahai replied at 8-6-2021 07:50 AM
Sapa isteri ke 3 agong

Katanya penari ke penyanyi hentah kat bod vvip ada kupasan 360

Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang nk keluar mengundi ke musim2 covid ni.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 03:54 PM | Show all posts
stingerforever replied at 8-6-2021 03:39 PM
Aku paham kecemburuan kau...yg masih perlu ikat perut berbulan bulan sedangkan golongan macam aku  ...

Ko mana ada keistimewaan apa..tuanku kata 'NO' ko nak kawin pun tak lepas. Kem salam nak buat projek apa pun
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
tipahketipung replied at 8-6-2021 11:51 AM
Parlimen kena ler bersidang balik!
Sampai bilo... habis kompani2 lari...tutop.

Lps tu kes mencanak naik dan raja2 disalahkan. Bkn susah pun nk bg kes naik sbnrnya. Cukup mudah.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
otai_g replied at 8-6-2021 07:54 AM
Lps tu kes mencanak naik dan raja2 disalahkan. Bkn susah pun nk bg kes naik sbnrnya. Cukup mudah.

Munteri2 kan dah divaksin buktikan lah keberkesanan nyah!
Staff KKM okay gi je buat kerja hari2.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 8-6-2021 03:54 PM
Ko mana ada keistimewaan apa..tuanku kata 'NO' ko nak kawin pun tak lepas. Kem salam nak buat proj ...

Org yg selalu ikat perut macam kau yg tak tahu nilai friendship seorang kerabat...kerana kehidupan kau yg terlalu dhaif dan bodoh sombong...aku paham where you coming from because there are many good things in life which  are being deprived of you,  jadi kau sakit hati melihat kelebihan org lain...

Totally understand...


Kahkahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list