Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
15646
View
276
Reply

[Tempatan] Breakong:Majlis Raja-Raja akan adakan mesyuarat tergempar.Pilihanraya coming soon?

[Copy link]

Author: YgBenar       Show all posts   Read mode

Post time 8-6-2021 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 8-6-2021 01:47 PM
Oh mesti lawa sama level Julia rais...

Pergi le masok situ.
Baca dari mula baru paham. Jagong ado, cilipadi ado, shrek ado..poning akak
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan muko la yaaa. Kita dengki pun tak
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 10:06 PM | Show all posts
iman_kasih replied at 8-6-2021 08:44 PM
Adham, khairy antara yg kene bersedia la. Azmin pun kene jaga2 jgk. Tajuddin dgn Radzi Jidin pun s ...

PRU buleh je time covid dgn norma baru kaa new norm ka apa kaa..

banyak ja negara buat PRU.. masalah di Malaysia ni baik KERAjaan kaa SPR kaa apa kaa semua buat keje last minit.. depa tadak blueprint new SOP kaa norma baru untuk any Election pun... patot depa dah lama study etc... serupa kes vaccine lembap mcm lembu... baru semua nk buat pilot test .. berbulan2 selama ni goyang teloq jaa smbl2 berpolitaik untuk kukuhkan kuasa & rembat duit sebanyak mana mungkin utk modal next PRU... sebab tu KERAjaan ni terang2 GAGAL... nak tutup salah depa pusing2 kununnn rakyat laa yg bersalah..



Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
tipahketipung replied at 8-6-2021 09:49 PM
Pergi le masok situ.
Baca dari mula baru paham. Jagong ado, cilipadi ado, shrek ado..poning akak ...

Haha..ok ok..profile kak tipah mcm muka madu tiga citer p.ramlee tu ke...baru lagi lepas tengok..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
tipahketipung replied at 8-6-2021 09:49 PM
Pergi le masok situ.
Baca dari mula baru paham. Jagong ado, cilipadi ado, shrek ado..poning akak ...

Ha...betulla..haha

Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
AbukRokok replied at 8-6-2021 11:29 AM
ada yg kata agong nak letak jawatan

Ada bagus jugak nak plk isu hot tgh blk naik pasal negeri bauksit
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 8-6-2021 11:58 AM
Kalau tak salah aku.. Abg ipar dia.

Eh bukan pemangku dia naik.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
MissYouSayang replied at 8-6-2021 12:21 PM
Mahiadin jatuh ? Tunggu je majlis raja2 hujung bulan ni x silap aku.antara raja2 pun tgh ada krisis  ...

Eloklah jatuh dah macam negara mafia pun ada habis tunggang langgang Malaysia. Rakyat ramai bunuh diri stress dek hawa nafsu berkuasa
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Decaffeinated replied at 8-6-2021 12:27 PM
Macam atuk kata pilih ja siapa yang layak tak kira parti jadi menteri. Ketua parti pun dah tak rel ...

Demokrasi Malaysia dah lama mati klu ikutkan. Yerlah sesuka scammers berleluasa siap ada pakatan dgn vvip
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
TuntungReturn replied at 8-6-2021 12:56 PM
kt fb ada kta raja nusantara naik takhta

Xkisahlah siapa asalkan bukan negeri TERPALING
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Skuau replied at 8-6-2021 02:14 PM
Aku pilih Atok la....dia paling layak...tak caya...tanya Atok sendiri...

Aku pun rasa dia plg layak ketika ini tapi bukan selama nya. Dia perlukan rehat cara dia tp idea dia dan suara negarawan Tun M memang diperlukan. Sebab waktu dia memerintah zaman umno team pentadbiran dia bijak kuat dan rajin berfikir. Nak jadi PM bukan takat pandai jaga rakyat tapi kena pandai manage akaun serta pentadbiran negara.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
ajinomotonosuga replied at 8-6-2021 02:18 PM
Semburit akan jadi PM  just be4 pru15

Abahcow resign presiden bersatu..semburit nomo 1

Ramai yg sign petition mana mungkin srmburit naik
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 8-6-2021 02:08 PM
Ha...betulla..haha

Nasib baik kt rumah orang, kalau tidak.. Saya korek bijik mate awak!
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Anne15 replied at 8-6-2021 07:23 PM
Satu jer jln kita nk rentas negeri balik jumpa org tua..pilihanraya

Betul tu sis. Kalau dh pru, xkan diorang halang rakyat pulang ke kg, masing2 akan dibenarkan balik. Itu lah masanya.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
tipahketipung replied at 8-6-2021 10:22 PM
Nasib baik kt rumah orang, kalau tidak.. Saya korek bijik mate awak!

Haha...lawak scene tu.... tapi kak tipah tu baik kira propesyenel x menyerang Hasnah  teruk kat rumah cik Rani..oklah back to topik..

Atee dema ni nak pru x ingat ke kesan PRN sabah dulu.... pemimpin ni langsung x fikir rakyat.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 10:27 PM | Show all posts
Timortimur replied at 8-6-2021 07:21 PM
Pasal isu vaccines itu hari ke?
Bini takkan tak merempan jagong nak letak jawatan, dah bukan kuen ...

good riddance la kat si @azmee06 ada pun tak nampak value
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
dess402 replied at 8-6-2021 04:09 PM
Janji jangan undi umno .
Muka penyamun .

Janji india memang la gitu

kami tak heran pun
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tipahketipung at 8-6-2021 02:57 PM
noor2 replied at 8-6-2021 02:25 PM
Haha...lawak scene tu.... tapi kak tipah tu baik kira propesyenel x menyerang Hasnah  teruk kat ru ...


Akak dah 3 dekad tak ngundi.
Besok lompat2 camporan sini sane langkah la Oyo lah Holiday Inn lah, Seri Malaysia lahhh.
Buang masa berator.
Diaorang dapek allowance kito ni ha dapek la  minyak masak dlm plestik.
Bukan free pon.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
evataso replied at 8-6-2021 10:11 PM
Eloklah jatuh dah macam negara mafia pun ada habis tunggang langgang Malaysia. Rakyat ramai bunuh  ...

Aku dgr dia bakal didakwa sekali.......ade "pihak" yg akan cuba bawak segala salah laku si sembab ni ke muka pengadilan sama mcm najib kena.MRR pun dah x de choice nk menolak.terpaksa akur.pihak itu bukan side nuwart yek.nanti puak2 nuwart claim plak sume ni hasil kerja keras dorg.uwerkk
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 10:48 PM | Show all posts
perembes replied at 8-6-2021 06:02 PM
hrap pm.mahiaddin turun la.. beliau x berbakat utk jd perdana mnteri.. beliau x mampu nak hendel neg ...

dia memang takde bakat.Kelaut dalam semua.
persoalannya, sapa je calon yg layak ni.Masing2 ada kepentingan masing2 ni


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list