Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
4247
View
41
Reply

[Dunia] Pokcik Gates: Mati Kempunan La Korang ~ Aku Takmo Share Resipi Vaksin ~ Vaksin Pon Bukannye Cam Magic Je Selamat

[Copy link]

Author: tumpanglalu74    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-6-2021 05:57 AM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 10-6-2021 10:11 PM
Tadi I haplod pasal khasiat ayor nyor against Covid kat Youtube my akaun got Strike #1 & dapat sem ...

Air kelapa rawat covid? Hahahha
X ada bezanya ko dgn org negara india yg hidu wap taik lembu utk rawat covid.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 05:59 AM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 11-6-2021 01:50 AM
Omputih ney dek cakap deme memang berkias2.  Jadinye mokcik tu tanye Pokcik Gates:

Adekah ber ...

Kalo org da tau ramuan dia sah2 la kena ciplak nanti. So dia pun nak protect produk dia jgk.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya betul juga tu... iols pun rasa was was juga kalau yg astra nk buat kt thailand tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols rasa kalau depa set up dan pantau kualiti beksin, ok jahh.. sbb tu tak voley bg ramuan, takut takde pemantauan. Kang ada yg jual kat shopee lazada fekbeksin ka apa kaa..

Nak buat beksin nihh amik masa bertahun2.. bkn jahh arini ada penyakit, esok voley siap.. giteww..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-6-2021 10:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 11-6-2021 08:53 AM
Iols rasa kalau depa set up dan pantau kualiti beksin, ok jahh.. sbb tu tak voley bg ramuan, takut t ...

Yang untok Covid ney bertaon ape?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-6-2021 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
otai_g replied at 11-6-2021 05:57 AM
Air kelapa rawat covid? Hahahha
X ada bezanya ko dgn org negara india yg hidu wap taik lembu utk  ...

Pegi la kau cucok vaksin Gates tu tiap taon..  Dah nak mampos nanti jangan curi pulak resipi ayor nyor aku.  Aku tak tau pon kelen hidu wap taik lembu..  Ko tau sebab kecik2 dulu opah ko suroh hidu bila demam kan?  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-6-2021 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Drmu replied at 11-6-2021 05:24 AM
Btul ke Tu dia ke edit je ?

Masok sini dek, tengok cara bancoh vaksin:

https://mforum1.cari.com.my/foru ... ead&tid=1252457

Ko rase??
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 11-6-2021 10:18 AM
Pegi la kau cucok vaksin Gates tu tiap taon..  Dah nak mampos nanti jangan curi pulak resipi ayor  ...

Hahaha ciri2 antivaks terserlah iaitu:
1. Melenting bila org x setuju dgn pndpt dia
2. Cuba mengalihkan isu sbnr
3. Gagal memberi hujah saintifik
4. Memainkan sentimen emosi drp fakta

Sudah2 la mak cik. Rentikanlah keje sia2 ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-6-2021 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tumpanglalu74 at 11-6-2021 12:42 PM
otai_g replied at 11-6-2021 11:57 AM
Hahaha ciri2 antivaks terserlah iaitu:
1. Melenting bila org x setuju dgn pndpt dia
2. Cuba meng ...


Aku baru anto mak aku 2nd dose la sundal!  Aku bukan antivax, aku antibodoh.

Sape yang biadap dulu?  Aku tak kenal pon ko sape.  Bermodalkan fugi berlendir ko tu je perasan mude sangat kunooon..  Eh, ko ney sweet 16 ke?  Bila laki ko tergilekan pompuan mude bergetah dari ko nanti baru la ko saddaaarrrrr yang fugi ko sudah tidak bergune lagi..

Kalo ko zantan pulak, elok la pon.  Takde la ko membiak nanti..  Kenape?  Sebab ko bodow la ko tak tau ape2.  Sekadar tau wap taik lembu aje..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 11-6-2021 10:22 AM
Masok sini dek, tengok cara bancoh vaksin:

https://mforum1.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread ...

guna saline pun Ada yek.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik gates tersenyum girang...
_20210611_141926.JPG
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-6-2021 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
sehirkedi replied at 11-6-2021 02:20 PM
Acik gates tersenyum girang...

bill_gates_05.jpg

Dia ney pon delinquent, lawbreaker.  Yang korang nak sangat ikot telunjok dia sekarang ney kenape?

U think people like him became rich by being people like U?  Kah2..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
So, btl la mmg dia ckp kt interview sblm kecoh kes covid dia nk kurangkan populasi manusia
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-6-2021 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Firenzza replied at 11-6-2021 03:09 PM
So, btl la mmg dia ckp kt interview sblm kecoh kes covid dia nk kurangkan populasi manusia

The short video is hard to find now on Youtube.  

Anyway, if we want to know what's going to happen to us all folo the Davos Agenda kata World Economic Forum ney:


https://youtu.be/uPYx12xJFUQ

Have U been foloing the agenda?
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni ashkenazie jew jugak kan. Ni putar alam jugak ni.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Ajal maut hanya Allah yang tau
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Minum ayaq nyok ja la..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
None68 replied at 11-6-2021 06:21 PM
Minum ayaq nyok ja la..

Takleh minum banyak2 nnt sengal2 tulang.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-6-2021 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
rogayahtop replied at 11-6-2021 01:12 AM
alah pakcik ni pun kaya bermula dgn dos tu beli dgn org jugak. dr kecik sampai ke tua menindas org d ...


1 of the oldest videos of him on Youtube:


https://youtu.be/X1oXRYJ9tQ0

Khas buad antuvaksin2 yang memoje-moji beliyau..

Tercirit kot depe ney semalam dengor pokcik tu kata vaksin bukan selamat.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
star_karat replied at 11-6-2021 04:23 PM
Dia ni ashkenazie jew jugak kan. Ni putar alam jugak ni.

Screenshot_2021-06-11-22-04-09-31.jpg
Buku kegemaran dia ajar menipu statistik..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list