Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
11930
View
167
Reply

[Tempatan] The return of the avenger:Dr. Mahathir tawar dirinya ketuai Mageran.Langkah pertama utk jadi Pm again?jengggg...jeng jengggg

[Copy link]

Author: YgBenar    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-6-2021 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
mclaren replied at 11-6-2021 09:37 AM
Nak bawa ke akhirat. Husnudzonlah he he

Kat akhirat dah takde pangkat ngan kuasa kak kata saya pembaris lurus.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Drmu replied at 11-6-2021 06:12 AM
Harap bijan boleh senyapkan dia. Bijan nmpak function sekarang  heol nmpak lbih berkaliber sk ...

X jd pm mmglah berkaliber.masa jadi pm sibuk tarah duit.sama je politician ni semua x boleh pakai.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 11-6-2021 09:51 AM
Kat akhirat dah takde pangkat ngan kuasa kak kata saya pembaris lurus.

Tu kita yang rulers ni percaya. Dia yang konon always out of the box lain pemikirannya. Kita ni dia jentik as picisan katanya.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 09:56 AM | Show all posts
Jangan la teruk sangat mengutuk....Sumbangan dia pada negara terlalu banyak, despite apa pon yg netizen kata. Kita nak puaskan hati anak bini 3,4,5 orang pon x boleh, ini satu negara yang ada 30 juta penduduk.

Bila baca kisah P.Ramlee, kita sedih2 kenapa orang melayu zamana dulu tak hargai jasa dia di akhir hayat dia, konon tak valid, etc.

Benda yang sama korg tengah buat dekat Tun.

Berpada dalam mengutuk.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Sudah..sudah la...
Letih dgr Dan lihat...
Ckup la 2 kali..
Kak nab pun terkucil 2 kali...xmo da 3kali..haha
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
EncikH replied at 11-6-2021 09:56 AM
Jangan la teruk sangat mengutuk....Sumbangan dia pada negara terlalu banyak, despite apa pon yg neti ...

Apa jasa dia yang memorable? KLCC? Twin Towers?
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:03 AM | Show all posts
Bagi lah peluang kat orang lain.. Balik2 tengok cerita ulangan jer............
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Udah2 la tok..........xlarat TGk die bergasak, bergaduh NGN negara luar, Perancis la, India, arab la, China, NGN jiran pun nak bergaduh Singapura la......nk tunjuk hero KT semua negara......... Malaysian ni kuasa kecil je....... Nak jalan kan kerjasama bawak otak bukan pisau (lagu M.nasir)....
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:11 AM | Show all posts
punya la nak bagi boboi pegang jawatan, sanggup mengoffer diri dia tu, tak malu ka? hari tu pun fail manage negara dgn pelantikan gang gang DAP
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:14 AM | Show all posts
your time is over, Tun.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
damsel_fiji replied at 11-6-2021 09:27 AM
baik la bagi kat najib drpd bagi kat si lahanat nehhh

I pun Najib jugak ,ada mybrain, ade diskaun PTPTN, are MRT, add LRT, add klinik 1m, ada brim.........i suka pembangunan n perkhidmatan awam........


Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
dess402 replied at 11-6-2021 09:38 AM
No umno ..
Kumpulan penyamun .

Zaman Umno lah negara kaya....
Zaman Umno lah rakyat cukup segala...
PH dgn PN lah oenyamun sebenar ....lingkup negara...bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 11-6-2021 10:23 AM
Zaman Umno lah negara kaya....
Zaman Umno lah rakyat cukup segala...
PH dgn PN lah oenyamun sebe ...

hehehe ..  zaman umno mmg lah zaman mewah ..  duit petronas senang2 ditarah , perbelanjaan tak telus .  Kerajaan penoh korup .   Ini bodo bertengkat2 .
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
atok tak sah kalau cadangan dia tak melibatkan diri sendiri. all about me me ME!
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:36 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 11-6-2021 09:59 AM
Apa jasa dia yang memorable? KLCC? Twin Towers?

kan..buat LRT pon x integrate sbb nak kayakan kroni..jauh bertiang najib dari si tua kutuk ni..
ntah2 klau dia ni x naik PM malaysia ni juh lagi maju kot drpd sekarang ni..x usah la kenangkan sgt 'jasa' org tua ni..kemusnahan yg dia bawak lagi banyak kot berbanding so called jasa yg x seberapa tuh
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
SBB zaman die xde internet......SBB Tu ramai xtau si Fossil ni punya membongak.....
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:49 AM | Show all posts
pasni camne nak kalahkan Covid? buat pertuduhan Covid liwat Saiful Bukhari lagi ke weh
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
dess402 replied at 11-6-2021 10:36 AM
hehehe ..  zaman umno mmg lah zaman mewah ..  duit petronas senang2 ditarah , perbelanjaan tak tel ...

Duit Petronas Tu Atok kau yg jarah lah bodoh...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 11-6-2021 04:17 AM
I sokong! Lepas tu naib timbalan bg dekat najib


kena ada dlm tu...atuk,najib,yidin,jemin,nuor...wajib sesangat drng tu semua....
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Cukup cukup sudah.....Atok kritik jer lah dari tepi Atok oiiii.....makin teruk negara kalau Atok naik kali ketiga
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list