Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
9951
View
167
Reply

[Tempatan] The return of the avenger:Dr. Mahathir tawar dirinya ketuai Mageran.Langkah pertama utk jadi Pm again?jengggg...jeng jengggg

[Copy link]

Author: YgBenar    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-6-2021 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 11-6-2021 11:33 AM
Buruk je KL zaman dia. Najib naik, amekaw siap hada KL Sentral, project River of Life ka pabenda s ...

pmnawaz  shariflalu  di chowkit.dia komplen kotor!!

madey marah.. suruh bersihkan jalan tu
esoknya org pg bersihkan tp jalan chowkit tu sajalah.. jalan lain tetap kotor..  
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringin kak dah n kak azalina jadi pm TPM..jenis garang Kasi sergah sikit ahli parlimen bangang macam tajudin Tu..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah lah tun m. Bagilah orang lain lak.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tipahketipung at 11-6-2021 02:03 PM

Udah2 la Tok.
Masih tak puas lagi kah?
Bagi lah peluang kat org lain pulak.
Asyik muka hang shj.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
rehat je la tokkkk
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni bukan sesaje nk mencemar duli...dia tahu ape dia nak buat ...tp Rasa nya dh tk lama dh ni...
Good luck tun..walau pun org ckp ko memacam..tp kalau ko Salah ko betul kan la ya ..kalau tak betul ..Kasi perbetul Kan balik sebelum ke alam fana....sila pasti Kan si nakharom Tu Tak Beli jagong ....kalau tak semua mampos dlm kabinet Tu ...rakyat msia Akan matiiii kelaparannn tk cukup makan...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
dess402 replied at 11-6-2021 05:25 PM
Ko paham maksud nyanyok ??  Ke ko ni bukan melayu. ??

95, boleh drive, boleh baca buku, boleh bagi talk, nyanyok?

Tok hang la kot nyanyok. Umur 50 lebih nama cucu pun dah lupa.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya ampun...bila la nak padam
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:44 PM | Show all posts
iman_kasih replied at 11-6-2021 03:18 PM
Skrg memang la ada pakar2 tp adakah mereka ni diberi portfolio atau kuasa utk melaksana? Atau hany ...

Nak Bangnon haramjadah sebaris memimpin dlm Mageran dgn si Atok kutuk?? X payah laaaa,ngarut jer
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:45 PM | Show all posts
iman_kasih replied at 11-6-2021 03:20 PM
Cukup cukup sudah
Cukup sampai di sini saja...hahahaha x pasal2 aku ternyanyi sama sambil baca  ...

Ko ni MN sape eh? mcm org lama jer
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
johnazizul replied at 11-6-2021 11:21 PM
95, boleh drive, boleh baca buku, boleh bagi talk, nyanyok?

Tok hang la kot nyanyok. Umur 50 le ...

hehehe ..  atok sendiri pun mengaku dia dah nyanyuk dah makin pelupa ..  hang pulak sebok awattnya . Hari ni cakap lain besok cakaplain ..  last2 salahkan orang lain . Ini macam lagi nak jadik perdana menteri ??  Sudah2 la ..  rakyat tengah susah ni . Wayang2 bodo ni tak payah lahh .
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
RED 666 replied at 11-6-2021 05:55 AM
takde pun nak pulihkan, masa naik semula jd pm7 dulu apa dia buat? buat rakyat makin meluat dan ra ...

setuju... tak remarkable pun dia as PM ke-7.  asyik cakap Melayu malas. m
say no to Tun M
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 12:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 11-6-2021 08:39 AM
Hang pikiaq la ni takde pakar ekonomi, pakar epidemiologi/kesihatan awam etc etc dok menasihati ke ...

masa PH dulu bukan main ada council of elders dgn zety, daim, prof jomo... last2? koh3
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 03:11 AM From the mobile phone | Show all posts
ziara replied at 12-6-2021 12:59 AM
masa PH dulu bukan main ada council of elders dgn zety, daim, prof jomo... last2? koh3

profesor kangkung
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 05:13 AM From the mobile phone | Show all posts
ziara replied at 12-6-2021 12:59 AM
masa PH dulu bukan main ada council of elders dgn zety, daim, prof jomo... last2? koh3

Iols dah kata, ada pakar tapi tak semestinya depa tau apa nak buat.. giteww..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 05:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Sesuai juga tun m ketuai mageran klu jadi ditubuhkn semula. Tun m ni bagus time negara ada krisis. Cth time kegawatan ekonomi & kejatuhan matawang tahun 97-98. Tun m dgn berani menambat ringgit pd tahap usd1 = rm3.80. Maka xdptla george soros nk terus jatuhkn rm sampai usd1= rm5.  
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 08:02 AM From the mobile phone | Show all posts
sekngucing replied at 11-6-2021 08:59 PM
pmnawaz  shariflalu  di chowkit.dia komplen kotor!!

madey marah.. suruh bersihkan jalan tu

KL memang kotor zaman atok walaupun masa tu tak bersepah sangat pendatang macam sekarang.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
axl_bach replied at 11-6-2021 11:44 PM
Nak Bangnon haramjadah sebaris memimpin dlm Mageran dgn si Atok kutuk?? X payah laaaa,ngarut jer

Give credit where credit is due..hihihi
Bangnon pun pernah majukan negara.  Elok je gandingan atuk dgn dia. Byk je jasa dia dan dia bukannya org yg x boleh buat keje. Ketokohan dia lebih kurang atuk je. Anak didik atuk kan.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
axl_bach replied at 11-6-2021 11:45 PM
Ko ni MN sape eh? mcm org lama jer

Cer teka..hahahahaha

Aku dari zaman study lagi dh berkampung kat cari ni. Tp byk SR la. Muncul sekali sekala bila ada isu best. Tu pun kalau rasa nak komen.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
ejans replied at 11-6-2021 05:28 PM
Ye aku pon setuju.
Nice idea. X tahu pula ada Mageran ni dulu.
Mmg perlu ada badan yg bukan poli ...

Kita banyak x tau sebab bukan zaman kita kot.  Aku pun x lahir lagi time MaGERAN ni ditubuhkan dan ditamatkan..hihihi.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list