Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
9791
View
167
Reply

[Tempatan] The return of the avenger:Dr. Mahathir tawar dirinya ketuai Mageran.Langkah pertama utk jadi Pm again?jengggg...jeng jengggg

[Copy link]

Author: YgBenar       Show all posts   Read mode

Post time 12-6-2021 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts

Entah sape layak jadi PM lepas ni.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
iman_kasih replied at 12-6-2021 08:09 AM
Give credit where credit is due..hihihi
Bangnon pun pernah majukan negara.  Elok je gandingan atu ...

Aku bkn pertikai kewibawaan Atok dan siharamjadah apaka apaka Bangnon haramjadah tu laaa....aku doubt dorg bleh tagteam lagi utk kesekian kalinya.....
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Atok ni dah elok2 jadi pm g resign.
Ni kalau jadi pm lagi xtau nak cakap.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
otai_g replied at 11-6-2021 07:05 AM
Kalo atok blh setelkan masalah covid dan ekonomi ni why not?
Ok je jd pm kali ke3.
Even lim guang  ...

Xyah lah atuk. Iol yakin dia cuma berminat bela terrorist macam zakir naik walaupun akan rosakkan hubungan malaysia india dan menyebabkan harga minyak sawit jatuh.

Begitu juga pakistan and turki akan di sokong habis habisan dan menjejaskan hubungan baik dengan arab saudi dan barat.

Baik lantik hadi awang je macam tu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
The return of saka tua hanat
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah ada result ke ..jumpa semua pemimpin pemimpin politik....???
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
axl_bach replied at 12-6-2021 12:10 PM
Aku bkn pertikai kewibawaan Atok dan siharamjadah apaka apaka Bangnon haramjadah tu laaa....aku do ...

Politik maa...xde yg mustahil unless memang dah berpatah arang berkerat rotan. Harap2 masing2 fikirkan rakyat la kali ni. Masalahnya MRR dan agung dulu la.  Depa nak yg macam mana? So, kene la tunggu keputusan depa dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 02:43 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 11-6-2021 01:26 PM
You wanna talk shit about jasa atok takat berani dengan Yisroel? Pfftttttttttttttt

Kampong dia ka ...

ikut logic ni, no wonder Pekan Pahang ada area paling maju, segi tiga triangle dalam Malayisa, dengan sumbang 90% gross GDP malaysia.

Pekan = Tokyo.

Semua sebab Pekan di bawah Bossku No.1 Najib Razak.

Aku bangga dengan Pekan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list