Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
11705
View
167
Reply

[Tempatan] The return of the avenger:Dr. Mahathir tawar dirinya ketuai Mageran.Langkah pertama utk jadi Pm again?jengggg...jeng jengggg

[Copy link]

Author: YgBenar    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-6-2021 07:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalo atok blh setelkan masalah covid dan ekonomi ni why not?
Ok je jd pm kali ke3.
Even lim guang eng kalo nak jd pm pun blh. Janji masalah setel. Ini lantik anak ulamak jd pm pun mcm x de hasil x guna jgk.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 07:06 AM From the mobile phone | Show all posts
nafsu kpd kuasa bawak kemati...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 07:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku tarik nafas.. Aku hembus.. Rehat la Tun M oii.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 07:07 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 11-6-2021 04:15 AM
Akak tak faham apa yang atok obses sangat dengan kuasa dan dunia.

Geleng pada iols baca.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 07:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Eeeeiii tak malu btuiii mamak tua niii...dia konarrr pusinggggg konon wat mageran ...pastu dia ketua..pastu dia PM

Ingat agung bodo????

Umuq da 96 daaaaa..ko.nk apa laiii aaa tua kutuk...tak ingat mati ke..kuboq..alam lepas mati..ituuuu yg KEKAL..negeri akhirat!!! Dunia ni kejap je cam ko dahhhhh nk mampuih aaa

Jahattt mamak ni..takmo handle memali..takutttt..konon p cuti..suh musang hitam handle as acting PM ..dia nyorok kat hotel mesia...cilako nya mamak..pastu cuci tangan konon hero melayu..tadaknya ko melayu..ko kelinggggggggg pariahh!!!
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 07:18 AM | Show all posts
perjuangan belum selesai.
kipidap tok. life begin at 96 barangkali..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 07:29 AM From the mobile phone | Show all posts
otai_g replied at 11-6-2021 07:05 AM
Kalo atok blh setelkan masalah covid dan ekonomi ni why not?
Ok je jd pm kali ke3.
Even lim guang  ...

Aku setuju yg ni.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
otai_g replied at 11-6-2021 07:05 AM
Kalo atok blh setelkan masalah covid dan ekonomi ni why not?
Ok je jd pm kali ke3.
Even lim guang  ...

Nak pulihkan covid bkn usaha seorg tapi teamwork..ni klu dlm barisan kerajaan pun ada byk kepala mmg susahlah....pru15 kasi can muka2 baru lak
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 07:30 AM | Show all posts
kerajaan sekarang banyak kelemahan...bagus lagi BN
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 07:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 11-6-2021 06:58 AM
Sejenis penyakit mental jugal nii.. ade yg horders..ade yg gila jln jln tanpa arah.. ade yg dengo  ...

Dia hoarder jgk kaka, hoarder nk simpan jawatan PM bnyk2.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 07:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Mageran?. . Tak best nya nama..  tak bertahan ni.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 07:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Idea MAGERAN tu agak menarik utk diperhalusi. Panggil pakar2 duduk dlm jatankuasa ni. Pakar ekonomi, epidemiologi,  kesihatan awam etc duduk sama..dgn harapan buah fikiran mereka boleh menurunkan kes COVID19 dan meningkatkan balik ekonomi negara di samping menarik semula pelabur2 yg dh lari tu.

Kan iols dah kata..otak heols masih boleh pakai. Tp still menunggu komen penganalisis politik. Mungkin ada benda yg iols terlepas pandang. Apa pun,  cadangan heols ni antara yg menarik pada pandangan iols.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 07:37 AM From the mobile phone | Show all posts
tu mahathir hny perlu mainkan isu kepentingan org melayu saja utk tarik sokongan org melayu. ..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 07:41 AM | Show all posts
tambah membara laa bang non ngan geng2 dia.....asyik melepas jer jadi PM.....
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Politaik dedulu buat demi rakyat.. demi kesejahteraan negara..


Politaik skrg if xutk tembolok sendiri.. Utk kroni2
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 07:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Ishhh, Ishhh, Ishhh....
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Udah2 la tu Tun.sedih tgk dia jd PM ke 7.hauk namatey...mcm boneka pkr/dap je..buat keputusan ntah apa2.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 07:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Betul la kata sorg ustz tu. Klau nko cintakan dunia, Allah akn bg nko dunia. Umur Tun panjang sbb dia nk dok kt dunia ni lama2.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 08:03 AM | Show all posts
dah ler Tun.. bawak ler berehat
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Rakyat dah tak kisah siapa perintah. Benda yang difikir adalah pasal moratorium.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list