Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
8770
View
91
Reply

Netizen Trauma Tengok Video Kucing Jilat Puting Jaafar Onn

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-6-2021 09:17 AM | Show all posts |Read mode
Sebelum ini katanya ramai wanita yang ajak Jaafar Onn kahwin.


Namun pelakon ini katanya tak pasti sama ada wanita-wanita tersebut ikhlas atau hanya mahukan hartanya sahaja.


Foto: IG, TikTok






Baru-baru ini nama Jaafar hangat sebab video yang dimuat naik di TikTok.


Tak pastilah apa tujuannya memuat naik video berkenaan tapi apa yang pasti ia menimbulkan persoalan dan keresahan netizen.


Dalam rakaman tersebut, seekor kucing dilihat sedang menjilat puting Jaafar.








Ramai yang kurang senang, lebih-lebih lagi melihat reaksi muka Jaafar.


Geli kata mereka dan ia sekaligus mengundang komen-komen negatif dan lucah.










Difahamkan video tersebut sudah pun dipadam namun netizen yang sempat menontonnya masih 'trauma'.








Setakat ini masih tiada penjelasan daripada Jaafar. Dah kenapa agaknya ya?


Mungkin sekadar bergurau dan bermanja dengan kucing perliharaan. Tak gitu? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi tak perlu la buka thread mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia tengah layan stim ke..
Tak sengaja terrpost video tu kt soc med?
Artis lain leak video tumbuk sambal
Dia leak video... Lain dr yg lain..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahahha hiburan pagi Jumaat. Aritu beliau mandi buih, now kucing jilat puting. Pitammmm
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 09:25 AM | Show all posts
apa benda aku tgok ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 09:27 AM | Show all posts
ya Rabbi video JOnn ni..
gile ke apa ...beastiliaty concept ke ni? kalah bintang hollywood lagi .. at least standard tinggi tak buat porn film.
our society is so terok...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Polis tangkap dia!

Ni kira sexual abuse terhadap haiwan ke ni kiranya? Soalan serious.

Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 09:28 AM | Show all posts
macam2 hal
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 09:30 AM | Show all posts
Edited by animcute at 11-6-2021 09:33 AM
pearl.silver replied at 11-6-2021 09:23 AM
Dia tengah layan stim ke..
Tak sengaja terrpost video tu kt soc med?
Artis lain leak video tumbuk  ...

esok keluar statement ..   1. staf saya tersalah post video ni sebab kami kongsi password.
2. kucing saya tersalah post video ni sebab kucing ada pegang password saya takut saya lupa
3. account saya dihacked oleh kucing.
4. kucing saya rela jadi kambing hitam sebab dibayar eh sorry saya difitnah
5. kucing saya hanya buat bodoh2 ....
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 09:35 AM | Show all posts
sama la, mcm mana la aku nak teruskan kehidupan selepas dpt tahu selera seks atok yg hampir 70 tahun ni...

it's bother me...

nasib baik semalam aku kena swab test, hilang sikit memory kucing isap nen JO

oh ye, bila tgk selere JO , member aku ckap 20 tahun dahulu... dia suka trying budak lelaki yg inesen
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Ya Allah aku ingtkan.. Someone yg ada around dia capture video tu
Rupanya dia post sendiri.. Maknanya dia aware la apa benda yg dia post tu..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 09:51 AM | Show all posts
ya allah. apa benda ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:02 AM | Show all posts
mungkin buang tebiat? masa beliau semakin suntuk?
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:03 AM | Show all posts
sedihnya..moga segera sedar pak japar oiii.
jauh dah ontua renta ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:10 AM | Show all posts
mohtip siap ada yang buat iklan lagi?


Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
ya Allahhh.. kenapa begitu
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
animcute replied at 11-6-2021 09:30 AM
esok keluar statement ..   1. staf saya tersalah post video ni sebab kami kongsi password.
2. kuc ...

hhahhahhahahha...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:47 AM | Show all posts
terinzal ke bang jaapar?
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian kucen tuhh
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 11-6-2021 08:25 AM
apa benda aku tgok ni

Low key bestiality kot
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list