Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
9996
View
121
Reply

Artis Taken Mengaku Single

[Copy link]

Author: Eramie96    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-6-2021 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 14-6-2021 08:19 PM
abg kua.... smpai sudah mngku single, padahal mcm lah org tak tahu

Sapa tu kua? Blh bg klue
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
pencintaABC replied at 14-6-2021 08:21 PM
Tokram dgn Datin Alyah pun sama rahsiakan perkahwinan smpailah wartawan berjaya bocorkan

Alasan sbb nk tggu buat kenduri tp smpai sudah xde kenduri
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Mawar91 replied at 14-6-2021 08:33 PM
Entahla..meols lagi suke mcm style Hanna Delisha tu.tau2 je dah nikah.bertunang pon belom tentu bera ...

kalau artist dgn media iols faham.. nak privacy gitu

tapi kalau personal to personal.. iols tak suka sgt.. ada sorang kwn dulu status FB single..  tp dating ramai2 laki.. mcm mempermainkan perasaan pon ada.. tp some ppl rasa takde masalah

oops..tertukar subject pulak hahaa
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Fawaa pun okay jugak
Takde gosip tup tup pc nak tunang, kawen
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Makcik mas idayu.. gila2 x ngaku dah kahwin.. koserrr
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
asimilasi replied at 14-6-2021 06:46 PM
Paling x bole belah.. arbayah ngan normiang... X ngaku bila press tnya sampai ke sudah... Alih2 bert ...

Terjumpa kat tiktok.. acik bakyah waktu muda penyanyi kumpulan alpha x glamour sebelum disambar kru
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 14-6-2021 09:14 PM
Makcik mas idayu.. gila2 x ngaku dah kahwin.. koserrr

Gosip nie paling hot kan??? Dah cerai berai baru nak ngaku!!!entah apa2 lah perangai sampai perkara penting cam bernikah pun rahsia amat!!dah cerai pandai pulak kompang!!!

Camna eh makcik nie tutup pasal nikah dia???kable kuat dgn wartawan???
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
3chanceno replied at 14-6-2021 09:21 PM
Gosip nie paling hot kan??? Dah cerai berai baru nak ngaku!!!entah apa2 lah perangai sampai perkar ...

Dia dah kasi warning sama wartawan kottt.. wartawan pun seram takut kena serang ngan singa
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa laki pertama arbakyah
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik ziela pun lama rahsia kahwin menteri.. wartawan memang top mulut.. connie pun x tau kahwin sapa..ada kata shahidan... eeewwww
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
HOTCILI replied at 14-6-2021 08:46 PM
Yg ni, wartawan yg bocorkan atau tinyah tu yg sengaja membocorkan?

Diaorang kena tangkap basah kan kat umah yg diorang dok skrg
Masa tu br kasitau sebenarnya dah nikah
Ramai speku tinyah sdr yg sengaja panggil jab agama sebab tokram nak rahsiakan perkahwinan diorang
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 09:37 PM | Show all posts
Edited by solarlunar at 14-6-2021 09:38 PM

1. Norman Hakim & Abby Abadi
2. Hannah Delisha & Suami
3. Farah Nabilah & Suami4. Tokti

Kalu artis lelaki yang I ingt Sam Kepam. Sebelum kahwin mana pernah mengaku couple.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
HOTCILI replied at 14-6-2021 08:46 PM
Yg ni, wartawan yg bocorkan atau tinyah tu yg sengaja membocorkan?

bocor sbb pejabat agama dtg serbu umah tok ram
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
pencintaABC replied at 14-6-2021 08:21 PM
Tokram dgn Datin Alyah pun sama rahsiakan perkahwinan smpailah wartawan berjaya bocorkan

Yg ni lagi legend. Hahah.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
awekjepun replied at 14-6-2021 08:49 PM
Sapa tu kua? Blh bg klue

tk payah nk klu sgt lahhh
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 14-6-2021 09:35 PM
Diaorang kena tangkap basah kan kat umah yg diorang dok skrg
Masa tu br kasitau sebenarnya dah ni ...

Mungkin mereka dok sama lama lepas nikah, baru kena serbu dgn jabatan agama!!

Dah tentu ada orang lapor tapi tak tahu sapa.....jeng jeng jeng
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Bgusla setakat bercinta je xyh nk kecoh2

Dah kawen bru la canang
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Bini jahkatil.. dgn ex pun kata single, dgn suami sekarang pun persiapan beberapa hari je
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Seniwati noor azizah tak suka orang tanya status sheols.

Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
lalasahaja replied at 14-6-2021 09:06 PM
kalau artist dgn media iols faham.. nak privacy gitu

tapi kalau personal to personal.. iols tak ...

Klu mcm kawan chouls tu mmg meols pon x berape suke.lagi2 perempuan.bgi pendapat meols selagi belom sah tu anything can happen.bagus jugak Islam cdgkan senyap tunang war2kan pernikahan Sebb nak jage name baik klu incase x jadi .kan malu pihak perempuan.tpi klu setakat kawan baik tu maybe bole la gtau.pendapat masing2.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list