Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
39953
View
417
Reply

Mengaku isteri pertama dah cukup baik namun lelaki ini bongkar rahsia kenapa dia kahwin lg 1

[Copy link]

Author: anony-mous    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-6-2021 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 15-6-2021 04:09 PM
Nak main jari sensually touch ko naikkan berahi ko pon tak reti. Ujung2 instead of rasa berahi, ko ...

Hahaha..nk tergelak baca komen ko nih..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Jantan x guna.. Apa motif ko pung pang kat media.. Konon baik puji2 bini.. Kalo aku jadi bini ko rasa maluuu... Hal dlm kain semua citer kat org.. Mcm kena game ngan jantan hanatttt
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-6-2021 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
chocobozhere replied at 15-6-2021 08:38 PM
Kawan sekolah aku ni. Dah lama lost contact last2 viral sebab benda ni..

Klau uols masih contact, boleh tlg spill tea
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 15-6-2021 03:20 PM
Kahkahkah!!!! Betul jugak ni. Xpernah terfikir. Klau nk ikut nafsu, ada je prempuan nafsu lg kuat  ...

Taboo tau kalau pompuan dikata kuat nafsu seks...mmg org pandang serong hahaha..tp jantan kuat nafsu seksdikata ok sbb diorg ada 1 nafsu je..puihhhh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-6-2021 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Chah21 replied at 15-6-2021 09:26 PM
Oh xde rezeki la tu..
Hihi sylibus uia salah ke tu..

Xpasti la silibus mana sbb i belajar dlu mmg x sama silibus mcm uols. Dan dri komen u mcm belum kahwin? Practically said, mmg x ada mcm tu. And, bukan x ada rezeki tp mmg kami merancang using that method and it works
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 15-6-2021 04:56 PM
Kaya tahap mana? Wife dia ada maid x? Kang ada maid takut pulak pi tala maid

Tak tau la kaya tahap mana. Dh bahagi 2 famili + anak2 berderet tu tak tau la still kaya ke idok. Komitmen mesti tinggi tu. Tp sales dia sbg ren tu mmg byk la. Dlm industri hartanah ni, dia antara yg dihormati & dijemput bagi ceramah semua. Dia sbg individu mmg baik, humble je. Sbg suami iols tak tau la
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 15-6-2021 09:30 PM
Kdg lepas luar pun leh pregnant sebbab waktu dayung pun sperm dah keluar sebenarnya tanpa laki sed ...

Kn sis.. if planning guna ni bjaya slmt ler.. klu x brapa slmt,pasang jela tlinga kena ceramah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-6-2021 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 15-6-2021 09:30 PM
Kdg lepas luar pun leh pregnant sebbab waktu dayung pun sperm dah keluar sebenarnya tanpa laki sed ...

Ya, itu yg menyebabkan pregnant. Bukan sbb sperm berenang dari peha ke uterus. Tp sbb dah terlepas sikit masa mendayung. Bukan ke kak pam bising ex laki dia PE? Sb tu ank berderet jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Chah21 replied at 15-6-2021 09:24 PM
Tudia.. ada otak ke xde zantanz tu..  dpt ke zakat

Sbb anak2 dia ramai..lebih dr 10 tak silap aku...dpt la bantuan zakat..tu yg loyer aishah tu tulis"zakat utk zakar"..
Kalau aku la jadi jantan tu  malu weiiii..maruah kt mana nak letak hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 15-6-2021 09:35 PM
Xpasti la silibus mana sbb i belajar dlu mmg x sama silibus mcm uols. Dan dri komen u mcm belum ka ...

ank 4 dh u.. yup klu it works for you slmat la..
Ada kwn I guna ni jgk,ank ke4 sangkut dekat,,lg 3 org guna cara ni jauh2.. tula time subur pon on xde rezeki lekat..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 15-6-2021 09:37 PM
Ya, itu yg menyebabkan pregnant. Bukan sbb sperm berenang dari peha ke uterus. Tp sbb dah terlepas ...

Hebat betullll sperm leh berenang dari peha... Haha
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
matseh replied at 15-6-2021 04:45 PM
Tak lah. Cuma sll dgr keluhan wanita2 bekerjaya ni. Nak pikir kerja di opis kerja2 di rumah bila b ...

Jadinya yg 2nd wife tu tak de income tak pe la, kira mcm hamba abdi la utk pasangan suami isteri tu...dah la kna share kote kna share rumah lagik...wow brilliant betul otak chuol dlm memperbodohkan wanita atas alasan agama...
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
tgok 2nd wife dia bukan lawa pun x paham aku jantan ni kawen byk2 pun dpt kerang yg sama jugak bukan kerang hybrid..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 15-6-2021 09:37 PM
Sbb anak2 dia ramai..lebih dr 10 tak silap aku...dpt la bantuan zakat..tu yg loyer aishah tu tulis ...

Ya ampun.. ramainya.. cm mna boleh fikir nk kawen ramai sedang ank2 x cukup serba serbi  maw pulak perempuan2 it kt dia
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Pentingkan diri sendiri. Kau sendiri yg tulis yea. Isteri kau ketepikan perasaan demi kau, tapi kau takder pun nak ketepikan nafsu demi dia. Isteri berkorban bagai, kau sendiri rasa dah sempurna hujung2 tak cukup jugakkkk
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab nak pussy lain
FB_IMG_1623764904632.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:57 PM | Show all posts
ni la kehebatan jantan skrg, pikir dgn kote
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni pun MO jijan seman ajar anak murid dia ke? Muka below par je pun.. cerita macam ko terplaing ceh
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 15-6-2021 09:30 PM
Kdg lepas luar pun leh pregnant sebbab waktu dayung pun sperm dah keluar sebenarnya tanpa laki sed ...

Gred A tu, dari segi kualiti sperm. Berletus awal pun boleh survive.
Tapi, in terms of skill mendayung, apoooo, wife baru nak masuk gear D, ko dah N, tarik handbrake terus P.

Ni, kakak yg anak ramai yg cakap dgn saya. Kihkihkih

Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
PinkyPie replied at 15-6-2021 09:55 PM
Sebab nak pussy lain

Kalau la kan...KALAU aisyah teringin nak madukan budak safuan ni dgn alasan sapuan ni 30 saat je dah terpancut ecah tak puas , acaner ye..hahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list