Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
39947
View
417
Reply

Mengaku isteri pertama dah cukup baik namun lelaki ini bongkar rahsia kenapa dia kahwin lg 1

[Copy link]

Author: anony-mous    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-6-2021 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Senang cakap ko mmg tak pernah cukup, sapuan
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Wife ke 2 di janda xsilap. Mungkin ade sebab dia nk tolongla tu #donehusnuzon
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Safuan ni byk duit oooo. Dia REN yg sgt berjaya. Sales dia giler kencang. Tp dia pernah jatuh dulu sblm jadi REN dan masa tu Aisyah la di sisi. Dah kaya, kawen sorg lagi huhuhu. Aku saspek dia ni nafsu kuat so wife tak terlayan. Tapi dah tau ko tu nafsu kuat, nape la suruh bini beranak ramai2 & kenapa tak provide maid. Mana la wife nk layan ko sgt kalau anak pun susun paku. Tak salah aku dia kawen dgn Aisyah 10 thn, anak 6, sorang meninggal.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Definisi hak seorang Safuan
Screenshot_20210615_131110.png
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat fb status perkahwinan still bujang ahaha..
I xsurprise da bini dua dia still register dating profile baituljannah ke tinder ke..
Tunggu je la nnti perempuan bodo percaya ayat power dia, bole jd la bini ke3..
Depan bini memuja2, pijak semut xmati..

Bini pertama xkje kan.. hadap lah demi anak2 katanya..
Anak 5 org rapat2 mcm mana nak berdikari or keja.. pandai dia ikat bini dia..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Isteri bodoh macam ni kot yang setazah jadian tu maksudkan...
Redho...asalkan nafkah tak putus, ko tak perlu ada perasaan ye wahai perempuan...

Okay, done kecam...
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa yg kau cari dlm hidupmu
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Batang power.Komen pakcik2 pencen dkt FB
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian bini sama2 susah..last2 dia cari lain..
Dh la canang merata dlm fb..
Prnh knal someone yg sama2 bljr,sama2 susah..
Dr xda apa..sewa bilik je..smpai la sama2 bjaya..
Lpas tu suami mtk kawen lain..isteri mtk cerai..
Skrg masing2 dh ada psgn lain..
Tp suami still bderet ngn ank kck..ank dgn wife lama dh besar2..hdup sndri dh semua..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Entah apa yg dia kejar, entah apa yg dia cari pun x taulah. Masa gigih buat ayat throwback boleh kenang satu2 jasa n pengorbanan bini pertama. Patutnya masa terfikir utk kahwin 1 lagi yg dia patut ingat semua tu. Ni dapat yg ke 2, x mustahil esok2 bertambah lagi..atas alasan dia mampu
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Konon dah terpaling sangatlah ni.. nampak sangat kedua isteri ni pun tak ada hubungan yg baik. Kau je yg melebih puji diri sdiri.. phuiii sangat
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Acah hebat la tu eh puii
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodohnya laki ni. Eh kesian bini 1st.. laki rak reti syukur.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-6-2021 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
PinkyPie replied at 15-6-2021 01:13 PM
Definisi hak seorang Safuan

Eh boleh bangga ????? Mcm ni adil ke??? Bini dia betul2 diperbodohkan sbb ank berderet. Tp xkerja.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-6-2021 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
gam_gajah replied at 15-6-2021 01:04 PM
Safuan ni byk duit oooo. Dia REN yg sgt berjaya. Sales dia giler kencang. Tp dia pernah jatuh dulu s ...

Mmg napsu dia kuat. Dia sdri mengaku . I stuju apa uols ckp. Lepas tu kenapa share aib bini tu?? Mcm bangga sesangat dpt kahwin. Mcm 1 kelebihan pdahal benda tu memalukan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-6-2021 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Cassieopeia replied at 15-6-2021 01:02 PM
Wife ke 2 di janda xsilap. Mungkin ade sebab dia nk tolongla tu #donehusnuzon

3 kali cari janda. No 1 di terengganu, tp yg tu tolak sbb xnk laki org. No 2 melaka, tp xjd. Now yg ni. Entah dkat mana dia jumpa. Mcm nabi dlu kahwin janda niat nk tlg ank2 x ada ayah. Yg ni dia mengaku sbb napsu
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
To aisyah, sila bukak tinder ...Rasa nak gi dating, campak anak2 Tu kat madu and go out. Kalau laki start bukak khutbah, lempang si laki Tu..duit g dating jangan lupa rembat sesiap Dari laki.

Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by babynina30 at 15-6-2021 01:53 PM

20210615_135309.jpg
gam_gajah replied at 15-6-2021 01:04 PM
Safuan ni byk duit oooo. Dia REN yg sgt berjaya. Sales dia giler kencang. Tp dia pernah jatuh dulu s ...


U ckp dia REN.i teringat ada 1 agent nama safuan selalu gila menghantui i kt wasap.

Hi.. I'm Safuan, property agent. Currently I have a buyer looking for a unit in PJ. Basic house pon boleh. Budget below 260k..

If u have a house, or know anyone want to sell their house in Petaling Jaya, please let me know. Thanks

I tgk blk gmbr dia.lah mamat ni ke rupanyaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Persis pensel ikea dah terpatah separuh . Tp sembang berdentum dentam
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Jantan babi.

Bila dah berharta terus carik lain.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list