Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
39948
View
417
Reply

Mengaku isteri pertama dah cukup baik namun lelaki ini bongkar rahsia kenapa dia kahwin lg 1

[Copy link]

Author: anony-mous    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-6-2021 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
takpaham bila org kata laki2 kawen byk sebab kuat nafsu. cuba ko tanya pempuan2 are they really puas after sex?  

takat 2 minutes and done dah claim kuat nafsu
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Cassieopeia replied at 15-6-2021 01:02 PM
Wife ke 2 di janda xsilap. Mungkin ade sebab dia nk tolongla tu #donehusnuzon

Janda? Kompem dah penah kongkek seblom nikoh.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 02:08 PM | Show all posts
ni semua BABI!!...kemain bercerita isteri pertama susah senang same2, dh berduit sikit kawin lain...ni jenis fikir pakai kepala takok...hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 15-6-2021 02:06 PM
takpaham bila org kata laki2 kawen byk sebab kuat nafsu. cuba ko tanya pempuan2 are they really puas ...

Nafsu dia je la selalu jantan kabaret ni fikir. Nafsu wife dia, sundri2 kasik puas.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 15-6-2021 12:34 PM
Bangga la dpt bini bodoh. Tp cerdik atas kertas. Betul2 jatuhkan maruah bini dia bila share mcm tu ...

Selfish jantan ni
tak pikir perasaan bini
agaknya setuju dlm keterpaksaan
sebab tak keje kan
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 02:14 PM | Show all posts
krustykrab replied at 15-6-2021 12:46 PM
Dari  cerita ko ni, ko sbnarnya nk suruh carik.maid bukan bini...kalau nak berpoligami wajib la ad ...

Mana ada local nk kerja maid. Biaq tak makan. Baik jadi bini. Rezeki pun masyukk. Maid kena bayar gaji, jadi bini x yah.
Dua2 kerja. Bini 2 dua jaga rumah tangga. Dapat juga nafkah.



Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Benciii

Dh tau anak ramai, p nikah 1 lagi tambah susah bini 1

Otak ada kt telo gamaknya.. ptt dia p bantu bini ngan anak tuh

Wei dalam lubuk hati paling dalam sapa tauuuu...

Aisyah bini nabi pun ada cemburu kt bini yg lain. Ini kan pulak wanita biasa ni...
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
matseh replied at 15-6-2021 02:14 PM
Mana ada local nk kerja maid. Biaq tak makan. Baik jadi bini. Rezeki pun masyukk. Maid kena bayar  ...

Dayusnya jantanyg mengaku islam tp tanggungjawab cari nafkh letak pada bini..tak takut ke diakhirat nnt tuhan tanya..

apa guna jd jantan baik potong saja kote tu bg anjing makan..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 15-6-2021 02:09 PM
Nafsu dia je la selalu jantan kabaret ni fikir. Nafsu wife dia, sundri2 kasik puas.

Kannn
Dasar pensil 2b...
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 15-6-2021 06:09 AM
Nafsu dia je la selalu jantan kabaret ni fikir. Nafsu wife dia, sundri2 kasik puas.

usap sendiri jelah kan
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
keperluan apa yg dimaksudkan tu..batin beliaukah? kesian plk bininya .huhu
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
bloodyamuk replied at 15-6-2021 12:26 PM
tapi iols pun dioffer jadi bini kedua sebab bini pertama yang suruh laki tu cari...

tapi iols tol ...

apa alasan bini 1st carikan madu utk lakinya tu?
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 15-6-2021 02:06 PM
takpaham bila org kata laki2 kawen byk sebab kuat nafsu. cuba ko tanya pempuan2 are they really puas ...

Haa itu lahh.. klu org puan ni boleh kwin 4 ramai dh laki kena madu

Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 02:30 PM | Show all posts
hamboi incik Sapuannnnn..eksen tu yang tak menahan. demi view kah?
ramai la yang nak berguru nt neh!
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 02:39 PM | Show all posts
Kalau x berbini dua agaknya ada ke post penghargaan camtu? Lagi satu, mamat ni ada meniaga pape ke MLM ke tengok dp fb tu mcm pakai smart2 memang saje nak kasi viral
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 15-6-2021 02:06 PM
takpaham bila org kata laki2 kawen byk sebab kuat nafsu. cuba ko tanya pempuan2 are they really puas ...

Errrr, ada org cakap kat saya, lelaki yg ramai anak, maksudnya tak power.
Dayung sekejap, terlepas benih.
Isteri baru nak fefeeling. Hahaha.

Ni, org la yg kata, bukan saya. Anak saya 2. Saya pun baru 2 kali rasa pregnant. Tak ramai. Mcm betul je apa yg org tu cakap.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 15-6-2021 02:21 PM
usap sendiri jelah kan

Or fake climax sebab dah nyampah sangat ingat nak cepat abes ja. Dah la 2B ja, lagik nak perasan macam penis dia tu saiz congo apreka.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
matseh replied at 15-6-2021 12:39 PM
Ramai staf perempuan komplen sbb penat, time PKP ni. Sbb gilir2 kerja dan kadang2 dua2 kerja. kena h ...

Ni la jantan gila tak cerdik punye alasan. Pandemik mcm covid, Spanish flu ni 100thn sekali je pun muncul. Dh ngape nk pakai justifikasi new normal la ape la. Dah mmg nafsu kuda tu ngaku jelah
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
24 jam isteri jaga ank.. ank 5 org ,berenti kerja.. mmg isteri jenis pendam la ni.. nk luahkn xpuas hati ke sedih ke kang kena cop.derhaka
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
hashashes replied at 15-6-2021 02:39 PM
Kalau x berbini dua agaknya ada ke post penghargaan camtu? Lagi satu, mamat ni ada meniaga pape ke M ...

Agent sewa/juai rumah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list