Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
28589
View
416
Reply

Mengaku isteri pertama dah cukup baik namun lelaki ini bongkar rahsia kenapa dia kahwin lg 1

[Copy link]

Author: anony-mous    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-6-2021 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
hmm hmm hmm dilarang mencarut dilarang mencarut
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ada citer zaman susah dia dulu yg buat dia jadi REN utk bayar hutang2 dia. Yg i ingt dia ada beli honda accord tapi tak mampu bayar. Kalau korg rajin khatam fb dia mesti jumpa post tu, unless kalau dia delete la. Baca post tu uols akan bertambah kesian kat 1st wife. Betapa redhanya la dia ni berlakikan mamat ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Nurul8001 replied at 15-6-2021 02:41 PM
Errrr, ada org cakap kat saya, lelaki yg ramai anak, maksudnya tak power.
Dayung sekejap, terlep ...

sy pun dengar benda sama. Laki syok sendiri feeling power to the max. Padahal bini apa pun x layan, kepala dok merewang fikir anak fikir baju x lipat, setakat celup 3x lepastu pancut, terus mengandung, anak berderet2 maksudnya batin kuat. apooooo.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 03:35 PM | Show all posts
annehuda replied at 15-6-2021 02:45 PM
Ni la jantan gila tak cerdik punye alasan. Pandemik mcm covid, Spanish flu ni 100thn sekali je pun ...

Ini boleh guna zaman normal pun. Peace of mind. Sblm bagi kawin tu screen la dulu. Interview. Tgk serasi tak dgn anak2. Dgn isteri tua.
Just imagine, madu tu ada diploma, boleh drive, good in tech. Masak pun ok. Willing to share isteri punya responsibility. Husband pun kena up la dia punya kerja and responsibility. Kerja dgn lebih kuat.

Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak2 kecik lg.. bila giliran bini muda, aisyah terpaksa hadap anak sorg2. Penat oo klo xde maid
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko tak payah la nak justify sebab kahwin lebih dari 1 ni and then acah acah appreciate wife pertama . Dok sibuk fikir hal sendiri nafsu kuda tu..cuba duduk tempat isteri tu, jaga anak, urus rumah etc etc. By end of the day kuda pun layu jadi puppy
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-6-2021 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Chah21 replied at 15-6-2021 03:22 PM
Boleh u.. ramai jgk yg kt luar, tp sperm dia berenang ke ovum.. ada jgk yg prem ejaculate.. yg bia ...

Xboleh. Sbb tu i ckp prem ejaculate atau nama lain ejakulasi pramtang.  Laki jenis xtahan. Baru kejap mendayung dah pancut , dah terkeluar sikit. Laki kalau terror, masing2 dah puas atau cukup, dia stop & pancut luar
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 03:45 PM | Show all posts
Chah21 replied at 15-6-2021 03:15 PM
Bini muda tu nk.jga x ank2 tiri? Kang kluar confession krt mngata laki x adil pulak jarang bini mu ...



Perumpamaannya. Sharing..bukan hanya laki. Tapi tangunggjawab juga.
So utk calon2 ni. Di galakkan isteri2 yg cari dan approved bukan suami. suami pun kena OK kan juga.
Tapi jgn la cari yg muka pecah 24, suara mcm sajat. body mcm tong drum 100 gelen.
At least kalau bawak kenduri pun x malu.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-6-2021 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
gam_gajah replied at 15-6-2021 03:28 PM
Dia ada citer zaman susah dia dulu yg buat dia jadi REN utk bayar hutang2 dia. Yg i ingt dia ada bel ...

Ya ampun!!! Ingatkan tambah lg 1 tu dah mmg kaya tahap alip sukri!!! Rupanya sesak jugak. Bila org nasihat secara general, perempuan kena ada duit sendiri, sentap belaka suri rumah ni. Tp tgk la kes mcm ni. Bini tu xsuka pon terpksa terima bukan sbb dia baik tp sbb terpaksa. Kalau terima awat x berbaik dgn wife no 2????
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
PinkyPie replied at 15-6-2021 01:13 PM
Definisi hak seorang Safuan

Eewwwww menyampah pulak baca
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
hashashes replied at 15-6-2021 02:39 PM
Kalau x berbini dua agaknya ada ke post penghargaan camtu? Lagi satu, mamat ni ada meniaga pape ke M ...

Good point to ponder
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 03:49 PM | Show all posts
Bagi bini ko beranak sampai 5 lepastu ko pegi cari lain
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Mujur lelaki jenis begini tidak menepati ciri-ciri lelaki idaman kita dari segi rohani dan juga jasmani.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak tunjuk bahagia ke padahal keduanya tak pernah jumpa pon aku rasa

3 tahun baru
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
airmineral replied at 15-6-2021 02:22 PM
apa alasan bini 1st carikan madu utk lakinya tu?

bini first ada cancer tapi iols taktau stage berapa, die kesian kat suami dia dengan anak2 nanti...laki tu memang baik walau age gap dengan iols sangat tua sket...

Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Aisyah ikut je, kata bang sapuan sifu jejantan gatal.

Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 15-6-2021 03:13 PM
dahla 2b, 2 minit pulak tu. pastu jaja merata kuat nafsu utk lesen berbini lagik

Nak main jari sensually touch ko naikkan berahi ko pon tak reti. Ujung2 instead of rasa berahi, ko rasa nak terajang jah dah laki ko dok korek2 vayjay ko macam korek lobang hidong carik taik idong. Lagik nak gebang kuat nafsu penis power bla bla bla. Pft.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 04:11 PM | Show all posts
squeeze replied at 15-6-2021 02:08 PM
ni semua BABI!!...kemain bercerita isteri pertama susah senang same2, dh berduit sikit kawin lain... ...

itu kalau berduit. mampu bukan takat tabur $$$ je. Masa..masa dah cukup ke luang dengan anak2, didik anak2 tu. Jangan setakat tabut $$$ and benih tapi anak2 semua bini handle and ambil tahu.

Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 04:12 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 15-6-2021 04:09 PM
Nak main jari sensually touch ko naikkan berahi ko pon tak reti. Ujung2 instead of rasa berahi, ko ...

tersembur teh ais i ni ha..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa kata lepas ni interview pulak si aisyah tu. Apa perasan dia sepanjang berkahwin & bermadu? Kenapa si somi yg suka take claim kalau dia dapat berpoligamy sedangkan mulianya hati isteri2 dia sanggup berkorban. Sepatutnya si aisyah ni yg tulis luahan berjela sebab dia berjaya menguruskan emosinya & rumah tangga walaupun si somi part time sajo.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list