Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
39954
View
417
Reply

Mengaku isteri pertama dah cukup baik namun lelaki ini bongkar rahsia kenapa dia kahwin lg 1

[Copy link]

Author: anony-mous    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-6-2021 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Nurul8001 replied at 15-6-2021 04:24 PM
Lepas luar tapi tak semua. Husband dia tak power kot, geli sikit, tuss terpancut. Yg lepas luar  ...

xtawu la awk.. xsempat skodeng
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawan sekolah aku ni. Dah lama lost contact last2 viral sebab benda ni..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 15-6-2021 02:06 PM
takpaham bila org kata laki2 kawen byk sebab kuat nafsu. cuba ko tanya pempuan2 are they really puas ...

Lelaki malaysia kalau ada perempuan tempatan kawen warga asing tak abis2 perli konon pompuan tu nak yg saiz 2 cekak je la itu ini laa
Sedar pun diri memasing tu tak mampu pun nak puaskan bini memasing.
Tapi ada hati gak nak kawen byk, padahal bini sendiri tah2 tak penah klimaks pun.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 15-6-2021 04:27 PM
Maksudnya laki they all lepas dalam la tu. Kalau lepas luar xkan jd. I tau sbb ni je cara i amalka ...

Masatu hari subur ke u? I dulu kluar exam soalan ada chance x pregnant if lepas luar,, coz sesetengah org sperm dia gred A klu kt peha ke vulva ke ada chance jgk dia berenang.. klu yg berjaya xpregnant tu ada kmungkinan bkn time subur atau sperm suami gred biasa.. cuma biasa org planning cara ni dh taw rhythm method dh.. avoid hari tertentu yg chance pregnant tinggi..utk yg x teratur tu jga2  jgn buat status medsos pulak x ready nk tmbh anak coz ni kategori planning seniri
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
gummiebear replied at 15-6-2021 12:16 PM
Puji bagai nak rak last2 berbini dua juga. So what was the reason?

Maknanya..kalau bini angpa tak cukup baik,kekalkan jer la dengan satu bini..gitu la ikut faham saya.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
matseh replied at 15-6-2021 04:45 PM
Tak lah. Cuma sll dgr keluhan wanita2 bekerjaya ni. Nak pikir kerja di opis kerja2 di rumah bila b ...

Ya ampun.. ramai bini bkn duk serumah.. wajib asingkan rumah yg selesa ye..katakan isteri 1 ja ada anak,tu I tanya isteri kdua tu nk jaga ank2 tiri ke.. lg la laki busy,,mean tanggunjwb kt ank tu ke laut ke cm mna,,x masuk lg dlm keadilan nk bawak byk kapal.. adeh..pning ye mentality lelaki2 skrg.. laki x mampu tanggung 1 kluarga,cm mna dgn nafkah 2 kluarga? Serious ke poligami ni berlandaskn agama.. sediakan nafkah yg cukup tu tugas suami..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
lostnfaun replied at 15-6-2021 06:35 PM
Bini muda janda ada anak jgk.. tak silap mcm 3 org cuma tak pasti ada ke ank dgn bini baru..

Kiranya bkn la tujuan kawen 2 tu nk ringankn letih isteri pertama jaga ank5 24 jam la kn.. lg satu bkn duk.serumah kn isteri2nya.. so xdak timbul setel kerja rumah la kn..
Ntah la simpati ngan isterinya..  harap2 x la smpai mudaratkan isteri pertama yg boleh mudaratkan kesihatan mental isteri tu.. sbb apa, Dr cara pnulisan suami xde rasa bersalah atas tekanan emosi kt isteri dia.. klu btul2 fikir pngorbanan,,, dgn ank2 jarak dekat cmtu,, xdela kluar ayat2 kt fb nya
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
TulenBang replied at 15-6-2021 06:38 PM
Klu 6 org anak dlm masa 10 tahun rasanya dia ni masalah nafsu tak terkawal agaknya  ... ada 3 org an ...

Yg paling sedih smua ank 24 jam isteri uruskn smpai suami rasa hidup terasa sng siap.byk masa extend masjid
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
anilanil replied at 15-6-2021 03:59 PM
Living proof lelaki yg suka perempuan yg 'bodoh2'.

Yg rata2 lelaki komen setuju dgn muhaya & kutuk2 amalina tu i anggap mmg sejenis safuan ni je.. sejenis yg letakkan pmpuan bawah tapak kaki diorg.. sebab tu benci sgt kat pmpuan yg strong & berani speak up mcm dr amalina tu..semua lelaki inferior mmg mengimpikan pempuan mcm aisyah ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 15-6-2021 06:47 PM
Kan. Pelik aku.banyak masa sangat sampai terkukur nak kawin lain. Sure anak dia tak layan ni. Sebb ...

Suami yg jnis membantu jga ank ni dia lg sng fham taw cm mna tenaga diperlukm utk settle Hal ank2,bg perhatian cukup bg kasih syg yg cukup.. selalu jmpk yg jnis gatal2 ni ank2 isteri 1 pon x cukup bahagia.. byk ye I jmpk n I seniri tumpang sedih.. rata2 isteri surirumah ank dh byk,mcm terikat dgn Suami
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
lostnfaun replied at 15-6-2021 06:18 PM
Post fb dia tue dari minggu lepas lagi kecoh. Lepas diserang oleh makcik bawang post tue dia delet ...

Bukan jujur tp bengap..isu yg buat bini sedih di kompanh kt org..aku rasa jantan ni ada agenda lain kot
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 15-6-2021 12:09 PM
jantan keparat ni nak cite ape? yg dia bernafsu kuda dan bini dia redho je dia cari puki extra?

Lama x dengar keparat word...rinduu.ahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Siannya...
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 15-6-2021 08:40 PM
Lelaki malaysia kalau ada perempuan tempatan kawen warga asing tak abis2 perli konon pompuan tu na ...

Patut jantan2 yh betpoligami ni malu dgn pompuan2 yg kawin negro...sbbnya pensil 2b diorg tak.mampu pun nak puaskn kesemua bini2...kesiann bini2 dah la bergilir2, terpaksa buat2 puas dgn pensil 2b..ujung2 tuduh bini longgar hahahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-6-2021 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Chah21 replied at 15-6-2021 08:42 PM
Masatu hari subur ke u? I dulu kluar exam soalan ada chance x pregnant if lepas luar,, coz seseten ...

Kat peha dia akn ada dekat peha jah uols. Sperm mana boleh hidup lama dgn condition dkt luar. Ya pernah jah hari subur tp x ada apa2 sbb dkt luar
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Chah21 replied at 15-6-2021 08:47 PM
Ya ampun.. ramai bini bkn duk serumah.. wajib asingkan rumah yg selesa ye..katakan isteri 1 ja ada ...

Teringat jantan bewak yg bini4 ke 3 baru2 ni...dah la miskin dpt bantuan zakat byr sewa rmh, mkn minum etc...simpan semua bini dlm 1 rmh...semoga bewak ni terus jd kayu api neraka kelak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-6-2021 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
sweetpea911 replied at 15-6-2021 08:57 PM
Yg rata2 lelaki komen setuju dgn muhaya & kutuk2 amalina tu i anggap mmg sejenis safuan ni je.. se ...

Lelaki mmg suka prempuan bodoh xmelawan . Kalau laki tu taraf billionaire ok lah
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 15-6-2021 09:22 PM
Teringat jantan bewak yg bini4 ke 3 baru2 ni...dah la miskin dpt bantuan zakat byr sewa rmh, mkn m ...

Tudia.. ada otak ke xde zantanz tu..  dpt ke zakat
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 15-6-2021 09:22 PM
Kat peha dia akn ada dekat peha jah uols. Sperm mana boleh hidup lama dgn condition dkt luar. Ya p ...

Oh xde rezeki la tu..
Hihi sylibus uia salah ke tu..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Chah21 replied at 15-6-2021 08:42 PM
Masatu hari subur ke u? I dulu kluar exam soalan ada chance x pregnant if lepas luar,, coz seseten ...

Kdg lepas luar pun leh pregnant sebbab waktu dayung pun sperm dah keluar sebenarnya tanpa laki sedar.. Ni jenis gred a.. Ni doktor yg bagitau
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list