Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
8670
View
95
Reply

Lisa Surihani Selamat Bersalin Anak Lelaki, Sama Tarikh Lahir Dengan Yusry

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-6-2021 11:37 AM | Show all posts |Read mode
Ulang tahun kelahiran yang ke-48 Datuk Yusry Abdul Halim cukup bermakna apabila isteri kepada pelakon dan pengarah tersebut iaitu Datin Lisa Surihani selamat melahirkan bayi lelaki pada pukul 2.30 pagi, Selasa.


Pengarah berusia 48 tahun itu meluahkan rasa syukur atas hadiah hari lahir istimewa itu dan turut memberitahu isteri dan bayi lelaki mereka kini dalam keadaan baik.


Foto: IG






"Alhamdulillah. Lisa telah selamat melahirkan bayi lelaki pada pukul 2.30 pagi tadi. Baby dan mummy, kedua-dua dalam keadaan baik. Syukur.


"What a birthday present. Welcome to the world Junior!" tulis Yusry.


Ahli kumpulan KRU itu mengumumkan berita gembira tersebut menerusi laman Instagram miliknya pada Selasa.




  



Rata-rata netizen serta rakan selebriti turut mengucapkan tahniah dan mendoakan agar segala urusan Yusry sekeluarga dipermudahkan.


"Alhamdulillah tahniah kak @lisasurihani dan abang @yusryabdhalim... semoga anakanda kalian menjadi anak yang soleh dan salah satu asbab kalian ke syurga. Amin. Selamat berpantang kak Lisa.


"Sama tarikh dengan hari lahir anda. Syukur Alhamdulillah... tahniah untuk anda berdua ya.


"Alhamdulillah... wah tahun hadapan bolehlah sambut hari lahir dengan daddy dia sekali ya. Tahniah Lisa dan Yusry," komen beberapa netizen.


  



Bagaimanapun usaha mStar untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut mengenai kelahiran anak ketiga pasangan itu gagal apabila Yusry belum membalas mesej.


Pada Februari lalu, Yusry mengumumkan isterinya yang juga seorang pelakon sedang hamil cahaya mata ketiga selepas menerima banyak pertanyaan netizen dan rakan media.


  



Bagaimanapun Yusry menjelaskan dia dan isterinya tidak berniat untuk merahsiakan berita gembira tersebut kerana beranggapan kehamilan ketiga itu tetap akan diketahui ramai tanpa perlu pengumuman.


Pelakon filem Ular itu mendirikan rumah tangga dengan Lisa pada 23 Februari 2012 dan dikurniakan dua cahaya mata, Yahaira Leanne, 6 serta Yusof Leonne yang kini berusia empat tahun. -CARI


Sumber: mStar Online
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Congrats both of you.
Mcm cepat lak lisa dah bersalin. Tak mcm some ppl kan yg ghairah sgt tunjuk2 double lines tu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 11:46 AM | Show all posts
alhamdulillah..tahniah....
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah lisa yusry
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
YL the third. Apa agaknya eh? Yunus, Yasin, Ya'qub..ehehe.. meh2 sama2 teka
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
aikkk? daa bersalin?rasa macam baru je umum ngandung haritu.. pepon tahniah...
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah to mereka. Anak2 dorang ni dh besar nnti sure cantik n hemsem..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah Lisa yusry
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
dulu lisa kalau pregnant jd kembang kan? skrg maintain je slim sbb tu rasa kejap kot
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Awww congratssss!
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 12:17 PM | Show all posts
bakingsoda replied at 15-6-2021 12:11 PM
dulu lisa kalau pregnant jd kembang kan? skrg maintain je slim sbb tu rasa kejap kot

ye...tak membesar dangat dia compare dulu..mungkin rasa azabnya nak turun after that, so maybe she control this time
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 12:21 PM | Show all posts
Tahniah Lisa & Yusri...
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 12:24 PM | Show all posts
sejak bile dia pregnant nie? tahu2 dah bersalin jerr
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 12:26 PM | Show all posts
tahniah lisa...comel.
tapi aura sombong dia tu tetap tak surut.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Dkt 50 dah yuci. Abah2 sgt dah.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Cmne boleh sama besdayy apak. Operate ke
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 01:18 PM | Show all posts
Congrats Lisa Yusry
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
tepisket.. replied at 15-6-2021 11:56 AM
YL the third. Apa agaknya eh? Yunus, Yasin, Ya'qub..ehehe.. meh2 sama2 teka

Sekali Ya Maulai
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Congrats! Semoga anak membesar sihat dan menjadi soleh.

Macam la diaorg baca kan. But sokay, still doa yang baik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list