Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
8552
View
95
Reply

Lisa Surihani Selamat Bersalin Anak Lelaki, Sama Tarikh Lahir Dengan Yusry

[Copy link]

Author: CARI-MRO    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-6-2021 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
tahniah YL
moga baby ni jadi penawar duka buat yusry yg baru saja kehilangan bff nya.takziah
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 15-6-2021 01:26 PM
Yabang kot..

mcm nama ahli grup jinbara ke hapa tah kan.ada nama yabang
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Congrats Lisa n Yusry for the birth of the new baby boy.
Aku teka nama dia Yaqub or Yunus.
Tak pun Yabada badooooo....hehe
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah. Tahniah Lisa!
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah to lisa and yusry. Teringat kat erra pulak...haihsss...
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
YARIS.....
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 15-6-2021 06:49 PM
Congrats Lisa n Yusry for the birth of the new baby boy.
Aku teka nama dia Yaqub or Yunus.
Tak pun ...

kannn. yaqub..sebutan jacob. giteww
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 15-6-2021 12:11 PM
dulu lisa kalau pregnant jd kembang kan? skrg maintain je slim sbb tu rasa kejap kot

Dia langsung takde nak menayang perut boyot ke apa.
Dgn pkp segala bagai ni lagi la jarang kuar umah org pun tak perasan bila masa dia ngandung.
Bagus la gitu kan lebih2 lagi dia kan bertudung molek laa sorok2 sikit baby bump tu sbb itu pun aurat.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah lisa dan yusri..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 15-6-2021 05:27 PM
tahniah YL
moga baby ni jadi penawar duka buat yusry yg baru saja kehilangan bff nya.takziah

Bob? Rasa dia ada masuk sini juga dulu kan masa Yusri Lisa nak nikah. Nick Haiku tu mcm dia je. Lama x nampak dia muncul.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
johnfugelsang replied at 15-6-2021 01:23 PM
Sekali Ya Maulai

Kena huruf Y dan L
Y L
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Bee_hwa replied at 15-6-2021 07:38 PM
YARIS.....

Toyota Yaris ke hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
nia_salina replied at 15-6-2021 08:04 PM
kannn. yaqub..sebutan jacob. giteww

Tapi kat ig dia dah panggil baby Lang....dia tulis..Welcome to the world Lang....Yong n Yop are looking fwd to meet u...tapi x tau lah short form nama baby or panggilan utk anak ke 3
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 15-6-2021 09:40 PM
Tapi kat ig dia dah panggil baby Lang....dia tulis..Welcome to the world Lang....Yong n Yop are lo ...

Mungkin gelaean sebab baby boy kan yong,yeop dan lang. Kalau girl confirm dia bagi gelaran yang.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Yeehaw replied at 15-6-2021 09:46 PM
Mungkin gelaean sebab baby boy kan yong,yeop dan lang. Kalau girl confirm dia bagi gelaran yang.

YL kan...L tu maybe Lang....Y tu maybe Yaakob or Yunos....Yunos Lang.... hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ngan yusri memang rahsiakan sampai wartawan tanya.. Yusri kata xmau hebah sgt sebab kesian pd org yg susah dpt anak plus pkp ramai susah
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniahhhhh..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
kuchenta_81 replied at 15-6-2021 09:38 PM
Bob? Rasa dia ada masuk sini juga dulu kan masa Yusri Lisa nak nikah. Nick Haiku tu mcm dia je. La ...

Ya.nama dia Bob kan
Bff yusry.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Congrats
Anak bertambah, rumah pun bertambah wing @ level jgk ke mcm no 2 hari tu ..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Maybe Yasser / Yazer ?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list