Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
17807
View
125
Reply

Sharnaaz Ahmad Kutuk Sup Jolo DS Aliff Syukri, Kena Hentam Balik Dengan DS Shahida

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-6-2021 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
AppropriateNick replied at 15-6-2021 08:41 AM
alahai ada isi apa nya si cap tu cakap, asyik sentap jek bukan sekali dua tau

Yg ni aku x dgr apa dia ckp..sbb kerap ckp ntah apa2..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Mahai nye sup kelas kayangan..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada berani nak kutuk susu pishang? Harimau meraung? dan lain2.... euuwee menyampah mamat ni busy body hal org lain.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
perasan mafia betul ea nenas ni dgn cerut, paipnye.. azira, make ur better choice.. ko tu cantik solid.. rse blh dpt better dr ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
nmi replied at 15-6-2021 07:28 PM
Betul ker meatball tue meatball..lau smua Kata mcm makan tepung, rasanya mungkin meat Vege Yang se ...

Aku suspect meatball tu mmg tepung dia boh perasa daging
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 15-6-2021 02:05 PM
Si nenas ni nk tiru caprice kot..cap tu lain lah ada ilmu jg kalau berckp..pakcik ni ckp mcm budak b ...

aku start menyampah xleh tgk review dia bila dia kutuk nasi royal... nasi lemak royal ala2 nsik kndar kt kedah mmg identiti dia nasi warna kuning dan kuah manis pedas... di ingt sama konon nk tiru nsi kandar penang... xsma..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla: Si nenas ni nk tiru caprice kot..cap tu lain lah ada ilmu jg kalau berckp..pakcik ni ckp mcm budak bangang pun ada hahahaha


Nenas ni ada juga diploma kolej. Topinasi apo pon tadok. Duduk Msia dari remaja sampai sekarang acah xpandai BM cakap pelat. Tunggang segala boleh tunggang jual segala boleh jual. Mencapub je kerja nya
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku layan utube nanaz ni. Dia x bias. Kalau sdp, gerai tepi jln pun dia kata sdp. Dah xsdp, hrga yahudi, mcmn nk kata sdp. Neway, xde lagi ke yg nk up kisah cinta terburai di tgh jln dgn cik Ja? Bagus nanaz.. Bagus cik Ja. Cari yg sekufu.
Sttmnt dia nk cari yg terbaik utk jayden tp di spin di olah di cuci, kononnya dia nk cri yg trbaik utk dia.
Dia dh bilang, dia bkn org baik. Dia sdar diri. Cuma nk yg trbaik utk jayden.
Bkn sng oiiii nk jga ank meknab..
Kumerang pun x berani nk lbh lbh lyn jayden.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 15-6-2021 06:43 AM
entahnya... duda tu pun over sejak2 ni... ye la dah takde job takde sape nak ambik...

muka pun  ...

Bkn dia ada ckp ke. Bkn xde job tp kena buang jambang, seiring dgn watak. Mna mau dia. Along kamaludin n eoon pun komen bnda yg sama. Sbb jambang, sanggup Tolak job.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
kaklimahcomot replied at 15-6-2021 10:01 PM
Aku layan utube nanaz ni. Dia x bias. Kalau sdp, gerai tepi jln pun dia kata sdp. Dah xsdp, hrga yah ...

Ptt la girl duk up quote2 lately
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
kaklimahcomot replied at 15-6-2021 10:03 PM
Bkn dia ada ckp ke. Bkn xde job tp kena buang jambang, seiring dgn watak. Mna mau dia. Along kamal ...

Awat dia tolak job. Sayang betul.. iols harap dia buang la jambang tu.. rimas tengok. Rasa nak pi cari dia tolong cukur kasi licin hihi
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 15-6-2021 02:05 PM
Si nenas ni nk tiru caprice kot..cap tu lain lah ada ilmu jg kalau berckp..pakcik ni ckp mcm budak b ...

Jaaaauuuuhhhhh sangat par level shanaz dengan caprice, si nanas ni merapu plus maki hamun jer yg keluar dari mulut dia..... Caprice tu ada la jugak nasihat yg boleh diikut, and tak de la pulak nak maki hamun bagai ....
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 10:57 PM | Show all posts
Harga mahal nak mampus utk makanan instant. Baik la believe set snack plate kfc tu berbaloi la jugak
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 15-6-2021 02:05 PM
Si nenas ni nk tiru caprice kot..cap tu lain lah ada ilmu jg kalau berckp..pakcik ni ckp mcm budak b ...

Cap rice ada ilmu?? Hmm ok
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Selagi sharnaaz tak bg anak dia car seat, selagi tu aku anggap pandangan dia tak relevan. Boleh?

Chef one suka la bab gini. Aku tgk video dia dgn uncle roger, selamber je apek tu condemn dia. Kalau ummah meleis, mampos kena saman.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Masih relevan kah DASTL ni?? Iolls dah block ig dia sejak dia mengekor bontot sajad
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
review free???? ada istilah free ke keluarga sukriak ni? unbeliebebel! udoh udoh lerrr tuuu tak pernah baca review sana sini ke product sendiri? aku makan dua hirup je terus buang. rasa kuah dgn meatball dia yatuhan
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
kaklimahcomot replied at 15-6-2021 10:03 PM
Bkn dia ada ckp ke. Bkn xde job tp kena buang jambang, seiring dgn watak. Mna mau dia. Along kamal ...

Nape dia bernazar ke? Dulu xde jambang elok je
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Sharnaaz review makanan paling jujur. Content youtube pun utk review makanan, style bahasa rempit tu pejam mata sahaja, yang penting he delivers the msg, siapa yang sedap dia cakap sedap, siapa yang tak sedap terus on point kata tak sedap.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
ira_229 replied at 15-6-2021 03:39 PM
tulah kenapa ramai yg suka backing dia eh...?aku cukup menyampah dengan duda seorang ni..
dengan  ...

dulu masa zmn bcerai mcm insof kejap konon2 mintak maaf la kt org yg penah tluka dgn mulut dia. la ni dah kerap sound2 org balik. dah sbati tak boleh nak tinggal..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list