Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
40393
View
387
Reply

Pung Pang Rizalman Raya 2021.Kru pakai mask, artis seorang pun X pakai.Duduk rapat siap bersuap lagi

[Copy link]

Author: Burong_Hantuk       Show all posts   Read mode

Post time 15-6-2021 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Neelofa
RPA
Tok Kri
Mamarimau
Prof Audit Mata pakar garpu tala
Lepas sorang sorang kayangan tumbang....dan dibongkarkan...

Aku cuma ternanti2 yg sorang ni akan pernah dibaongkar apa2 jugak x... yg ni pun kayangan.. tp kayangan merangkap YB..di mana ada kesusahan..di situ dia tiba dulu dengan ucapan... saya belikan..saya hadiahkan.. saya buat kan... saya penat..  saya letih..saya menangis... mereka kata dah lama nak jumpa saya... saya rindu anak2.. rindu bidadari..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Burong_Hantuk replied at 15-6-2021 04:30 PM
Keluarga bahagia...gittewww

pabenda ambik gambar macam ni. baik tak payah ambik gambar. kalau nak ambik jugak, dengan anak asing, dengan f asing
la. yihh.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru baca ig tokri....alahai ...bunyi pun tau merajuk n sentap....baguslah nak tutup akaun ...aman sikit....konon our loss lah tak dapat ilmu yg dia beri....tak kuasa kita nak tuntut ilmu dgn pondan ...n tak kuasa pun nak tercari2 akaun baru dia....tau dah nak cuci imej sbb dah spoil aritu kan....dia sendiri yg busuk kan nama sendiri....
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Hati rapuh gak mamat burrr ni

Tapi yang dia nak tutup tu akaun fb kan bukan ig
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 06:28 PM | Show all posts
kang nak jual brg, dia aktif la balik ig tu kot
sejak kes salmon tu, aku terus rasa menyampah tanpa pikir panjang unfollow

Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 06:35 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 15-6-2021 04:33 PM
Jangan lupa ramai2 pakat support beli beg mengkuang RIkote untuk kayakan heols lagi. Boleh la dia se ...

ponen kertu design selendang pengantin serope alas meja kejung selayaknya cancelled sejak dulu
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
guesswho09 replied at 15-6-2021 05:49 PM
I agak je hehe
tak follow pun
ig lama yg emoticon menganjing tu pun

Muahahaha.. Dia ada boh kat ig lama.. Email yg 15 Julai 2021 x salah akan padam acc dia.. Iols mcm whatever la datok.. Jangan ang bahagia gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Kaw kaw kene tokri kali ni.. tak sangka dia sentap jugak dengan netizen haha
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
guesswho09 replied at 15-6-2021 05:46 PM
privilege_71 kan ig baru dia

Ig baru pun nama kenmain membongak.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 15-6-2021 06:06 PM
Neelofa
RPA
Tok Kri

Tunggu masa dia kuor gua sure kena ambush..nantikan saat dia terjelepuk..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
guesswho09 replied at 15-6-2021 05:46 PM
privilege_71 kan ig baru dia

Dah 1.2mil followers tu..iG baru ada ler 2k lebih..nak berjual nanti iG tu boleh on balik
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Kaka memang tak minat la dia ni. Macam bagus je post dia. Elokla lesap dari Insta. Good riddance bak kat omputeh
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Ig toriak kena hack ke or mmg die sendri tu?
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia nak tutup tu akaun facebook kan.. IG yg 1.2 million tu nak tutup jugak kerrr?
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 15-6-2021 06:06 PM
Neelofa
RPA
Tok Kri

yb saya penat ni terlalu ramai pembenak..agak susah nak kantoi kalau ada pape issue
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Dengan segala mcm isu timbul lately ni... Dia dah nak menuju kearah hidup bersederhana ja ni... Selera makan mewah pun kena limit.. alih2 kena hadap makan ikan salmon murah share ngan kucing
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Diva aa yg memaki org bodoh bgai tu pun lngar sop

Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 15-6-2021 05:30 PM
Katanya sapa dpt cari acc baru yg private boleh la follow dia gitu...

oooo dah ada ig baru
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
imanjannah replied at 15-6-2021 07:22 PM
oooo dah ada ig baru

Tu dia ckp.. Tapi x tau apa acx bru dia.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 07:28 PM | Show all posts
lepas sorang2 kayangan yg acah2 berjiwa rakyat tersungkur ni...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list