Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
40394
View
387
Reply

Pung Pang Rizalman Raya 2021.Kru pakai mask, artis seorang pun X pakai.Duduk rapat siap bersuap lagi

[Copy link]

Author: Burong_Hantuk    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-6-2021 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
TT, jangan lupa dia pergi cucuk vaksin bertiga dalam 1 kereta
Dada temankan dia ok
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Burong_Hantuk replied at 15-6-2021 04:42 PM
Ada 2 teori...
Pindah IG baru
Dada dah pindah Umah sendiri...

Tgok Dada meeting tadi Masih kat rumah baba
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Rindu zaman Rancangan masakan Jaafar onn buat biskut raya masa bulan posa time kecik2 dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
anisania replied at 15-6-2021 04:45 PM
Dia suruh cari ig private dia sendiri.. aduhhh

Ader sapa tau ig private dier, DM..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
apa lagi netizens jalankan operasi
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Daftpunk_shine replied at 15-6-2021 07:36 PM
Rindu zaman Rancangan masakan Jaafar onn buat biskut raya masa bulan posa time kecik2 dulu.

throwback sungguh aku buat biskut dahlia kot kecik2 guna resepi dia..  pakai planta rasanya.. sama ngan florent tan.. chef baba nyonya tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 15-6-2021 06:06 PM
Neelofa
RPA
Tok Kri

ko jgn teruk kau kena kecam ngan geng dia.. pergi Gaza tak tahu apa cerita
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Selalu mulut laser , mcm bertih jagung ni mmg hati tisu..
Melahar org mcm takda hari esok.. kau hentam sekali je.. confirmed diaorg punya sentap makan dlm punya.
Bila ko pandai ckp kasar, get readylah terima balik kalau org balas ya.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 07:58 PM | Show all posts
tokri dan tunjuk emel dari FB untuk stop IG rizalman salmon tu...

dia dh bgtau Aali yg kat ig story dia cari makan....skang bolehla nak senyap2 sbb pkp lagipun staff dia pun work from home...produk dia pun tak kuau...
besok2 nak kuau produk camne dia promosi tu.....ahaks
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Tokribughit ingat netizen ramai suke dia ke.dah la bapok kertu.pehtu berlagak alim.berambus la dari insta.ikut la bff hang si dengki ke tuh.ada pun buat semak jer
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 15-6-2021 06:06 PM
Neelofa
RPA
Tok Kri

Yes..tunggu gak
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 15-6-2021 06:06 PM
Neelofa
RPA
Tok Kri

Tertinggal lagi dua.. vv dan tokti. Aah la baru perasan musim2 covid ni ramai kayangan kena kecam giler2.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Burong_Hantuk replied at 15-6-2021 04:29 PM
Macam2 issue Yang netizen bangkitkan...termasuk result SPM Umar...

Itulah..lain Kali Jaga sikit c ...

Knp dgn result spm Umar?
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul ke dia ni bangNah montanah
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti cakap tersembur2 depa ni, terjuih2 bibior tu. Mmg bala
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 15-6-2021 04:33 PM
Jangan lupa ramai2 pakat support beli beg mengkuang RIkote untuk kayakan heols lagi. Boleh la dia se ...

Hakak... mama kambus dah jual daging rimau gak eh.. nama daging pun x boleh blaah.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Burong_Hantuk replied at 15-6-2021 04:30 PM
Keluarga bahagia...gittewww

Yang belakang tu dok mendongak aje amik
Gambo..even dengan helang pun perangai bodoh keluar

Menyampah betul perasan bini tokri..koh koh koh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-6-2021 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
chaos_sweetly replied at 15-6-2021 08:44 PM
Knp dgn result spm Umar?

Result ke laut...Yang ok BM Dan science jer kalau X silap...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-6-2021 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorry Aku Rasa baju2 rekaan si dada nih X Ada wow factor...
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Wait n see
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list