Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
35494
View
387
Reply

Pung Pang Rizalman Raya 2021.Kru pakai mask, artis seorang pun X pakai.Duduk rapat siap bersuap lagi

[Copy link]

Author: Burong_Hantuk    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 15-6-2021 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas satu..satu perangai buruk sebenar dia dah terkeluar...Aku X boleh blah subuh2 bagi tazkira konon.. pastu pagi Bawak ke petang show off Yang bukan2 kat Dalam IG,pastu  marah2 maid pilipin Dan si Arie Tu...
Kata jer dah berhijrah..tapi ujung2 masih Ada ciri2 ponen,mulut kalahkan perempuan...plus si dada tuh macam sesuatu sangat dengan si sotong nih
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
mclaren replied at 15-6-2021 08:48 PM
Betul ke dia ni bangNah montanah

tak lah
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
toynme replied at 15-6-2021 09:27 PM
Yang belakang tu dok mendongak aje amik
Gambo..even dengan helang pun perangai bodoh keluar


dia laki
si riak tu bini
pakai dress ber pung pang bln puasa
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 10:24 PM | Show all posts
permaisuri istana kokdiang pun ada rupanya. awas libas dekkk... sian baju qaya tak habis lagi katanya...


Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 10:26 PM | Show all posts
jom main teka teka...
agak2 berapa lama tok ri akan menghilang balik sebab sentap?

sebelum ni dekat seminggu jugak dia hilang sampai la gi cucuk vaksin...
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
virgo19 replied at 15-6-2021 08:35 PM
Tertinggal lagi dua.. vv dan tokti. Aah la baru perasan musim2 covid ni ramai kayangan kena kecam  ...

Ha ah lupa la 2 ketul tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
kikiharris replied at 15-6-2021 07:52 PM
Selalu mulut laser , mcm bertih jagung ni mmg hati tisu..
Melahar org mcm takda hari esok.. kau hen ...

Merajuk dier smpai taknak update apa Bagai nak buat ig lain plak..rilek2 teruskan kehidupan dahlah..netizeb kejap jer, depa dah jumpa next Target lupa lar nanti..tinvy dulu Lagi teruk kena kecam smpai ader petition Bagai...she takes times off kejap get back like nothing happen and everything's well
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Burong_Hantuk replied at 15-6-2021 09:34 PM
Result ke laut...Yang ok BM Dan science jer kalau X silap...

OhhhhIngatkan bijak pandai.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 11:19 PM | Show all posts
macam2 lah dia
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
imrb replied at 15-6-2021 07:50 PM
ko jgn teruk kau kena kecam ngan geng dia.. pergi Gaza tak tahu apa cerita

Setiap yg diatas pasti akan jatuh ke bawah
Xyah tengok jauh, sitot yg ala2 sweetheart msia pun x lari dari dikecam
Tunggu masa je ebit kena kecam
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasi lah badannn
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Teruskan netijen buat tokRIak ni sentap
Baru dia tau mulut longkang dia tu tara mana
Siap nak tukar ig lagi. Sentap la tu
Kemain eh setiap ayat ada RI tu dia highlite nama RI dia. Koserrrrr.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Burong_Hantuk replied at 15-6-2021 04:30 PM
Keluarga bahagia...gittewww

itu ke faizul? kenapa ramai org cakap dia herlok (di komen2 yg lepas)? kenapaah aku x nampak herlok itu? hijab tertutup ke?
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
ninnamina replied at 15-6-2021 06:42 PM
Kaw kaw kene tokri kali ni.. tak sangka dia sentap jugak dengan netizen haha

mau x sentap dia kan terpaling perfect tak boleh ditegur langsung..sekali amik kau kena cerca berjemaah dengan nurakazen..ingat orang kisah kau siapa? whoareyusss?? gitew hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Daftpunk_shine replied at 15-6-2021 07:36 PM
Rindu zaman Rancangan masakan Jaafar onn buat biskut raya masa bulan posa time kecik2 dulu.

dengan baju melayu corak bunga matahari hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 15-6-2021 10:26 PM
jom main teka teka...
agak2 berapa lama tok ri akan menghilang balik sebab sentap?


Die dah delete Facebook.
Tpi tk rasa die delete ig dia. Tu mmg punca business heols. Melainkan mmg dah tknk cr mkn dr social media
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
fido_dido replied at 15-6-2021 11:53 PM
dengan baju melayu corak bunga matahari hahaha

Ahahahaa..terima kasih mengingatkanku...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-6-2021 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
fido_dido replied at 15-6-2021 11:44 PM
itu ke faizul? kenapa ramai org cakap dia herlok (di komen2 yg lepas)? kenapaah aku x nampak herlo ...

X helokk pun...muka ala jawa Dari Lombok
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-6-2021 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
melinda_kerr replied at 16-6-2021 12:20 AM
Die dah delete Facebook.
Tpi tk rasa die delete ig dia. Tu mmg punca business heols. Melainkan mm ...

Dia X delete IG...heshe delete FB pun sebab jumlah follower kat FB dia sendu...
Spesis attention seeker...dah tua2 pun acah diva..


Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Daftpunk_shine replied at 15-6-2021 07:36 PM
Rindu zaman Rancangan masakan Jaafar onn buat biskut raya masa bulan posa time kecik2 dulu.

Baju samping songkok sedondon
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list