Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
40390
View
387
Reply

Pung Pang Rizalman Raya 2021.Kru pakai mask, artis seorang pun X pakai.Duduk rapat siap bersuap lagi

[Copy link]

Author: Burong_Hantuk    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-6-2021 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Laa ada sambungkan ek thread Tok buRIt. Hahaha. Kemurugan sheol nnt uols. Tapi meols sokong je perjuangan uols.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:08 AM | Show all posts
melinda_kerr replied at 16-6-2021 12:20 AM
Die dah delete Facebook.
Tpi tk rasa die delete ig dia. Tu mmg punca business heols. Melainkan mm ...

dia selalu akan menghilang kejap je dari social media... tapi tangan dan jari serta mulut tu mesti terkemut2 dan menggelupur nak login ig jugak sebab nak mencarut bur2 dan berbahasa kekwat dia tu... ponen kalau tak mencarut sehari tak sah...
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebenornyer.. He olls fefeling tok guru dok ngajor tafsir tu kan.. Die ada p kelas ka??? Tgk cr die tafsir tu dok terpk.. Celah masa mana die p blajor sbb hp 24jm berjahit kt tgn.. Xnmpk pun sessi berguru die.. Atleast hajbirah bungkus ada jgk osetad ustazah mai ngajor kek umoh dak??
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-6-2021 06:54 AM From the mobile phone | Show all posts
samshik replied at 16-6-2021 01:29 AM
Sebenornyer.. He olls fefeling tok guru dok ngajor tafsir tu kan.. Die ada p kelas ka??? Tgk cr die  ...

Menuntut Di alam maya ataupun Dalam mimpi kekdahnya..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-6-2021 06:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Heshe dah private IG...koyak!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 06:56 AM From the mobile phone | Show all posts
pondan koyak
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 07:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Burong_Hantuk replied at 16-6-2021 12:31 AM
X helokk pun...muka ala jawa Dari Lombok

Tu la...aku ingatkan hensem nauuu. Klu jmpa kat luar pandang skali imbas je kot
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 07:25 AM From the mobile phone | Show all posts
ahalskksks..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 07:42 AM From the mobile phone | Show all posts
nmi replied at 15-6-2021 10:32 PM
Merajuk dier smpai taknak update apa Bagai nak buat ig lain plak..rilek2 teruskan kehidupan dahlah ...

Melayu mudah lupa


Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 07:54 AM From the mobile phone | Show all posts
katanya heolszah ada IG baru private khen...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-6-2021 07:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Pengakuan kawan Uitm Tok ri!!! Dapat Kat FB
Katanya risalmon memang cerewet bab makan Dan mulut Cakap Lepas!!!
IMG_20210616_075700.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 08:02 AM | Show all posts
whewwww chileeeeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Burong_Hantuk replied at 16-6-2021 07:59 AM
Pengakuan kawan Uitm Tok ri!!! Dapat Kat FB
Katanya risalmon memang cerewet bab makan  ...

Mulut lepas dengan geng dia je kot? Try mulut lepas dengan budak budak nakal kat U, budak budak sukan ke. Tengok kena buli balik ke tak lelaki lembut mulut lepas haha
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 15-6-2021 06:06 PM
Neelofa
RPA
Tok Kri

Hubby aii cakap dy dapat Dana tu dari sumbangan netz tapi tak penah mention pun sya wakil dari semua netz @ ni amanah netz yg beri sumbangan utk membantu..dy ni pun terpaling gak.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 15-6-2021 10:26 PM
jom main teka teka...
agak2 berapa lama tok ri akan menghilang balik sebab sentap?


Selepas ada peroduk baru... hihihi
Muncul la nanti
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 15-6-2021 04:47 PM
Cinderella cuti pun ponen dah merempan tunggang terbalik rumah. Kalau dada pindah keluar, mau gila ...

Laa meols baru tau dia ddk sama? Mmg syak dah tp mmg betul lah ye. Tapi dulu dia ade ckp dada ni ddk rumah lain? Adehh
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Mak Itik is eating popcorn
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 09:35 AM | Show all posts
Memang ari dah cabot lari ke?
Apa ig si ari tu
Kot2 la ada bagi apa2 hint
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
nmi replied at 15-6-2021 10:32 PM
Merajuk dier smpai taknak update apa Bagai nak buat ig lain plak..rilek2 teruskan kehidupan dahlah ...

Pengajaran pada dia, netizen skrg ni sensitip , dia lupa bila ramai dok puji puja memanjang n block yg kritik cara baik , jd dia lupa , maka terus2san ler wat sprt apa yg dia wat tu di socmed. Dia lupa dia public figure n kaya jd dia lupa yg ada mata lain yg memandang, dia lupa rege salmon tu mahai bg rakyat marhein , byk dia lupa.. kalau ni pon dia x sedar , meols doakan jela dia supaya dia boleh pulih dr kealpaan dia..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-6-2021 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 16-6-2021 09:35 AM
Memang ari dah cabot lari ke?
Apa ig si ari tu
Kot2 la ada bagi apa2 hint


https://instagram.com/ariekamaruldin?utm_medium=copy_link

Ig si Arie sotong nih private uoll
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list